iyimi geliyomus kullanan var mi hic ?canım biz amerikadan aldık bu ilacı ama elimize ulaşmadı bir türlü..muhtemelende ulaşmıcak..istanbula kadar gelmiş ama ordan dün doktor reçetesi istediler..bizde birkaç doktora sorduk yazdıramadık ya bir sorun olursa diye..öylece kaldı..senin elinde var mı bu ilaç?
bide yurt disinda yabanci dr lar kayinvaldemin evinde bi odaya kapanarak hayatimin en zor gunleriydi diyebilirım. o kadar strese suan gelebilen her damla sutume sukrediyorumbende de epidural denediler olmadı spinale döndüler.zaten onun için oluyor baş ağrısı.deneyip başaramadıklarında omurilik te delik oluşuyormuş o deliktende omurilik sıvısı kaçağı oluyor ve başa ve boyuna basınç uyguladığı için ağrı oluyormuş.ben 1 haftayı bile ağlaya ağlaya geçirdim sen 12 gün nasıl dayandın helal sana valla.
bende o halde oğlanın sünnet yeri kanamıştı hastanelerde o baş ağrısıyla ser sefil olmuştum.amaaaann neyse yavrularımız sağlıklı yanımızda yabide yurt disinda yabanci dr lar kayinvaldemin evinde bi odaya kapanarak hayatimin en zor gunleriydi diyebilirım. o kadar strese suan gelebilen her damla sutume sukrediyorum
oturunca ve ayaga kalkincada sivi kacagi artiyomus :/ ölu gibiydim
o halde bide oglanin pasaport islerine kostum
orda anne olmazsa verilmiyo
kendimi ist a biran once atiyim diye surunerek sokaklardaydim :))
Kızlar, bebeklerinizin göz rengi ne ?
Oğlumun doğduğundan beri çakır, mavi gibi gözleri. Bebek gözü, büyüdükçe değişir diyor herkes. Hemen hemen bebeklerimiz aynı ayda oldukları için sizinkiler de öyle mi merak ettim.
Yok oyle birsey lutfen bu tarz seylere itibar etmeyin gogsundeki sute hicbirsey olmaz bebeginede asla zarar vermez lutfen bunu arastir istersen.Ben emziremiyorum o göğsü içinde azda olsa kalmış süt olurmuş annem durgun süt bebeğe zarar verir dediği için sadece sağıyorum.
senınde cok ustuste geldı, bıde düşünmen gereken 2 tane daha varken yınede moralını ve enerjını yuksekte tutman herkesın yapabılecegı bışey degılbende o halde oğlanın sünnet yeri kanamıştı hastanelerde o baş ağrısıyla ser sefil olmuştum.amaaaann neyse yavrularımız sağlıklı yanımızda ya
Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl? Ben doğumdan sonra 58,5 kiloya düştüm ve öyle kaldım gram oynamıyor
Emzirince veriyorsun diyorlar, emziriyorum ama gitmiyor..Yemeyi de abartmıyorum oysa ki..
Amin canim Insallah gecer olsun geçici şeyler bunlar Allah büyük dertler vermesin genelde oluyomuş yeni dogan bebeklerde
Mama vermek zorunda olan anneler günlük nekadar mama veriyorsunuz
kızlar bizde de 15 günlükken gittiğimizde kalp doktoru her şey normal dedi gönderdi..bide doktorumuza gösterelim sonuçları dedik..o kalpte ufak bir delik var ama önemli değil hemen hemen her bebekte oluyor zamanla kapanır dedi..aklımıza takıldı tekrar kalp doktoruna sorduk sıkıntı yok oluyor bebeklerde dedi..ama hala aklıma takılıyor sizlerde böyle çıkan var mı sizlere ne söylendi?
Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl? Ben doğumdan sonra 58,5 kiloya düştüm ve öyle kaldım gram oynamıyor
Emzirince veriyorsun diyorlar, emziriyorum ama gitmiyor..Yemeyi de abartmıyorum oysa ki..
evet canım bende çok duydum hatta birden fazla delik olanlarda oluyormuş zamanla kapanıyormuş..kalp doktoru önemseyip bize söylemedi bile ama işte kendi doktorumuz böyle bişey diyince korkmuştuk..Allahım herkesin yavrusuna sağlık versin.can'ım benim çocuklarda değil ama yiğenimde olmuştu.doktorunun dediği gibi birçok bebekte görülüyor sonra kapanıyor yiğenim şuan 5 yaşında gayet sağlıklı.kırkmana gerek yok
canım bizim gecemiz gündüzümüz yok gaz agrısından her şeyi araştırdım denedim..bu ilacı gördüm birkaç yerde kullanan herkes çok memnundu..düzeldi hemen diyorlardı..ama iişte elimize ulaşmadı ilaç bi türlü..iyimi geliyomus kullanan var mi hic ?
hiç bilmiyorum ki canım..doğumdan sonraki ilk randevularımızı hastane aldı..bi çocuk doktoru bide çocuk kardiyolojisine randevu almışlar bizde gittik..herkesin mi gitmesi gerekiyor yoksa bizde bir sıkıntı görüp mü randevu aldılar bilmiyorum..ama bu muayneler ücretsizdi ektra bir şey olsa ücret alırlardı diye düşünüyorum..burdaki diğer arkadaşlar kalp doktoruna gitti mi bilmiyorum onlar daha iyi bilir.Canım neyden şüphelenip kalp doktoruna gorturdun. Ben öyle birşey bilmiyorum hiç normalde bizlerinde götürmesi gerekiyor mu
Araştırmak çok zor degil aslında ama işte bi şey diyemedim kaldım öylece. bebeğimi benden çok mu düşüneceksin der diye bi şey de diyemiyor insan çok bilmiş oluyorum sonra.
Ben de geçen süt sağıp bıraktım hemen gelcem diye de yedek çıkartmadık buzluktan ama hemen gelemedim tabi benim obur dayanamamış annem de mama yapmış vermiş çok üzüldüm
E bebek te avent elektrikli sut sagma sabah 8 e kadar 200 lira. Almak isteyen varsa alsin ben pazartesi almistim gercekten cok guzel bir ürun. Bebegimin cekemedigi sütü onunla topluyorum
Bu mama dusmanligini anlamiyorum .sutu az olan cocugunu ac mi biraksin .mamalar zehir mi iceriyor . Herkesin yedekleyecek kadar cok olmayabiliyor . Lutfen mama kullanmak zorunda olanlara cocuguna zehir veriyormus gibi davranmayin. Benm cevrem de de cok var . Cocuguna 1 kasik mama vermedim diye övünür ama sonra kahve de verir cips de verir. Bu ne pehriz bu ne tursusuyu
Ben de senin mama sevgini anlayamıyorum :)Bu mama dusmanligini anlamiyorum .sutu az olan cocugunu ac mi biraksin .mamalar zehir mi iceriyor . Herkesin yedekleyecek kadar cok olmayabiliyor . Lutfen mama kullanmak zorunda olanlara cocuguna zehir veriyormus gibi davranmayin. Benm cevrem de de cok var . Cocuguna 1 kasik mama vermedim diye övünür ama sonra kahve de verir cips de verir. Bu ne pehriz bu ne tursusuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?