kızlar umarım hepiniz ve bebisler iyidir Esracim nasılsın bebisin nasıl ben artık giremiyorum Dr a git gel . senin göğüs Yaran vardı nasıl geçti ben 1 aydır iyileştiremedim 1 ay önce meme başına tam ortasında göz gibi 2 yara deliği oluştu malesef antibiyotik falan geçirmedi .1 aydır pompa ile sagip biberonla veriyorum tam iyilesti diyorum 1 kere emziriyorum hoop tekrar yara oluyor eski yer aciliyor derin oldu yara sutten kes der diye korkuyorum dr.ne yapacam sasirdim ,bebegim gece sagana kadar agliyor cok zor bu sekilde napcam bilmiyorum senin ki nasil gecti.zaten sol gogsum doğumdan sonra sütü kesildi 2 aydır damliyor sadece ama yinede emziriyoum belki gelir diye .Umarım söyleyeceğim şey fayda eder banada şimdiden sagolun kızlar öpüyorum hepiniziTabi tabi gayet rahat tasiniyor.
18 kiloya kadar kullanilabildigi icin bunu tercih ettim, biraz uzun omurlu olsun istedim. Oturur pozisyona da getirilebiliyor.
Onunda tam olarak ne gibi sikintilari var bilemiyorum ama sut alerjisi olmamasina sevinecegim sanirim o daha sikintili bir durum gibi geliyor bana. Hele bir yarin olsunda gidelim doktora. Bunun teshisi nasil koyuluyor acaba.maşallah kuzuna canım.ben atopik dermatite benzettim
Ah canim yaa, senin de mi o kadar kotu yaralarkızlar umarım hepiniz ve bebisler iyidir Esracim nasılsın bebisin nasıl ben artık giremiyorum Dr a git gel . senin göğüs Yaran vardı nasıl geçti ben 1 aydır iyileştiremedim 1 ay önce meme başına tam ortasında göz gibi 2 yara deliği oluştu malesef antibiyotik falan geçirmedi .1 aydır pompa ile sagip biberonla veriyorum tam iyilesti diyorum 1 kere emziriyorum hoop tekrar yara oluyor eski yer aciliyor derin oldu yara sutten kes der diye korkuyorum dr.ne yapacam sasirdim ,bebegim gece sagana kadar agliyor cok zor bu sekilde napcam bilmiyorum senin ki nasil gecti.zaten sol gogsum doğumdan sonra sütü kesildi 2 aydır damliyor sadece ama yinede emziriyoum belki gelir diye .Umarım söyleyeceğim şey fayda eder banada şimdiden sagolun kızlar öpüyorum hepinizi
Ne çılgın gunlerdı ya
Nerden geldi aklina melina şimdi ya nasil guldum
Canım çok gecmiş olsun :/Ah canim yaa, senin de mi o kadar kotu yaralar
Benim bir ara gecer gibi oldu ama malesef tekrarladi. Burda yazmak istemedim, surekli olumsuz seylerden bahsediyorum gibi geliyor cunku. Inan dun hüngür hungur agladim artik psikolojim kaldırmıyor bu durumu.
Yine de kötünün iyisi durumdayim diyelim.
Bana en iyi gelen dermatologun yaptığı gumus nitrat uygulaması ve yaninda verdigi ilaclar oldu. Diger turlu cerrahin sunun bunun verdikleri hic bir isime yaramadi.
Bebeginin dil-dudak bagina baktirdin mi?
Ben cok arastirdim hatta burda da.cordeliac ile konuştuk. Dil bagi degil ama sanirim dudak bagi var oglumun.
Memeyi tam kavrayamadigi icin surekli yara oluyor galiba. Bu hafta cocuk cerrahina götüreceğim randevu alabilirsem. Eger keselim derlerse inan 1 dk dusunmeden ameliyat ettirecegim cocugu.
Icim aciyor dusununce ama artik dayanılır gibi degil.
Sen de once bir cilt uzmanina gorun sonra da bebegi bir muayene ettir istersen cok gecmis olsun
Sabırsız gecmiş olsun canımOnunda tam olarak ne gibi sikintilari var bilemiyorum ama sut alerjisi olmamasina sevinecegim sanirim o daha sikintili bir durum gibi geliyor bana. Hele bir yarin olsunda gidelim doktora. Bunun teshisi nasil koyuluyor acaba.
Bahsini acmayinca hersey yolunda diye dusunuyordum hala gecmemis olmasina ve bu sikintiyla bogusmana cidden uzuldum umarim duzelir biran once artik.Ah canim yaa, senin de mi o kadar kotu yaralar
Benim bir ara gecer gibi oldu ama malesef tekrarladi. Burda yazmak istemedim, surekli olumsuz seylerden bahsediyorum gibi geliyor cunku. Inan dun hüngür hungur agladim artik psikolojim kaldırmıyor bu durumu.
Bana en iyi gelen dermatologun yaptığı gumus nitrat uygulaması ve yaninda verdigi ilaclar oldu. Diger turlu cerrahin sunun bunun verdikleri hic bir isime yaramadi.
Ben cok arastirdim hatta burda da.cordeliac ile konuştuk. Dil bagi degil ama sanirim dudak bagi var oglumun.
Memeyi tam kavrayamadigi icin surekli yara oluyor galiba. Bu hafta cocuk cerrahina götüreceğim randevu alabilirsem. Eger keselim derlerse inan 1 dk dusunmeden ameliyat ettirecegim cocugu.
Sen de once bir cilt uzmanina gorun sonra da bebegi bir muayene ettir istersen cok gecmis olsun
Diğer yavrularimda vardı Dr kurbagacik demişti hemen odasında city diye kesmisti ah bile dememişti 20 günlük kadardi hiç aglamamisti sende korkma varsa kestir dil bağını.dr ilerde peltek olur demişti ozaman bende hemen tamam demiştim. Yani bu yavrumun dil ucu kalp gibi suphelendim ama yara yaparmiymis şaşırdım evet çok kötü psikolojim bozuldu acidan süt inmedi sütüm kesildi 10 gün gelmedi en son pompa aldım saat başı sagdim tekrar yavaş yavaş arttı cok şükür şimdilik ama ne yapcam bilmiyorum oğlum beni etmeyi reddederse diye çok korkuyorum .inş geçer canım çok zor gerçekten hala biberonla veriyorum .tuzlu su yap dedi biri yaptım zorda olsa bi care belki dedim geçer bakalım ne olcak oğlumu emzirmeyi özledim inan yaAh canim yaa, senin de mi o kadar kotu yaralar
valla canım doktorlar bakınca anlıyorlar hemen.herhangi bir test filan yapmıyorlar.bence de süt alerjisi daha zorOnunda tam olarak ne gibi sikintilari var bilemiyorum ama sut alerjisi olmamasina sevinecegim sanirim o daha sikintili bir durum gibi geliyor bana. Hele bir yarin olsunda gidelim doktora. Bunun teshisi nasil koyuluyor acaba.
Cocuk doktorumu yoksa cildiyeyemi gidilmesi gerekir pekivalla canım doktorlar bakınca anlıyorlar hemen.herhangi bir test filan yapmıyorlar.bence de süt alerjisi daha zor
Canim cok gecmis olsun diger cocuklarinda boyle birsey yasamismiydin pekikızlar umarım hepiniz ve bebisler iyidir Esracim nasılsın bebisin nasıl ben artık giremiyorum Dr a git gel . senin göğüs Yaran vardı nasıl geçti ben 1 aydır iyileştiremedim 1 ay önce meme başına tam ortasında göz gibi 2 yara deliği oluştu malesef antibiyotik falan geçirmedi .1 aydır pompa ile sagip biberonla veriyorum tam iyilesti diyorum 1 kere emziriyorum hoop tekrar yara oluyor eski yer aciliyor derin oldu yara sutten kes der diye korkuyorum dr.ne yapacam sasirdim ,bebegim gece sagana kadar agliyor cok zor bu sekilde napcam bilmiyorum senin ki nasil gecti.zaten sol gogsum doğumdan sonra sütü kesildi 2 aydır damliyor sadece ama yinede emziriyoum belki gelir diye .Umarım söyleyeceğim şey fayda eder banada şimdiden sagolun kızlar öpüyorum hepinizi
Cok tesekkur ederim.Bahsini acmayinca hersey yolunda diye dusunuyordum hala gecmemis olmasina ve bu sikintiyla bogusmana cidden uzuldum umarim duzelir biran once artik.
Canim suphen varsa neden gostermiyorsun ememedigi icin memeyi yanlis tutuyordur bence doktora goster biran once kuzucigu bak ne guzel diyorsun daha once basindan gecmis cozumude bu kadar basitken kendini uzup yaşadığın strese degermi?Diğer yavrularimda vardı Dr kurbagacik demişti hemen odasında city diye kesmisti ah bile dememişti 20 günlük kadardi hiç aglamamisti sende korkma varsa kestir dil bağını.dr ilerde peltek olur demişti ozaman bende hemen tamam demiştim. Yani bu yavrumun dil ucu kalp gibi suphelendim ama yara yaparmiymis şaşırdım evet çok kötü psikolojim bozuldu acidan süt inmedi sütüm kesildi 10 gün gelmedi en son pompa aldım saat başı sagdim tekrar yavaş yavaş arttı cok şükür şimdilik ama ne yapcam bilmiyorum oğlum beni etmeyi reddederse diye çok korkuyorum .inş geçer canım çok zor gerçekten hala biberonla veriyorum .tuzlu su yap dedi biri yaptım zorda olsa bi care belki dedim geçer bakalım ne olcak oğlumu emzirmeyi özledim inan ya
Dil bagi degil canim ust dudaginda var sanirim benim gördüğüm kadarıyla. Dudak bagi.Diğer yavrularimda vardı Dr kurbagacik demişti hemen odasında city diye kesmisti ah bile dememişti 20 günlük kadardi hiç aglamamisti sende korkma varsa kestir dil bağını.dr ilerde peltek olur demişti ozaman bende hemen tamam demiştim. Yani bu yavrumun dil ucu kalp gibi suphelendim ama yara yaparmiymis şaşırdım evet çok kötü psikolojim bozuldu acidan süt inmedi sütüm kesildi 10 gün gelmedi en son pompa aldım saat başı sagdim tekrar yavaş yavaş arttı cok şükür şimdilik ama ne yapcam bilmiyorum oğlum beni etmeyi reddederse diye çok korkuyorum .inş geçer canım çok zor gerçekten hala biberonla veriyorum .tuzlu su yap dedi biri yaptım zorda olsa bi care belki dedim geçer bakalım ne olcak oğlumu emzirmeyi özledim inan ya
çocuk doktoru koymuştu benim kızıma teşhisi.linola yüz kremi var yüksek ihtimalle onu önerecek ilk aşamada sanaCocuk doktorumu yoksa cildiyeyemi gidilmesi gerekir peki
sut alerjisinde ishal olurmus bizim dr oyle demisti. sizinki atopik gibi duruyor. kizimin dogdugundan beri vardi kremler pek fayda etmedi 2 ay böyleydi yeni kendiliginden gecti bir anda. ama arada corasatin, linola vs surerdim. dr da kendiliginden gecer demisti, cilt kurulugundan oluyor, corasatin iyi nemlendiriyor.Kizlar atopik dermatit teshisi konulanlar kimlerdi. Belirtileri neydi. Kizimin yuzinde kizarikliklar var ve sol bacaginin diz bolgesinde pullanma seklinde kuruluk var. Birde kulak arkasinda kabuklanma oluyor bunlarda belirti sanirim kafam karıştı yarin doktora gidecegiz. Cuma gunu zaten cocuk doktoruna goturduk cok faydali oldu sagolsun ya atopik dermatit yada sut alerjisi dedi sanki ben bu ikisini dusunmemisim gibi demekki bende dr olabilirim :))
İste o yuzden icindeki corabi ters giydiriyorum canim benim...canım ben çorapların içinde kalan saçların veya iplerin bebek ayak parmağına dolanıp sıkma ihtimaline karşın sormuştum.ben evde teknkat çorap dışarı çıkarken bir kat daha giydiriyorum canım
bizim sut alerjisi yok, dogdugundan beri sizinki gibiydi. yeni geçti. cildiyeye gitmeye pek gerek yok gibi kortizonlu krem verir onada gerek yok normal krem olarak da corasatin sur der buyuk olasilik. kremle nemlendirin kendiliğinden gecer.Hicbirsey surmedim dr 3 4 gunde gecmezse sut alerjisi icin diyete basla oda olmazsa cildiyeye git dedi ama mantikli gelmedi once cildiyeye gidecegim o yuzden.
Sagol canim icimi ferahlattin biraz olsun :)bizim sut alerjisi yok, dogdugundan beri sizinki gibiydi. yeni geçti. cildiyeye gitmeye pek gerek yok gibi kortizonlu krem verir onada gerek yok normal krem olarak da corasatin sur der buyuk olasilik. kremle nemlendirin kendiliğinden gecer.
bu emerken kolumuzun icinde olup terlemeleride etkiliyormus. emzirirken kolumun icine pamuklu agiz bezini koydum ona dayandi yanagi derken geçen hafta gecti..Sagol canim icimi ferahlattin biraz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?