2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyimi geliyomus kullanan var mi hic ?

bide yurt disinda yabanci dr lar kayinvaldemin evinde bi odaya kapanarak hayatimin en zor gunleriydi diyebilirım. o kadar strese suan gelebilen her damla sutume sukrediyorum
oturunca ve ayaga kalkincada sivi kacagi artiyomus :/ ölu gibiydim
o halde bide oglanin pasaport islerine kostum
orda anne olmazsa verilmiyo
kendimi ist a biran once atiyim diye surunerek sokaklardaydim :))

bende o halde oğlanın sünnet yeri kanamıştı hastanelerde o baş ağrısıyla ser sefil olmuştum.amaaaann neyse yavrularımız sağlıklı yanımızda ya

Kahverengii oluyor. Doğduğunda bile siyah gibiydi ben gözünü açınca şok oldum. Sülalede ilk defa bu kadar koyu göz rengiyle doğan bebiş benimkisi babaya çekmiş ben anası yeşil :) teyzesi yeşil, dayısı yeşil anneannesi mavi, hatta 7 teyzem var mavi ve yeşil gözlüler hepsi oğlan dayıya benzer derler bizim ki babasının burnundan düşmüş. Yani bu tez bizde tutmadı

Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl? Ben doğumdan sonra 58,5 kiloya düştüm ve öyle kaldım gram oynamıyor

Emzirince veriyorsun diyorlar, emziriyorum ama gitmiyor..Yemeyi de abartmıyorum oysa ki..

Ben emziremiyorum o göğsü içinde azda olsa kalmış süt olurmuş annem durgun süt bebeğe zarar verir dediği için sadece sağıyorum.
Yok oyle birsey lutfen bu tarz seylere itibar etmeyin gogsundeki sute hicbirsey olmaz bebeginede asla zarar vermez lutfen bunu arastir istersen.

bende o halde oğlanın sünnet yeri kanamıştı hastanelerde o baş ağrısıyla ser sefil olmuştum.amaaaann neyse yavrularımız sağlıklı yanımızda ya
senınde cok ustuste geldı, bıde düşünmen gereken 2 tane daha varken yınede moralını ve enerjını yuksekte tutman herkesın yapabılecegı bışey degıl
bunlar geçıp bıtıcek bı anı olarak hatırlıycaz
Allah onlara sonrada bıze saglık versın de gerısı gecıyo nasıl olsa

Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl? Ben doğumdan sonra 58,5 kiloya düştüm ve öyle kaldım gram oynamıyor

Emzirince veriyorsun diyorlar, emziriyorum ama gitmiyor..Yemeyi de abartmıyorum oysa ki..

Ben de aynı durumdayım 65te kaldım 59la hamile kalmıştım. Haftaya salı 8 haftalık olacak oğlum. Artık ben de baya iyi hissediyorum. Düzenli yürüyüşlere başlayacağım.

Canım neyden şüphelenip kalp doktoruna gorturdun. Ben öyle birşey bilmiyorum hiç normalde bizlerinde götürmesi gerekiyor mu

81 den 65 e düştüm şuan, çok hızlı kilo verdim bendeki de pek normal değil sanıyorum ama bende iştah sıfır ondan olsa gerek :)

can'ım benim çocuklarda değil ama yiğenimde olmuştu.doktorunun dediği gibi birçok bebekte görülüyor sonra kapanıyor yiğenim şuan 5 yaşında gayet sağlıklı.kırkmana gerek yok
evet canım bende çok duydum hatta birden fazla delik olanlarda oluyormuş zamanla kapanıyormuş..kalp doktoru önemseyip bize söylemedi bile ama işte kendi doktorumuz böyle bişey diyince korkmuştuk..Allahım herkesin yavrusuna sağlık versin.

iyimi geliyomus kullanan var mi hic ?
canım bizim gecemiz gündüzümüz yok gaz agrısından her şeyi araştırdım denedim..bu ilacı gördüm birkaç yerde kullanan herkes çok memnundu..düzeldi hemen diyorlardı..ama iişte elimize ulaşmadı ilaç bi türlü..

Canım neyden şüphelenip kalp doktoruna gorturdun. Ben öyle birşey bilmiyorum hiç normalde bizlerinde götürmesi gerekiyor mu
hiç bilmiyorum ki canım..doğumdan sonraki ilk randevularımızı hastane aldı..bi çocuk doktoru bide çocuk kardiyolojisine randevu almışlar bizde gittik..herkesin mi gitmesi gerekiyor yoksa bizde bir sıkıntı görüp mü randevu aldılar bilmiyorum..ama bu muayneler ücretsizdi ektra bir şey olsa ücret alırlardı diye düşünüyorum..burdaki diğer arkadaşlar kalp doktoruna gitti mi bilmiyorum onlar daha iyi bilir.

Bu mama dusmanligini anlamiyorum .sutu az olan cocugunu ac mi biraksin .mamalar zehir mi iceriyor . Herkesin yedekleyecek kadar cok olmayabiliyor . Lutfen mama kullanmak zorunda olanlara cocuguna zehir veriyormus gibi davranmayin. Benm cevrem de de cok var . Cocuguna 1 kasik mama vermedim diye övünür ama sonra kahve de verir cips de verir. Bu ne pehriz bu ne tursusuyu

E bebek te avent elektrikli sut sagma sabah 8 e kadar 200 lira. Almak isteyen varsa alsin ben pazartesi almistim gercekten cok guzel bir ürun. Bebegimin cekemedigi sütü onunla topluyorum

Esim de bana lansinoh almis .hic de guzel cekmiyor . Sadece meme doluysa cekiyor gerisini elle sagiyorum

Ben de 64. 65 te takikdim gr oynamiyor. E
Yemek düzenin degismedi ayni miktarda yiyorum . Bebegi saattle de emzirmiyirum her agladiginda veriyorum arada sagiyorum . Hic de kalori yakmiyorim . Eski pantolonlara giremiyorun

Katılıyorum dediğine ve gereksiz mama düşmanlığı yapmayı saçma buluyorum. Ama maalesef bizim türk anneler kayınvalideler de mamaya pek meraklı ve sürekli süt yetmedi aman sütün az diye diye insanı strese sokarlar ve hemen mamaya dadanırlar. Mecbur kalınırsa ya da annenin kendi tercihiyse emzirmek istemiyorsa tabi ki mama kullanılmalı. Ama maalesef Türkiyede annelere özellikle ilk defa anne olmuş insanlara aman sütün az, çocuk aç diye diye strese sokuyorlar. Ya da sen istemediğin halde çocuğa mama veriyorlar. Ben yurtdışında yaşıyorum annem de kayınvalidem de ilk haftalar her görüntülü konuştuğumuzda acaba çocuk aç mı diyip duruyorlardı. Mama verdin mi mama vercen mi? Bu baskıyı yanlış buluyorum.

Ben de senin mama sevgini anlayamıyorum :)
Tabi ki mecbur kalıp mama veren anneler var ve onlar elinden geleni yaptığı halde yine de mamaya mecbur kalıyorsa ne diyebiliriz ki

Ama burda da bi kaç arkadaşım çokça paylaşım yapıyor sütüm az diyenlere , sütüm Yok diyenlere çok faydalı olabilecek şeyler paylaşıldı biraz bilinçlenmek lazım diye düşünüyorum ki ben de başlarda mama verdim her anne kendi çocuğunu en iyi şekilde beslemek büyütmek ister buna inanıyorm
ve alıntı yaptığın mesajım başka bi msjımın devamıydı
sütü olmayan bi anne ne yapabilir tabi ki mama verir. aç gezdirecek hali Yok .

! eğer bi anne sütü olduğu halde mamadan da vitamin alsın diyorsa ve mama veriyorsa kusura bakmasın yanlış yapıyor derim eleştiririm tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…