Bende zeytinyağı deniyorum poposuna sürüyorum uyarılır yapar belki diye ama pekte işe yaramıyor sanki.[/QUOTE]Ben dedigim gibi bi patikli alt bir ciftte çorap giydiriyorum soğuk olmuyor ama çok sıcakta olmuyor ayakları ışarı cikarken birde patik giydiriyorum üstüne. Bizimide gazlı bir bebek malesef.
Bız artık çare bulamayıp z yağ fıtıl şurup denıyoruz
Dr un tavsıyesı eslıgınde
Ayy bugun annemle kavga ettık bu konu yuzunden
Oturmaya gelmıştı sınırlenıp gıttı
Benım eşim işi geregı ayın Yarısı yurt dışında
Gunlerce çocukla evde tekım
O gunlerde de bana konukomşu arkadaşını getırmeye kalkıyo
Zaten bı yardımı yok
Bende kabul etmedım mısafırlerı ozaman bende gelmem bı daha dedı gıttı
Ay şu melinamıydı neydı onun gıbı oldum şuan
Ayy bugun annemle kavga ettık bu konu yuzunden
Oturmaya gelmıştı sınırlenıp gıttı
Benım eşim işi geregı ayın Yarısı yurt dışında
Gunlerce çocukla evde tekım
O gunlerde de bana konukomşu arkadaşını getırmeye kalkıyo
Zaten bı yardımı yok
Bende kabul etmedım mısafırlerı ozaman bende gelmem bı daha dedı gıttı
Ay şu melinamıydı neydı onun gıbı oldum şuan
Bizimki de hic oyle bir kosede uyuyup kalmıyor. En iyi ihtimal mememi yastık yapıyor, illaki emerek daliyor uykuya.Kızlar bu bebekleri sallamadan uyutma muhabbeti olmuş dün okumuştum önceki sayfalarıda. Bende iki gündür deniyorum gazı olmazsa uyuyabiliyor ama gazı olunca alıyorum mecburen kucağıma. Biz gazlı olduğu icin genelde kucağımızda pışpışla hoplata zıplata uyutuyorduk zaman zamanda ayakta ve battaniyede hafif hafif sallamayı denemedik değil gazdan çok ağladığı dönemlerde aklımıza gelen her yöntemi denedik mecburiyetten. Sorum şuki nasıl yapmalıyım yatırıp duruma göre davransam alısir mı çünkü malum gaz olunca kendi kendine uyuması mümkün olmuyor.
Benimki de memesiz uyumuyo bugün biz de çıktık sabah banyo yaptırıp emzirdim uyur gibi olunca çıktım o sayede uyudu dışarda yoksa sevmiyo puseti sen de dene istersen öyle Allahtan gaz problemimiz yok gece iyiyiz çok şükür biz daha 86 günlüğüz henüz dönme yok tabiGüneş ı gördük bi park yapalım dedik. Tüm bebeler arabalarında tingir mingir giderken Mete bey babasının dışa dönük şekilde kucakta turladı parkı. Artık pusette yukarı doğru bakmak istemiyor. Evde de öyle. Oyun halisi na bile yukarıdan yandan bakacak. Valla şimdiden parmağında oynatıyor beni :)) tabi ağlama eşliğinde eve geldik. Belki uyur demiştim olmadı. Meme almadan uyumaz oldu sanki. 103 günlük olduk. Dişler kaşınıyor sanki. Elleri daha çok ağzında. Bir de dün uyurken sırt üstü pozisyondan yüz üstü oldu ama tersini yapamadıpusette kendini kaldırmaya çalışıyor. Gaz bitmedi gece saat başı ya da iki saatte bir uyanma devam ediyor. Geçeceğini de sanmıyorum artık sizde nedir durumlar?
Canım bizde de vardı kızarıklık ara ara oluyo da hala coresatin sürdün mü bizimki öyle geçti kulak arkası biçilmesi de çoğu bebekte oluyo bildiğim kadarıylaKizlar atopik dermatit teshisi konulanlar kimlerdi. Belirtileri neydi. Kizimin yuzinde kizarikliklar var ve sol bacaginin diz bolgesinde pullanma seklinde kuruluk var. Birde kulak arkasinda kabuklanma oluyor bunlarda belirti sanirim kafam karıştı yarin doktora gidecegiz. Cuma gunu zaten cocuk doktoruna goturduk cok faydali oldu sagolsun ya atopik dermatit yada sut alerjisi dedi sanki ben bu ikisini dusunmemisim gibi demekki bende dr olabilirim :))
Hicbirsey surmedim dr 3 4 gunde gecmezse sut alerjisi icin diyete basla oda olmazsa cildiyeye git dedi ama mantikli gelmedi once cildiyeye gidecegim o yuzden.Canım bizde de vardı kızarıklık ara ara oluyo da hala coresatin sürdün mü bizimki öyle geçti kulak arkası biçilmesi de çoğu bebekte oluyo bildiğim kadarıyla
Bizim kız kolik mi bilmiyorum ama olabilir yani cok gazlıydı yeni yeni gazını çikarmayı kolaylaştirdı tamamen gećmedi arada yine fena geliyor ama bunada şükür. Bir iki defa kendi kendine uyuduğu oldu ama dedigim gibi bazen gazını çikartıp beşiğe kiyuyorum ama yine gaz geliyor cirpınıyor ve ağlıyor tabi hemen alıyorum öyle olunca. Öyle az mızlanırsa almıyorum bekliyorum. Birde siz uyuması için ytırdığınızda yanında mı bekliyorsunuz? Yoksa yatırıp çıkıyor musunuz?Canım zaten sallamadan yada farklı bi müdahale olmadan uyutmak ancak hiç bi sorun olmadığı zaman olur yani karnı tok altı temiz gazı Yok yada herhangi bi başka problemi yoksa olur
Gazlı bebekler kolik bebekler sallamadan çok zor. onların rahatlaması için mecbur yapılıyor tabiki
Gazı varken uyu diye yataga bırakırsan inletir evi :)
Bende zeytinyağı deniyorum poposuna sürüyorum uyarılır yapar belki diye ama pekte işe yaramıyor sanki.
Güneş ı gördük bi park yapalım dedik. Tüm bebeler arabalarında tingir mingir giderken Mete bey babasının dışa dönük şekilde kucakta turladı parkı. Artık pusette yukarı doğru bakmak istemiyor. Evde de öyle. Oyun halisi na bile yukarıdan yandan bakacak. Valla şimdiden parmağında oynatıyor beni :)) tabi ağlama eşliğinde eve geldik. Belki uyur demiştim olmadı. Meme almadan uyumaz oldu sanki. 103 günlük olduk. Dişler kaşınıyor sanki. Elleri daha çok ağzında. Bir de dün uyurken sırt üstü pozisyondan yüz üstü oldu ama tersini yapamadıpusette kendini kaldırmaya çalışıyor. Gaz bitmedi gece saat başı ya da iki saatte bir uyanma devam ediyor. Geçeceğini de sanmıyorum artık sizde nedir durumlar?
Benimki de memesiz uyumuyo bugün biz de çıktık sabah banyo yaptırıp emzirdim uyur gibi olunca çıktım o sayede uyudu dışarda yoksa sevmiyo puseti sen de dene istersen öyle Allahtan gaz problemimiz yok gece iyiyiz çok şükür biz daha 86 günlüğüz henüz dönme yok tabi
Yerim minik burnunu :) fındık burun :)Agzi salyali kizim:) yuzumuz bu durumdaydi simdi biraz azaldi gibi
Gündüz uykularında kendi yatağına koyuyorsam bırakıp çıkıyorum ama ana kucağında benimle mutfakta oluyor bazen orda uyuyor. Zaten bizimkinin gündüz uykuları kısa sürüyor.Bizim kız kolik mi bilmiyorum ama olabilir yani cok gazlıydı yeni yeni gazını çikarmayı kolaylaştirdı tamamen gećmedi arada yine fena geliyor ama bunada şükür. Bir iki defa kendi kendine uyuduğu oldu ama dedigim gibi bazen gazını çikartıp beşiğe kiyuyorum ama yine gaz geliyor cirpınıyor ve ağlıyor tabi hemen alıyorum öyle olunca. Öyle az mızlanırsa almıyorum bekliyorum. Birde siz uyuması için ytırdığınızda yanında mı bekliyorsunuz? Yoksa yatırıp çıkıyor musunuz?
canım benim küçük kızımda vardı şimdi son 8-10 aydır geçti rahatladı 4 yaşında o zaman doktorlar 2 yaşında geçer demişti 3 yaşında geçtiKizlar atopik dermatit teshisi konulanlar kimlerdi. Belirtileri neydi. Kizimin yuzinde kizarikliklar var ve sol bacaginin diz bolgesinde pullanma seklinde kuruluk var. Birde kulak arkasinda kabuklanma oluyor bunlarda belirti sanirim kafam karıştı yarin doktora gidecegiz. Cuma gunu zaten cocuk doktoruna goturduk cok faydali oldu sagolsun ya atopik dermatit yada sut alerjisi dedi sanki ben bu ikisini dusunmemisim gibi demekki bende dr olabilirim :))
maşallah kuzuna canım.ben atopik dermatite benzettimAgzi salyali kizim:) yuzumuz bu durumdaydi simdi biraz azaldi gibi
Iste annemlerdeyken basladi pazardan beri boyleyiz 1 hafta oldu. Bahsettigin tum belirtiler var. Cildi kuru bugun bezini degisirken bel kisminda zeytin kadar soyulma gordum kuruluktan. Suan bu sekilde ilerki donemde ona ne gibi rahatsizlik verir peki krem kullanmak sartmi yani huysuzluk mu yapiyor aglamami yapiyor baska sikinti yasatiyormu.Yerim minik burnunu :) fındık burun :)
Bizimki 2 haftalıkken falan böyleydi o zaman doktor anne sütünden oluyor demişti ama hiç diyet demedi bi süre sonra geçti zaten sizinki ne zamandır böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?