2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimki de 3-5 günde bir yapıyo halen doktora sorup kefir içmeye başladım inşallah işe yarar
Büyüdükçe düzelmek yerıne sure uzuyo nedense :/
İşe yararsa haber ver canım
Tadını hiç sevmedıgım için duzenlı içmemiştım ben

Canım kulak arkasında bahsettıgın terledıgınde yada kustuğunda vs Islak kaldığında alerjık bunyelı bebeklerde Oluşan bebek egzeması
Benım oglumdada oldu 1 kere
1 kez krem kullandım gectı
Sımdı hergun oraların kuruluguna dıkkat edıyorum
Kremı ben turkıyeden almadım ama adını verıyım burda bulursan tavsıye edecegım bı krem EUCERİN baby eczema relief

Benim kizim da kucakci ya gogsunde uyuyor koyunca uyaniyor,isim varsa eşim evdeyse onun kucagina yatiriyrz uyancak korkusundan=)

Masallah size yaa
Tesekkur ediyorum not ettim

Kirmizi deri dokuntusu gibi degisik,pamuk.islatip sildim ben de yara falan yok aslinda dedignz gibi sanirim ,pisik.kremi sürdüm, boynu da pisik oluyor zaten biraz daha buyuyup kafalarini daha cok kaldirsalar gececektir oyleyse
Aynen boynundaki bogumlar hava almıyor. Onlarıda düzeni silip pudra sürüyorum. Geçiyor. Kulak arkasını yumusatıp düzenli silersen sorun olmaz bence de :)

Benim kizim da kucakci ya gogsunde uyuyor koyunca uyaniyor,isim varsa eşim evdeyse onun kucagina yatiriyrz uyancak korkusundan=)

Masallah size yaa

Tesekkur ediyorum not ettim
Bu arada boyun kıvrımı koltuk altı ve bacaklarında dizlerın arka kısmı
Bacak bogumlarınada dıkkat et cok kolay kızaran bölgeler canım

Kızlar gözde Erdoğan ın( namıdeğer süper dadı) söyleşisine katıldım bu gun.
Bebekler için önerisi önce beslenmelerin saatli olması gerektiğiydi. Memeyi sadece beslenme gereci olarak görsün ve ihtiyacına göre saatli olsn dedi. Bu sayede düzen yavas yavas otururmuş. Uykuda düzene girermiş.
Eğitim 3ayda başlar dedi. Uyuması için düzeniniz olsun yatırın ama uyumak bebeğin elindedir dedi. Yani sabırla beklicekmişiz başında. Hadi uyu diye niye uyumadın diye strese girmek yok.
Veee en önemlisi anne stresi dedi. Yok sütüm var mı niye uyumuyo niye aglıyo diye strese girmemek gerekiyormuş. Bebek stresi anlayıp benim yüzümden annem mutsuz kime güvencem diyomus :)

Bızım stresımızı anladığını bende farkettım
Eşim işi geregı 4-5 gun evde olmayıp tek kaldığımda strese gırıyodum
Emzırırken uyursam ya bışi olursa vs
Ve ne zaman eşim olmasa benım bu stresıme paralel olarak umut un uyku duzenı bozulup huzursuz oluyodu

Stres konusunda evet ama.emzirme.ve uyku konusunda kati.geldi.soyledikleri
Uc.aylik bebegi yatirip nasi.beklicez uyumasini ancak 3 yasindafalan yapılabilir bence o ,emzirme de zaten bize ihtiyaçları var saat tutmaktan.hoslanmiurm ben.boyle soylentiler yuzunden.bir.ara saatli.emzirdim cok.huzursuz oldu kizim.simdi gak guk meme.tekniğiyle daha mutluyuz

Nolmuş canım Esra ya neden pasif
Bi kız buna mesj yazmış suriyeli sevgilisi varmış yeni üye oldugu için bdv ye konu açamıyomuş esra da ona yardım olsun diye konuyu alıp bdv ye yapıştırmış kız buna özelden laflar söyleyince konunın içerigini silmiş galiba içerik silmek yasakmış bdv de o yüzden ceza almış Esra

Herkese merhaba
Bebek gelişimlerini okuyordum da ellerini çırpar diyor.Sizin bebekleriniz ellerini çırpıyor mu?Neler yapabilmeleri gerek?Oyuncakları falan kavrayanılıyorlar mi? Benimki bunların hiçbirini yapamıyor

Herkese merhaba
Bebek gelişimlerini okuyordum da ellerini çırpar diyor.Sizin bebekleriniz ellerini çırpıyor mu?Neler yapabilmeleri gerek?Oyuncakları falan kavrayanılıyorlar mi? Benimki bunların hiçbirini yapamıyor
Benimki de yapamiyor canim daha bugün ilk defa ellerini birlestirdi...cingiragi eline veriyorum biraz tutuyor sonra birakiveriyor onu da bilincli yapmiyor...ama emzirirken kiyafetimi cekiyor ustundeki battaniyeyi falan cekip birakiyor...birkac gundur de poposunu kaldirip donmeye ugrasiyor ama gucu yetmiyor...bir de ayaklarini gobegine kadar kaldiriyor birkac gundur...ben de okudum internetten 3. Ay gelisimini canim sıkılmısti ama ancak yapacaklar heralde...yavas yavas gelisiyorlar...85 gunlügüz bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…