2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gaz agrisi baslayinca hele o aglama ile her tarafini ciziyor. Sagolsun kolik ☺ var bide

Gaz agrisi baslayinca hele o aglama ile her tarafini ciziyor. Sagolsun kolik ☺ var bide

Kızlar merhaba
Sizlere bi sorum olacaktı
İlk ay kontrolunuz doktor bebeginizin nelerine baktı bi de göz muayenesi için ne dediler ne kadarlikken yapılması gerekiyor
Çocuk doktorunu bakıyor yoksa göz doktoruna mi yonlendiriyor

evet yazdıklarımla bende öğrenmiş oldum.benim kızıma şampuan olarak 99 un şampuanı iyi gelmişti. merak etme 2 yaşından sonra azalıyor ama vücutta bir kuruluk baki kalıyor kızım şuan 4 yaşında ve hala özellikle sırtı kurur ve kaşınır ara ara ben coresatin sürüyorum.sürekli değil ama doğru mu yapıyorum acaba yazdıklarından benim de şimdi kafam karıştı

Kilosuna boyuna baktı bide kalça ultrasonu çekti canım. Sarılığı vardı biraz ona baktı. Göz muayenesi yapmadı

canim ben de ayni sorunu yasiyorum sol gogsumde süt yok cozum bulursan bana da yazar misin.
Tabi ki canım şimdi sağıyorum sürekli ama evde birileri olunca olmuyor pazarteaiden itibaren tam başlayacam her iki saate indirecem. Birde akupunktur aratırıyprum bulayım hemen sizlere bildirecem. İnş bi çare buluruz

Once sagip sonrada 1 dk bile olsa bebege tutturabilirsin bunu duzenli tekrarlarsan ise yarayacagini dusunuyorum.
Ben emziremiyorum o göğsü içinde azda olsa kalmış süt olurmuş annem durgun süt bebeğe zarar verir dediği için sadece sağıyorum.

canım yanlış bilmiyorsam göz muayenesi 3 yaş civarında oluyor..bendeki kağıtlarda öyle yazıyordu sanırım..kalça ultrasonumuz felan 2. ayda yapılcak bizim..aşımızı olduk rutin kontrollerini yaptı sadece..çok ağlıyor diye kulağına bakıp idrar testtine göndermişti bide..

kızlar bizde de 15 günlükken gittiğimizde kalp doktoru her şey normal dedi gönderdi..bide doktorumuza gösterelim sonuçları dedik..o kalpte ufak bir delik var ama önemli değil hemen hemen her bebekte oluyor zamanla kapanır dedi..aklımıza takıldı tekrar kalp doktoruna sorduk sıkıntı yok oluyor bebeklerde dedi..ama hala aklıma takılıyor sizlerde böyle çıkan var mı sizlere ne söylendi?

can'ım benim çocuklarda değil ama yiğenimde olmuştu.doktorunun dediği gibi birçok bebekte görülüyor sonra kapanıyor yiğenim şuan 5 yaşında gayet sağlıklı.kırkmana gerek yok

bizim göz doktoru da 1 yaşında çağırdı

boy kilo kontrol etti aşıyı sağlık ocağında olup gitmiştik göz muayenesini göz
doktoruna yonlendirdi işitme testi yapıldı tekrardan sancısı var dedim ona ultrason ve idrar testine yolladı bide kalça cikikligina bakıldı

Eki Görüntüle 1964625 kızlar birde bugünler gelecek her ısırışında çığlık çığlığa
Ayy demee demee! Zaten hemrn buyumeson istiyorum ama zaman hizli geciyor. Bugun bildigim kadarla topikteki bir cok bebenin oldugu gibi benim bebenin de 2. Ay donumuydu. Yakinda baslariz hakikaten dis krizlerine.

Ay evet ya hem sarkık meme hem de altta kıllı göbek tam olarak ben :))
Bi de bana 'sakın alma Doğumdan sonra dökülür' demişlerdi ama hala duruyor

+1 yawf, ayni beni tarif etmissin.

Sevdiklerini kaybeden herkese bas sagligi dilerim.
Ben de kahve hastasiyim. Hamileyken arada turk khvesi iciyordum da simdi baya azittim maalesef. Hergun bi bardak sutlu nescafe iciyorum. Once denedim bi kac kere , baktim uykusunu etkilemiyor iciyorum. Sonucta sute filtrelenerek gidiyor. Yine de gidiyodur cocuga , umarim etkilebmiyour cok. :/

Canım benim üzülme Rabbim babacığını sizlere bağışlasın. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Alışamadım gittiğine baba demek bile yetiyor bana

Basin saolsun Nur'cum.

Arkadaslar bebegimin tirnklarini kesiyorum ama yinede yuzunu ciziyor ben mi beceremiyom kesmeyi yoksa kessekte cizerlermi herkes eldiven tak diyo iko aylik oldu takmak istemiyorum siz neler yapiyorsunuzda cizmiyor gozune sokar diye korkuyorum

Ben sanirim 3 gun takmisimdir heralde. Evet ciziyorr ama ertesi gun geciyor. Surekli tirnak kesiyoruz ama , etrafina dokunmasini seviyorum.

Bizim doktor yonlendirmedi, kendi bakti tabi de bi sorun olsaydi yonlendirirdi sanirim. Birsey demedi.

suyum geldıgı ıçın hazırlıksızdım tabi,6 saat sancıyla 8 saat açlık oluşmasını bekledım,sezeryanı alındım 2 kez epıdural denendı tutmadı
3 ü denıyelımmı uyumakmı ıstersın dedıler
Allah tan uyutun demışım
Yani 2 epıdural 1 genel anestezı olunca 12 gun sürdü bas ağrım
Ama ne 6 saat cektıgım Sancı ne de sezeryanda zorlanmadım
Felakettı baş ağrısı ve orda verdıklerı ılaçlara yabancı olduğumdan çok ağır geldı sureklı kusmaya başladım
Gerçekten yaşayanın anlayabılıcegı bışeydı canım:/

suyum geldıgı ıçın hazırlıksızdım tabi,6 saat sancıyla 8 saat açlık oluşmasını bekledım,sezeryanı alındım 2 kez epıdural denendı tutmadı
3 ü denıyelımmı uyumakmı ıstersın dedıler
Allah tan uyutun demışım
Yani 2 epıdural 1 genel anestezı olunca 12 gun sürdü bas ağrım
Ama ne 6 saat cektıgım Sancı ne de sezeryanda zorlanmadım
Felakettı baş ağrısı ve orda verdıklerı ılaçlara yabancı olduğumdan çok ağır geldı sureklı kusmaya başladım
Gerçekten yaşayanın anlayabılıcegı bışeydı canım:/

İşitme testi doğduğunda yapilmamismiydi canım tekrarlanmasimi gerekiyomus

İşitme testi doğduğunda yapilmamismiydi canım tekrarlanmasimi gerekiyomus
doktor tekrarlamak istedi garantici biraz bende yaptırdım bi sorun çıkmasın diye kipriklerinde iltihaplanma varmış onu da göz doktoru dedi damla yazdı iyiki yönlendirmiş önceden gözünü açamazdı tam şimdi çok güzel bakiyor kızım rahatladı

Mama vermek zorunda olan anneler günlük nekadar mama veriyorsunuz
canim ben hem emzirip hem mama veriyorum bazi gunler bazi ogunlerde sadece mama yeterli olurken son 2 gundur birak yeterli olmayi normal verdigim mama yetmemeye basladi :/
emziriyorum ne geliyo bilmiyorum ama ustune 80 mg gibi de mama veriyorum her öğün tabi son iki gundur boyle
dr bana kilo carpi 150 bu gunluk toplam beslenme bunu ogune bol dedi
mesela 6 kilo*150=900:8 ögun gibi

bende de epidural denediler olmadı spinale döndüler.zaten onun için oluyor baş ağrısı.deneyip başaramadıklarında omurilik te delik oluşuyormuş o deliktende omurilik sıvısı kaçağı oluyor ve başa ve boyuna basınç uyguladığı için ağrı oluyormuş.ben 1 haftayı bile ağlaya ağlaya geçirdim sen 12 gün nasıl dayandın helal sana valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…