can'ım ya ben denemedim ama bi arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş.migroslarda satılıyormuş ülker'in malt içeceği.bi dene istersenEn son emzirdikten sonra saginca sadece biberonun alti islandi malesef sagma islemini sadece bebegim uc saatten fazla uyursa sagiyorum Obur turlu zaten bebegim emiyo hepsini yazdiklarinin hepsini yaptim yapiyorum tek denemedigim malt icecegi onunda siparisini verdim kargo bekliyorum umarim ise yarar. Ben mecburum mama vermeye ama burda biri mama soyle kotu boyle fena diyince ister istemez uzuluyoruz. Biz mamayi secmedik gece kolaya kacip mama vermiyoz bir gece kalkin gece zombi gibi mama yapin kolay mi gorusunuz mama yapmak kolay bisi degil yok cok isindi az isindi icerken boguldu. Mama herzaman ikinci secenek mama vermekte kotu birsey degil dilerim ki mama vermek zorunda kalmazsiniz ama bizim hissettiklerimizi de vermek zorunda kalmadan anlayamazsiniz.
Magneti duymamistim acikcasi dolaptaki suslerimi sokiyim bariHassasiyetini ve cabani cok iyi anliyorum tekrar yaziyorum kimse cikip sana mama verme diyemez bu anlattiklarindan sonra ki mecbur oldugun icin veriyorsun ayrica mamalarida kotuleyemem anne sutunden sonra en yakin sey onlar ve bizde yeri geldimi onu verecegiz.
Duydunmu bilmiyorum buzdolaplarina yapistridigimiz magnetler var ya kucuk siyah 50 kurustan azicik buyuk olanlar onlari cift tarafli icten distan sutyenin ortasına tutturup orada birak bir sure surekli bu sekilde fayda gorende cok belkide vesile olur bilemezsin.
Galactago sut damlasini denedin mi?En son emzirdikten sonra saginca sadece biberonun alti islandi malesef sagma islemini sadece bebegim uc saatten fazla uyursa sagiyorum Obur turlu zaten bebegim emiyo hepsini yazdiklarinin hepsini yaptim yapiyorum tek denemedigim malt icecegi onunda siparisini verdim kargo bekliyorum umarim ise yarar. Ben mecburum mama vermeye ama burda biri mama soyle kotu boyle fena diyince ister istemez uzuluyoruz. Biz mamayi secmedik gece kolaya kacip mama vermiyoz bir gece kalkin gece zombi gibi mama yapin kolay mi gorusunuz mama yapmak kolay bisi degil yok cok isindi az isindi icerken boguldu. Mama herzaman ikinci secenek mama vermekte kotu birsey degil dilerim ki mama vermek zorunda kalmazsiniz ama bizim hissettiklerimizi de vermek zorunda kalmadan anlayamazsiniz.
Internetten vitamalt siparis ettim ama henuz gelmedi dort gun oldu hepsiburada beni hayal kirikligina ugratti yakinlarda migros yok burda malesef eger gelmezse hafta sonu esimi yollarim migrosacan'ım ya ben denemedim ama bi arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş.migroslarda satılıyormuş ülker'in malt içeceği.bi dene istersen
Tesekkurler anlayisin icin sut damlasi kullanmadim nereden alabilirim eczaneden falan mi kulandiklarim humana ve nurse harvey cayi rezene ve isirgan otu marul tahin pekmek dereotu bulgur bebegime gaz yapiyor yinede denedim ise yarasaydi devam ederdim sut iciyorum boza dus iyi geliyo bu kadar ugrasmasam sanirim coktan kesilirdi iyiceGalactago sut damlasini denedin mi?
Bir de onu denemeni tavsiye ederim.
3.sisemi kullaniyorum ve sanirim hep kullanacagim.
Ben de 1 ay mama destekli gittim, sonradan sadece anne sutune döndük.
Seni cok iyi anliyorum ama bence soylenilenleri yanlis anliyorsun.
Arkadaslar hic senin anladigin sekilde konusmuyorlar.
Mecburiyetler farkli, keyfiyet farkli bir sey. Ben burda yazmistim daha once. Gece uyanamiyorum diye buyuk bir biberona tum gece yetecek kadar mama yapip bebek agladikca onu veriyordum diyen insan var. Ve sutu olmadigi icin degil masallah tosun gibi bebegi. Sirf uyku icin. Arkadaslarin tepkileri o tarz insanlara
Senin bebeginin ihtiyacini senden daha iyi hic kimse bilemez. Kendini bunun icin strese sokma lutfen.
kızlar bu arada biz eve geldik çok şükür
Ben N11Den alıyorum. Gittigidiyordan da bakabilirsin. Eczanelere satılıyor da biraz daha pahalı. Facebook tan galactago yu arat, isteyen herkese numune yolluyorlar.Tesekkurler anlayisin icin sut damlasi kullanmadim nereden alabilirim eczaneden falan mi kulandiklarim humana ve nurse harvey cayi rezene ve isirgan otu marul tahin pekmek dereotu bulgur bebegime gaz yapiyor yinede denedim ise yarasaydi devam ederdim sut iciyorum boza dus iyi geliyo bu kadar ugrasmasam sanirim coktan kesilirdi iyice
Bozayi bol tarcin dokup icmeni tavsiye ederim. Kuru incirde prolaktin hormonunu yukseltiyor onuda yiyebilirsin. Sana tavsiyem Kullandigin seyleri deneyerek aza indir misal bi gun isirgan otunu icme sutunde degisiklik yoksa azalma anlaminda onu kes. Boyle boyle hem kendini yormazsin hemde bebege gaz yapan ve sutunu etkilemyen seyleri elersin. Ben bu sekilde bir cok seyi cikarttim beslenmemden. Boza cok kilo aldiriyor diye bozayi kestigim gun dumur oldum sutum aninda etkilendi o cikartilmayacaklar listesinde bende :) birde maydanoz sut azaltir yeme. Mama vereceksende gunduz ver gece degil gece birak uyanip seni emsin sut uretimini tetiklesin en verimli emzirme sagma olayi gece olan. Baktin uyumuyor aç o zaman yap mamayi.Tesekkurler anlayisin icin sut damlasi kullanmadim nereden alabilirim eczaneden falan mi kulandiklarim humana ve nurse harvey cayi rezene ve isirgan otu marul tahin pekmek dereotu bulgur bebegime gaz yapiyor yinede denedim ise yarasaydi devam ederdim sut iciyorum boza dus iyi geliyo bu kadar ugrasmasam sanirim coktan kesilirdi iyice
Bizde de konak oluştu. Sadece zeytinyağı sürüyorum. Doktorumuz da sadece zeytinyağı dedi.Bugun iki ay asilarimizi yaptirirken hemsire konak icin zeytin yagina aspirin atip surun sonra yikayin dedi henuz denemedim boyle deneyen varmi arkadaslar ise yariyor mu ben sadece yag suruyordum
Bizdede konak var saf zeytinyagini sürüyorum gun icinde aksamda yikayip eski ince cep taraklari varya onunla tariyorum. Bir kez daha yaparsam bitecek gibi bakalim.Bizde de konak oluştu. Sadece zeytinyağı sürüyorum. Doktorumuz da sadece zeytinyağı dedi.
Maydanoz süt mu azaltiyormus?Bozayi bol tarcin dokup icmeni tavsiye ederim. Kuru incirde prolaktin hormonunu yukseltiyor onuda yiyebilirsin. Sana tavsiyem Kullandigin seyleri deneyerek aza indir misal bi gun isirgan otunu icme sutunde degisiklik yoksa azalma anlaminda onu kes. Boyle boyle hem kendini yormazsin hemde bebege gaz yapan ve sutunu etkilemyen seyleri elersin. Ben bu sekilde bir cok seyi cikarttim beslenmemden. Boza cok kilo aldiriyor diye bozayi kestigim gun dumur oldum sutum aninda etkilendi o cikartilmayacaklar listesinde bende :) birde maydanoz sut azaltir yeme. Mama vereceksende gunduz ver gece degil gece birak uyanip seni emsin sut uretimini tetiklesin en verimli emzirme sagma olayi gece olan. Baktin uyumuyor aç o zaman yap mamayi.
Degil malesef bende ayni seyi dusunuyordum ama yanildigimi ogrendim okuyunca. Dereotu tere roka marul taze sogan bunlar arttiriyor ama maydanoz azaltiyor.Maydanoz süt mu azaltiyormus?hapur hupur yiyordum gördükçe. Dereotu gibidir diye.
İsmin sabırsız ama en baştan beri ve hala bu güzel bilgileri sabırla paylaşıyorsun bizimle tşkr ederiz :)Tamam iste elinden geleni yaptigina inaniyorsan ve yapiyorsan uzerine alinman gereken birsey yokki burada canim kimse kimsenin cocuguna ne verdigine karismiyor sadece yapabilecegimiz birsey onerebilecegimiz birsey varsa onu yapma telasindayiz kimseye tu kaka sen kotu ben iyi anneyim mama vermedigim icin demiyoruz. Mama vermek daha mesakatli aslinda hazirla isit biberon yika sterilize et surekli bir ugrasma dongusu. Herkes fayda gordugunu yazdi hala yaziyor kimse cocugunu ac birak demiyor bende verdim ilk 2 gun geceleri cunku damla sutum yoktu sezeryan sonrasi ama suanda dedigin gibi aksma kadar herseyi yiyorum rutine oturus durumdayim saat saat yiyip iciyorum bununla ilgili gerilmeye gerek yok burada kimse kimsenin kotulugunu istemiyordur bundan eminim.
Bozadan cok cok fayda gordum. Yogurt ve dereotu hergun bir kase yiyorum. Rezene kimyon ve humana stil tea iciyorum. Bol su iciyorum. Tahin pekmez kasikliyorum surekli. En buyuk faydalardan biride gece her emme sonrasi sagim yapiyorum prolaktin hormonu en cok gece salgilaniyor buda sutu arttiriyor. Sutu az olup mama verenler bunlardan denemediginiz varsa deneyin. Gogsumu sagdim sut cikmadi yada az cikti diyenler sagim sonrasi verin emsin kuzucuk sagdiginiz kadarinida o kendi cekecek emin olun sagimla gelen sutu asla olcu olarak baz almayin. Surekli bunlar yazildi senin vasitanla yine yazma geregi duydum kusura bakma. Benim icin mama tercih degil mecburiyettir. Benimde suan olan sutumun garantisi yokki yarin sorun yaparsam mama verecegim elbette.
Son olarak sagim yapıyorsanız sutu arttirmak icin once sagin sonra emzirin. Biriktirmek icinse once emzirin sonra sagin.
Maydanozun adet söktürücü özelliği de var ya bunlar hep birbiriyle bağlantılı bence :)Maydanoz süt mu azaltiyormus?hapur hupur yiyordum gördükçe. Dereotu gibidir diye.
Benim sabirsizligim kızım icindi geri kalan herseye sabrim var. Bende cok sey ogreniyorum burada sadece ogrenmek degil bildiklerimizide paylaşmak lazim. Komse kotu niyetli degil @Esra da bunu bildiginden ses etmedi zaten :)İsmin sabırsız ama en baştan beri ve hala bu güzel bilgileri sabırla paylaşıyorsun bizimle tşkr ederiz :)
Ben mama verse ilk baştaEsra verirdi diye düşünüyorum o kadar acı ağrıya rağmen dayandı direndi üstesinden gelmeye çalıştı pes etmedi bu örnek olmalı. Ve burda ona yardımcı olmak için kendisi milyon kez yapsa bile bi şey yazıldığı zaman terslemedi kimseyi.
Ikiside var yakinimda ama hic gormedim dikkatimi mi cekmedi acabaBu malt icecegi a101 ve şok marketlerde de var arkadaslar. Migros bulmaya ugrasmayin :)
Bende oyle yapiyordum hemsire aspirin at dedi bende denemedim zatenBizde de konak oluştu. Sadece zeytinyağı sürüyorum. Doktorumuz da sadece zeytinyağı dedi.
Çok teşekkürler diğerlerine abanayımDegil malesef bende ayni seyi dusunuyordum ama yanildigimi ogrendim okuyunca. Dereotu tere roka marul taze sogan bunlar arttiriyor ama maydanoz azaltiyor.
A101 de her zaman olmuyor ama şok ta ne zaman girsem goruyorum ben. Dikkat etmemissindir belki. Ulkerinki satiliyor.Ikiside var yakinimda ama hic gormedim dikkatimi mi cekmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?