2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aa yakinmis günlerii,atem tutem ilk günlerde cok dinletmiştim yine soyleyeyim:) bizde de agular bAsladi konuşuyoruz karşılıklı: )ama bi kere ses cikarinca heyecanlaniyo sanrm hickirik tutuyo=)
benimki de heyecanlanınca ağzından sızdırıyo, babası severken falan da öyle, heyecanlandırma şunu diyorum

bu sert degil midir 0 aydan itibaren diyor diger pelusla bunu almayi dusunuyorum ya da dedigin gibi pelusun boyle cubuk olanlari var onlardan alayim olmazsa...

Eki Görüntüle 1972850 bu sert degil midir 0 aydan itibaren diyor diger pelusla bunu almayi dusunuyorum ya da dedigin gibi pelusun boyle cubuk olanlari var onlardan alayim olmazsa...
Bu kadar buyuk alma sertlik endisen varsa ama sanmiyorum kendine vursada canini acitmaz sonucta 0m+ bunlar icin rahat etmeyecekse hafif kavramasi kolay birseyler bak pelusunda uzun olanini almani tavsiye ederim.

Bu kadar buyuk alma sertlik endisen varsa ama sanmiyorum kendine vursada canini acitmaz sonucta 0m+ bunlar icin rahat etmeyecekse hafif kavramasi kolay birseyler bak pelusunda uzun olanini almani tavsiye ederim.
Yarin gidip magazadan gorerek alayim o zaman internetten alacaktim vazgectim...

Kızlarr bebegimde kistik fibrozis çıktı topuk kanında diyodum ya bugun gittik ter testine sonuc temiz çıktı hiç bi sıkıntı yok çokkkkk mutluyummmm :)))

İnşallah yarın eeg çektirecek arkadaşlarda bi sıkıntı çıkmaz benim gibi mutlu olurlar

Kızlar aranızda solomombaby kanguru alan vardı kullandıktan sonra yazarım demişti kusura bakmayın kim olduğunu unuttum özür diliyorum memnunmusun
Ben aldim ama henüz kullanamadim.
Yenidogan aparatiyla aldim ama icinde koyunca oglum ağladı bana da cok ufak geldi rahat edemedigini dusundum bir daha denemedim.
Yenidogan aparatini iade ettim, kanguruyi da artik 4 aya yaklasinca kullanmaya baslayacagim.

Gözün aydin canim cok sevindim.
Darisi diger arkadasa insallah.

Kızlar sizi Doğum yaptıran dr a kontrole gittiğinizde tekrar ücret aldığımı? Ben henüz kontrole gitmedim. Doktorumun muayene ücreti 300tl kontrole gidince de alır mı bu ücreti acaba
Dogumun uzerinden ne kadar gecti?
Benim doktorum sezeryandsn 1 hafta sonra bakiyor, ucret almadi.
Benim baska bir rahatsizligim vardi 40 gun dolana kadsr her hafta gittim sagolsun hicbirinde ucret almadi. Cok sasirdim,ama isime geldi tabiki :)

Dogumun uzerinden ne kadar gecti?
Benim doktorum sezeryandsn 1 hafta sonra bakiyor, ucret almadi.
Benim baska bir rahatsizligim vardi 40 gun dolana kadsr her hafta gittim sagolsun hicbirinde ucret almadi. Cok sasirdim,ama isime geldi tabiki :)
Çok oldu 80 gün

Bizde bugun iki aylık olduk. Bir hafta 10gündür dönence dikkatini cekiyor. (Zararlı diye döndürmüyorum Sadece duruyor). Bir arkadasım kelebek şeklinde bir oyuncak almış. Ona bayılıyor bakıp bakıp gülüyor :) şıngırdıyor da ama sesleri farkedemiyor dah

Küçük diye tahlil yapılmıyor ama antibiyotik içebiliyor cok akıllı doktormus. İnsan kime güvenceğini şaşırıyor

Çokk sevindim canımm :)) benimkinin de kalça çıkıklığı baya düzelmiş çook mutlu oldum bende :) darısı tüm güzel haberleree

Eklentiler

• Screenshot_20170324-204452.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
Gozunaydin canim. Genelde ilk kanda bu sonucla karsilasilinca ikinci temiz cikiyor cok sevindim herseyin yolunda olmasina.

Canım doktorların kabız tanımı sert kaka yapması
Kaka sert degılse kabız degıl
Henüz sındırım sıstemlerı tam gelısmedıgınden ıçerde bulunan kakayı zaman zaman ıtemıyolar
Sadece anne sutu ıle beslenenlerde de aynı sıkıntı var ama tabı mama kaka yapımını daha bı zorlaştırıyo
Kulak çubuğu ıle zeytınyagınla popoyu azıcık uyar

Benımde tek guvendıgım Kışı eşım baskasına bırakamıyorum
Bı emzıremıyo öyle dıyım maşallah
Ama ben epıduralden hastanelık olup günlerle yatınca cocuk mecbur ona kaldı ve bıanda adapte oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…