2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallahhhh..

En ilginci benim kız herhalde öyle günlerce yapamasa düsunemiyorum ne oluruz Allah korusun yani hergün yapiyor ama sorun su ki aşı olduk olalı bi 10 gündür filan yapamıyor ağlıyor bağırıyor çırpınıyor zorluyor yapana kadar işi bitiyor garibimin. Çoğu zaman yapamiyor bu süre uzuyor iyice bende lavoboya çişe tutuyorum oraya yapıyor zorla. Sizce aşiyla bi alakası var mıdır? Neden olur ki bu durum?[/QUOTE]
Rotadan sonramı oldu?

Rotadan sonramı oldu?[/QUOTE]
Evet 2. Ay aşılarını oldu rota ve diğerleri o günden beri bu durum var.

Evet 2. Ay aşılarını oldu rota ve diğerleri o günden beri bu durum var.
Normalde rota ıshal yapabılır dıyo Dr lar ama bızdede tam tersı oldu[/QUOTE]

Ya çok ilginç yapmak için o kadar zorluyor ki kendini yapamayınca başlıyor ağlamaya canı acıyor galiba içimiz gidiyor bu duruma tabi bizimde. Bizim kız bizi tuvalet iletişimine zorluyor resmen bu durum oldu olalı lavaboya tutuyoruz zaten çişe.

Ayyy bayılazam artik...esimin calisma arkadaslari geldi bugun hastaneden 10 kisi cocuklariyla...ablam vardi esim de yardim etti ama yine de servisiydi cayiydi derken oldum yorgunluktan onlar gelmeden once de detayli temizlik yaptim...arada cocuga kostur...cocuk da hic uyuyamadi gürültüden daha simdi uyudu...sirtimin ve belimin agrisindan duramiyorum bacaklarimi hissetmiyorum zaten...neyse yarin dinlenirim artik esim de evdeyken... Esra senin yerinde olsam geberip gidecekmisim canim ne zormus misafir agirlamak...

kızlar bebeklerinize çorap giydirrirken içlerini kontrol ediyorsunuz değil mi?
Ben icine ince bir cift giydiriyorum ters olarak üstüne patikli alt onun üstüne de bir cift kalin düz giydiriyorum canim öyleyken buz gibi cocugun ayaklari sizler nasil isitiyorsunuz kizlar....ondan mi gazi cok acaba bebek patigi mi kullansam uyanik oldugunda?

canım ben çorapların içinde kalan saçların veya iplerin bebek ayak parmağına dolanıp sıkma ihtimaline karşın sormuştum.ben evde teknkat çorap dışarı çıkarken bir kat daha giydiriyorum canım

Tsh degerinize gore tirod cok calisiyor gozukuyor. Ams t3 ve t4 degerlerinizle birlikte degerlendirmek gerekiyor. Dogum sonrasi postpartum tiroidit gelisebilir. Buda once tiroidin cok calistigi bir donemden tirodin az calistigi bir doneme dogru ilerler. Takiple bu durum duzelecegi gibi kalici da olabilir.

Çok haklısın canım bu zamanda çok zor evlat yetiştirmek, benim de hesaplamam o şekilde canım 36-37 gibi Rabbim nasip ederse, o yaşlar da geç gibi görülüyor artık , okuldu , atanmaydı derken yaş 25 oluyo hangi ara doğuracak bu kadınlar

Ah canim gecmis olsun.
Benim dun aksam da vardi misafirim.
Iki oglu vardi, kinamiyorum Allah basima falan verir, resmen evin altini ustune getirdiler. Bugun de esim evde yoktu ben bir is yapamadim bebekle. Oyle pisligin icinde duruyoruz.

Normalde rota ıshal yapabılır dıyo Dr lar ama bızdede tam tersı oldu

Ya çok ilginç yapmak için o kadar zorluyor ki kendini yapamayınca başlıyor ağlamaya canı acıyor galiba içimiz gidiyor bu duruma tabi bizimde. Bizim kız bizi tuvalet iletişimine zorluyor resmen bu durum oldu olalı lavaboya tutuyoruz zaten çişe.[/QUOTE]
Bız artık çare bulamayıp z yağ fıtıl şurup denıyoruz
Dr un tavsıyesı eslıgınde

Ayy bugun annemle kavga ettık bu konu yuzunden
Oturmaya gelmıştı sınırlenıp gıttı
Benım eşim işi geregı ayın Yarısı yurt dışında
Gunlerce çocukla evde tekım
O gunlerde de bana konukomşu arkadaşını getırmeye kalkıyo
Zaten bı yardımı yok
Bende kabul etmedım mısafırlerı ozaman bende gelmem bı daha dedı gıttı
Ay şu melinamıydı neydı onun gıbı oldum şuan

Ben dedigim gibi bi patikli alt bir ciftte çorap giydiriyorum soğuk olmuyor ama çok sıcakta olmuyor ayakları ışarı cikarken birde patik giydiriyorum üstüne. Bizimide gazlı bir bebek malesef.

Bız artık çare bulamayıp z yağ fıtıl şurup denıyoruz
Dr un tavsıyesı eslıgınde[/QUOTE]
Bende zeytinyağı deniyorum poposuna sürüyorum uyarılır yapar belki diye ama pekte işe yaramıyor sanki.

Kızlar bu bebekleri sallamadan uyutma muhabbeti olmuş dün okumuştum önceki sayfalarıda. Bende iki gündür deniyorum gazı olmazsa uyuyabiliyor ama gazı olunca alıyorum mecburen kucağıma. Biz gazlı olduğu icin genelde kucağımızda pışpışla hoplata zıplata uyutuyorduk zaman zamanda ayakta ve battaniyede hafif hafif sallamayı denemedik değil gazdan çok ağladığı dönemlerde aklımıza gelen her yöntemi denedik mecburiyetten. Sorum şuki nasıl yapmalıyım yatırıp duruma göre davransam alısir mı çünkü malum gaz olunca kendi kendine uyuması mümkün olmuyor.

Canım zaten sallamadan yada farklı bi müdahale olmadan uyutmak ancak hiç bi sorun olmadığı zaman olur yani karnı tok altı temiz gazı Yok yada herhangi bi başka problemi yoksa olur
Gazlı bebekler kolik bebekler sallamadan çok zor. onların rahatlaması için mecbur yapılıyor tabiki
Gazı varken uyu diye yataga bırakırsan inletir evi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…