2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
can'ım ya ben denemedim ama bi arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş.migroslarda satılıyormuş ülker'in malt içeceği.bi dene istersen

Magneti duymamistim acikcasi dolaptaki suslerimi sokiyim bari

Galactago sut damlasini denedin mi?
Bir de onu denemeni tavsiye ederim.
3.sisemi kullaniyorum ve sanirim hep kullanacagim.
Ben de 1 ay mama destekli gittim, sonradan sadece anne sutune döndük.
Seni cok iyi anliyorum ama bence soylenilenleri yanlis anliyorsun.
Arkadaslar hic senin anladigin sekilde konusmuyorlar.
Mecburiyetler farkli, keyfiyet farkli bir sey. Ben burda yazmistim daha once. Gece uyanamiyorum diye buyuk bir biberona tum gece yetecek kadar mama yapip bebek agladikca onu veriyordum diyen insan var. Ve sutu olmadigi icin degil masallah tosun gibi bebegi. Sirf uyku icin. Arkadaslarin tepkileri o tarz insanlara
Senin bebeginin ihtiyacini senden daha iyi hic kimse bilemez. Kendini bunun icin strese sokma lutfen.

can'ım ya ben denemedim ama bi arkadaşım denemiş çok faydasını görmüş.migroslarda satılıyormuş ülker'in malt içeceği.bi dene istersen
Internetten vitamalt siparis ettim ama henuz gelmedi dort gun oldu hepsiburada beni hayal kirikligina ugratti yakinlarda migros yok burda malesef eger gelmezse hafta sonu esimi yollarim migrosa

Tesekkurler anlayisin icin sut damlasi kullanmadim nereden alabilirim eczaneden falan mi kulandiklarim humana ve nurse harvey cayi rezene ve isirgan otu marul tahin pekmek dereotu bulgur bebegime gaz yapiyor yinede denedim ise yarasaydi devam ederdim sut iciyorum boza dus iyi geliyo bu kadar ugrasmasam sanirim coktan kesilirdi iyice

Ben N11Den alıyorum. Gittigidiyordan da bakabilirsin. Eczanelere satılıyor da biraz daha pahalı. Facebook tan galactago yu arat, isteyen herkese numune yolluyorlar.
Benim en cok faydasını gordugum sey o oldu bir de boza. İkisinden vazgecemiyorum.
Ona rağmen bazen sutum gercekten az oluyor ama idare etmeye calisiyoruz.
O durumlarda mama vermeyi dusunmuyor degilim ama essek oglum biberon almiyor:)
O yuzden ne varsa onunla yetinmek zorunda.

Bozayi bol tarcin dokup icmeni tavsiye ederim. Kuru incirde prolaktin hormonunu yukseltiyor onuda yiyebilirsin. Sana tavsiyem Kullandigin seyleri deneyerek aza indir misal bi gun isirgan otunu icme sutunde degisiklik yoksa azalma anlaminda onu kes. Boyle boyle hem kendini yormazsin hemde bebege gaz yapan ve sutunu etkilemyen seyleri elersin. Ben bu sekilde bir cok seyi cikarttim beslenmemden. Boza cok kilo aldiriyor diye bozayi kestigim gun dumur oldum sutum aninda etkilendi o cikartilmayacaklar listesinde bende :) birde maydanoz sut azaltir yeme. Mama vereceksende gunduz ver gece degil gece birak uyanip seni emsin sut uretimini tetiklesin en verimli emzirme sagma olayi gece olan. Baktin uyumuyor aç o zaman yap mamayi.

Bugun iki ay asilarimizi yaptirirken hemsire konak icin zeytin yagina aspirin atip surun sonra yikayin dedi henuz denemedim boyle deneyen varmi arkadaslar ise yariyor mu ben sadece yag suruyordum
Bizde de konak oluştu. Sadece zeytinyağı sürüyorum. Doktorumuz da sadece zeytinyağı dedi.

Bizde de konak oluştu. Sadece zeytinyağı sürüyorum. Doktorumuz da sadece zeytinyağı dedi.
Bizdede konak var saf zeytinyagini sürüyorum gun icinde aksamda yikayip eski ince cep taraklari varya onunla tariyorum. Bir kez daha yaparsam bitecek gibi bakalim.

Maydanoz süt mu azaltiyormus? hapur hupur yiyordum gördükçe. Dereotu gibidir diye.

İsmin sabırsız ama en baştan beri ve hala bu güzel bilgileri sabırla paylaşıyorsun bizimle tşkr ederiz :)

Ben mama verse ilk başta Esra verirdi diye düşünüyorum o kadar acı ağrıya rağmen dayandı direndi üstesinden gelmeye çalıştı pes etmedi bu örnek olmalı. Ve burda ona yardımcı olmak için kendisi milyon kez yapsa bile bi şey yazıldığı zaman terslemedi kimseyi.

Benim sabirsizligim kızım icindi geri kalan herseye sabrim var. Bende cok sey ogreniyorum burada sadece ogrenmek degil bildiklerimizide paylaşmak lazim. Komse kotu niyetli degil @Esra da bunu bildiginden ses etmedi zaten :)
Benimde sıkıntım var kızım biberon almiyor sutum varda ne sagdigim sutleri icemeyecek bu gidisle bunu cozmenin ugruna 3 gundur kara kara dusunuyorum yapmadigim kalmadi bu stres bile sutumu etkiledi acikcasi. Varsa fikri olan her turlu yardıma acigim. He bu arada emzigide 1 haftadir agzina surmuyor oda elimde patladi yeni kankasi bas parmagi gece bile onu emerken yakalayip emziriyorum aglamiyor artik onunla avunuyor buda ayri sıkıntım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…