Bence biraz sabret sen de vereceksinBen 47 kiloydum hamile kaldığımda, hep zayıftım, iştahımda yok öyle zaten oğlum gündüz nadir 2 saat uyur ve sürekli yanında olmamı istiyor hani zor kahvaltı yapıyorum emzirince 2000 kalori almak lazımmış ya, ben sabah 57.100 falan oluyorum akşam 58,5 aldığım kaloriye bakınca 2000 bile değil. Ama neden veremiyorum anlamış değilim..
Ben yakın arkadaşıma bile samimiyetim olduğu halde karışmıyorum burda kimseye kalkıp neden sütünü artırmıyorsun neden mama veriyorsun demek haddim değil hatta tarzım degil
Kim nasıl besliyorsa beslesin
Kaldı ki dediğin gibi dinde bile süt anne hakkı var
Burda birileri soruyor sütüm yok ne yapayım diye birileri de kendinde işe yarayan şeyleri yazıyor kendi duygularını paylaşıyor sonra da bambaşka biri çıkıp vay efendim sen süt veriyorsun ama yarın bi gün kola içirirsin cips yedirirsin o nolcak diyor :) yarım yamalak okunan msjlara negatif yorum yapılıyor hatta bu ilk degil onu da biliyorum.
Ya sen mama ver banane, ben de cips yedireyim ya sanane bize ne kime ne
Burda kimse kimseye kötü bi şey demiyor ama arkadaşların hassasiyeti var ve sanırm çevreden çok olumsuz şey duydukları için bizim de cümlelerimizi olumsuz algılamaları
Ben de mama verdim evet gerekirse de gene veririm bundan da zerre gocunmam benim çocuğum benim hayatım derim
Sütü varken mama veren ve mama verdiği için övünen ondan da vitamin alır diyen arkadaşımı örnek vermiştim konu nerelere geldi
sizce de sütü varken mamadan vitamin alsın demek abes degil mi ya ben mi yanlış düşünüyorum ? Ben bu mantıgı eleştirmiştim sadece şahsi kimseye karşı olumsuz konuşmadım.
Canınız ne istiyorsa onu yedirin arkdaşlar
ya açıkçası ben de arada mama veriyorum ama burada yazılanlara hiç takılmadım.ne kadar sütüm varsa o kadar emziririm.kendi vicdanım rahatsa gerisi fasa fiso..kızlar da kötü niyetli yazmadılar.kadının biri sütü yeterli olmasına rağmen mamanında ayrıca vitaminleri oluyormuş diyemama veriyormuş bunu eleştirdiler hatta benimde garibime gitti ve Fabrikasyon bir ürünün Allah'ın yarattığından daha iyi olduğunu mu düşünüyorlar gibi bir yorum yapmıştım.ben kızların buradaki bilgi paylaşımlarını beğeniyorum açıkçası.hatta bir gün ben mama veriyorum diye üzüldüğümü belirtmiştim de:))
canim polemik yaratmayi kimse istemez tabiki..
ama abartanlar oluyor..
Rabbim cok sukur eli ayagi tam, saglikli evlatlar verdi hepimize..
ama buraya baktikca sut sut sut muhabbetinden gercekten moralimiz bozuluyor.
kim istemez ki şakır şakır sutu aksin, evladi doya doya icsin..
kendi haline bilgisine gorgusune bakmadan milletin anneligini sorgulamaya kadar gitti konular.
kocasi cocugunun altini degistirsin diyen kadina da anne diyorlarmis!! beklerim tabi, yardim edecek..
şu kadar cc mama vercekmisim, çok vermicekmişim,
herkes mama uzmani :))
benim kizim ada, çok kilo almismis, gıdısı cok cikmis, mamayi çok veriyormuşum, hic bu isi bilmiyormusum..
neler duydum asli ben...
benim cocugumun resmine bakip da gidisina mi dikkat ettin be ey gafil.
kendileri bilir cunku mama ayarlamayi..
hacettepenin prof.undan daha iyi bilirler..
12 senelik eczacidan daha iyi bilirler.
Anlıyorum senicanim ben seni hedef alarak soylemedim, dedigim gibi onceki mesajini bilmiyorum..
sutu olup emzirmeyen ben hic duymadim,
haa sutu varken de emzirmemek kendi bilecegi istir..
"mamadan ayni vitamini alsin" diyen insan zaten cahilin daniskasidir..
ama cahil de olsa kendi secimidir.
ben kac gece agladim, bu sut konusunda kendimi inanilmaz yetersiz hissettirdiler.
bi arkadasim resmen yuzume
"emzirmedikten sonra anne sayilmazsin ki, biberonla herkes annelik yapar"
saka sandim baktim ama ciddiydi.
yani bu tepkiler bunlarin birikimi.
boyle dusunen anne sutu veriyorum diye kendini goklere cikaran, beni gecelerce aglatan bu zihniyette insanlara yaziklar olsun.
sana bunu söyleyen densiz senin arkadaşın değil bence seninle bi alıp veremediği var yada bir gocuntusu.ne demek sadece emzirmekle mi anne olunuyormuş densiz..asıl şimdi iyi günleri biraz büyüsünler o zaman başlayacak anneliğin zorluğu.ben her zaman derim çocuk büyütmek te birşey yok ki karnını doyur üstünü değiştir ne var ki asıl mesele çocuğu eğitebilmek gerçek insan yetiştirebilmek.canim ben seni hedef alarak soylemedim, dedigim gibi onceki mesajini bilmiyorum..
ben kac gece agladim, bu sut konusunda kendimi inanilmaz yetersiz hissettirdiler.
boyle dusunen anne sutu veriyorum diye kendini goklere cikaran, beni gecelerce aglatan bu zihniyette insanlara yaziklar olsun.
Al canım gerçekten işe yarar bı Urunkonak sürekli kendini tekrarlayan birşey.bende alayım o şampuandan belliki lazım olacakninocin
Evet tam olarak öyle düşünüyorum. hassasiyetleri anlıyorum ama burda kimse övünerek sütüm var yazmıyor hava atmıyor böyle düşünmeyin arkadaşlar yardımcı olmak adına bir kaç msj atıldıysa da lütfen kötü düşünmeyinya açıkçası ben de arada mama veriyorum ama burada yazılanlara hiç takılmadım.ne kadar sütüm varsa o kadar emziririm.kendi vicdanım rahatsa gerisi fasa fiso..kızlar da kötü niyetli yazmadılar.kadının biri sütü yeterli olmasına rağmen mamanında ayrıca vitaminleri oluyormuş diyemama veriyormuş bunu eleştirdiler hatta benimde garibime gitti ve Fabrikasyon bir ürünün Allah'ın yarattığından daha iyi olduğunu mu düşünüyorlar gibi bir yorum yapmıştım.ben kızların buradaki bilgi paylaşımlarını beğeniyorum açıkçası.hatta bir gün ben mama veriyorum diye üzüldüğümü belirtmiştim deSabirsiz61 bana mama yiyen çocuklar sağlıksız mı sadece mamayla beslenen çocuklar var üzülme filan demişti.bu konunun bu kadar uzatılmasını yanlış buluyorum.sanırım mama veren annelere dışarıdan olumsuz çok fazla müdahale olmuş burda da patlama yaşamışlar.öyle düşünüyorum.
Evet tam olarak öyle düşünüyorum. hassasiyetleri anlıyorum ama burda kimse övünerek sütüm var yazmıyor hava atmıyor böyle düşünmeyin arkadaşlar yardımcı olmak adına bir kaç msj atıldıysa da lütfen kötü düşünmeyin
ya Allah aşkına şu mesajı okudukça sinirden kuduruyorum.şu arkadaşını bozduğunu söyle lütfen.altında kalmadın de mi o lafın?sen kalmazsın bencecanim ben seni hedef alarak soylemedim, dedigim gibi onceki mesajini bilmiyorum..
aaahh senin şu görümcen yok mu herşey onun başının altından çıktıArkadaşlar konuya Açıklık getırmek ıstıyorum
Hersey benım gorumcemın soyledıgı bı lafın tuhaf oluşunu yazmakla başladı
Gorumcem zamanında sutu olmasına rağmen hergun herseyı yıyıp gereklı vıtamınlerı alamayacağını dusunurek,mamada da gereklı her turlu vıtamının oldugunu dusunurek bılerek kendı sütunu vermemış
Bu benım tuhafıma gıttı bunu yazdım
Evet bende tüm mücadeleme rağmen sutum yetmedıgınden mama verıyorum
Yapıcak bışey yok
Ama keyfı yere sütunu bebegıne vermıyenıde tuhaf karsılArım bu da gerçek
Kımse kımseyı sorgulayamaz asaglıyamaz bu da net
Hatta sutum yetmedıgı ıcın benı sorgular tarzda konuşan çocukluk arkadaşımla bıle bı sure gorusmedım
Ama ayselın bana yazdığı cevapta da mama verenleri aşağıladığına dair bışey gormedım
Görsem ben tepkı verırdım
Çünkü bende mama verıyorum
Heee su da var benım sütümü sorgulayan arkadasım çocuğuna Butun gun makarna pogaca jelıbon verıyo
Evet ona benı sorgulamak yerıne sen çocuğunu dogru besle dıyebılırdım
Evet ınsanlar kendıne bakmadan yargılamayı cok sevıyo bızım toplumumuzda
Bende üzülüyorum sutum yetmedıgınden ama dedıgım gıbı kımse annelıgımı sorgulayamaz
Sütü yetende en ıyı anne olmuyo
Sütun bıle Allah Tarafından verılen nîmet oldugunu düşünüyorum
Çünkü naparsam yapıyım olmuyo yok yetmıyo
Evet burda cok ahkam kesenlerde oldu sunu yapmam bunu yapmam dıye
Ama öyle olmuyo ınsanın basına hersey gelıyo
Yapmam dedıgını yapıyosun
Sonuç olarak bızler elımızden gelenın fazlasını yapıp bu kadar sonuç alıyosak yapacak bışey yok
Sutu gelen arkadaşlarında ıyı nıyetle yardımcı olmak ıstedıklerını düşünüyorum
ya Allah aşkına şu mesajı okudukça sinirden kuduruyorum.şu arkadaşını bozduğunu söyle lütfen.altında kalmadın de mi o lafın?sen kalmazsın bence
Arkadaşlar konuya Açıklık getırmek ıstıyorum
Hersey benım gorumcemın soyledıgı bı lafın tuhaf oluşunu yazmakla başladı
Gorumcem zamanında sutu olmasına rağmen hergun herseyı yıyıp gereklı vıtamınlerı alamayacağını dusunurek,mamada da gereklı her turlu vıtamının oldugunu dusunurek bılerek kendı sütunu vermemış
Bu benım tuhafıma gıttı bunu yazdım
Evet bende tüm mücadeleme rağmen sutum yetmedıgınden mama verıyorum
Yapıcak bışey yok
Ama keyfı yere sütunu bebegıne vermıyenıde tuhaf karsılArım bu da gerçek
Kımse kımseyı sorgulayamaz asaglıyamaz bu da net
Hatta sutum yetmedıgı ıcın benı sorgular tarzda konuşan çocukluk arkadaşımla bıle bı sure gorusmedım
Ama ayselın bana yazdığı cevapta da mama verenleri aşağıladığına dair bışey gormedım
Görsem ben tepkı verırdım
Çünkü bende mama verıyorum
Heee su da var benım sütümü sorgulayan arkadasım çocuğuna Butun gun makarna pogaca jelıbon verıyo
Evet ona benı sorgulamak yerıne sen çocuğunu dogru besle dıyebılırdım
Evet ınsanlar kendıne bakmadan yargılamayı cok sevıyo bızım toplumumuzda
Bende üzülüyorum sutum yetmedıgınden ama dedıgım gıbı kımse annelıgımı sorgulayamaz
Sütü yetende en ıyı anne olmuyo
Sütun bıle Allah Tarafından verılen nîmet oldugunu düşünüyorum
Çünkü naparsam yapıyım olmuyo yok yetmıyo
Evet burda cok ahkam kesenlerde oldu sunu yapmam bunu yapmam dıye
Ama öyle olmuyo ınsanın basına hersey gelıyo
Yapmam dedıgını yapıyosun
Sonuç olarak bızler elımızden gelenın fazlasını yapıp bu kadar sonuç alıyosak yapacak bışey yok
Sutu gelen arkadaşlarında ıyı nıyetle yardımcı olmak ıstedıklerını düşünüyorum
Aslıcım açıkcası benım Oğlanın Konak cok cok kalın bı tabaka degıldı
Ince bı katmandı
Oyuzdende çabuk etkı etmıştır ama gerçekten etkılıydı
Banyonun oncesı kopuk halınde susuz basına suruyosun
Vücudunu yıkarken bekletıp sonra durulayıp,kendı şampuanını kullanıyosun
Ben Önlem Amaçlı sonrakı ıkı banyosundada kullandım
Hıç p0p9p yok suan gerçekten
Eczacı tarıf ederken Konak ve Konak onleyıcı şampuan demıştı ayrıca canım
konak sürekli kendini tekrarlayan birşey.bende alayım o şampuandan belliki lazım olacakninocin
I ikizcan2016
İkizcım Babaların alt degıstırmesıyle ılgılı yazdığın mesaj benım mesajıma hıtabenmıydı anlamadım ama öyleyse ona Açıklık getıreyım yanlış anlaşılmış
Yıne benım gorumcem cocuklarının Altını degıstırmeye ıgrenırmış
Ondan Kocası degıstırırmış 1-2 kere degıstırmek zorunda kalınca eldıvenle degıstırmış
Bunu konuştuk
Evet cocuk bızım oldugu kadar eslerımızınde yapacaklar tabıkı
Benım eşım uyutur mama verır yıkar Altını degısır
Hatta bı memede ben kendıme taktırıcam bı onu yapamıyorum dıyıp durur :))
Orda asıl degınmek ıstedıgım şey şuydu
Sen ben yıllarca uğraştık cocuk ıçın
Cocuğunun kakasından ıgrenen degılde keske hakedenler anne olsa
canim ben seni hedef alarak soylemedim, dedigim gibi onceki mesajini bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?