2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende zeytinyağı deniyorum poposuna sürüyorum uyarılır yapar belki diye ama pekte işe yaramıyor sanki.[/QUOTE]
Yok canım 1-2 kere fayda ettı yada denk geldı bılmıyorum sonra hıç işe yaramadı :/

Bızımkı 1-1.5 saattır uyumak ıçın benım yatakta ağlamadan kıvranıyo
Gözler kızardı gozlerı ovuyo esnıyo yok uyumuyo
En son yaygarayı bastı
O meme illa agzına gırıcek
Anında gözler kapandı

hepimiz melinayiz

Güneş ı gördük bi park yapalım dedik. Tüm bebeler arabalarında tingir mingir giderken Mete bey babasının dışa dönük şekilde kucakta turladı parkı. Artık pusette yukarı doğru bakmak istemiyor. Evde de öyle. Oyun halisi na bile yukarıdan yandan bakacak. Valla şimdiden parmağında oynatıyor beni :)) tabi ağlama eşliğinde eve geldik. Belki uyur demiştim olmadı. Meme almadan uyumaz oldu sanki. 103 günlük olduk. Dişler kaşınıyor sanki. Elleri daha çok ağzında. Bir de dün uyurken sırt üstü pozisyondan yüz üstü oldu ama tersini yapamadı pusette kendini kaldırmaya çalışıyor. Gaz bitmedi gece saat başı ya da iki saatte bir uyanma devam ediyor. Geçeceğini de sanmıyorum artık sizde nedir durumlar?

Nerden geldi aklina melina şimdi ya nasil guldum

Bizimki de hic oyle bir kosede uyuyup kalmıyor. En iyi ihtimal mememi yastık yapıyor, illaki emerek daliyor uykuya.

Kizlar atopik dermatit teshisi konulanlar kimlerdi. Belirtileri neydi. Kizimin yuzinde kizarikliklar var ve sol bacaginin diz bolgesinde pullanma seklinde kuruluk var. Birde kulak arkasinda kabuklanma oluyor bunlarda belirti sanirim kafam karıştı yarin doktora gidecegiz. Cuma gunu zaten cocuk doktoruna goturduk cok faydali oldu sagolsun ya atopik dermatit yada sut alerjisi dedi sanki ben bu ikisini dusunmemisim gibi demekki bende dr olabilirim :))

Benimki de memesiz uyumuyo bugün biz de çıktık sabah banyo yaptırıp emzirdim uyur gibi olunca çıktım o sayede uyudu dışarda yoksa sevmiyo puseti sen de dene istersen öyle Allahtan gaz problemimiz yok gece iyiyiz çok şükür biz daha 86 günlüğüz henüz dönme yok tabi

Canım bizde de vardı kızarıklık ara ara oluyo da hala coresatin sürdün mü bizimki öyle geçti kulak arkası biçilmesi de çoğu bebekte oluyo bildiğim kadarıyla

Canım bizde de vardı kızarıklık ara ara oluyo da hala coresatin sürdün mü bizimki öyle geçti kulak arkası biçilmesi de çoğu bebekte oluyo bildiğim kadarıyla
Hicbirsey surmedim dr 3 4 gunde gecmezse sut alerjisi icin diyete basla oda olmazsa cildiyeye git dedi ama mantikli gelmedi once cildiyeye gidecegim o yuzden.

Bizim kız kolik mi bilmiyorum ama olabilir yani cok gazlıydı yeni yeni gazını çikarmayı kolaylaştirdı tamamen gećmedi arada yine fena geliyor ama bunada şükür. Bir iki defa kendi kendine uyuduğu oldu ama dedigim gibi bazen gazını çikartıp beşiğe kiyuyorum ama yine gaz geliyor cirpınıyor ve ağlıyor tabi hemen alıyorum öyle olunca. Öyle az mızlanırsa almıyorum bekliyorum. Birde siz uyuması için ytırdığınızda yanında mı bekliyorsunuz? Yoksa yatırıp çıkıyor musunuz?

Bende zeytinyağı deniyorum poposuna sürüyorum uyarılır yapar belki diye ama pekte işe yaramıyor sanki.

Yok canım 1-2 kere fayda ettı yada denk geldı bılmıyorum sonra hıç işe yaramadı :/[/QUOTE]
Lavoboya çişe tutmayı denedin mi hiç? Bence dene işe yarayabilir.

QUOTE="Sabirsiz61, post: 50897706, member: 719119"]Agzi salyali kizim:) yuzumuz bu durumdaydi simdi biraz azaldi gibi[/QUOTE]
Benim kızında yanaklarında minik sivilceler ve noktalar çıkıp çıkıp geçiyor doktorumuz olması normal az var daha çokta olabilir gećici önemli değil dedi. Sizinki biraz fazla kızarık gibi bizimki o kadar degil ama.

Bugün Ankarada hava kapalı hatta yağmurlu ama bişeyler alacaktık bizde 2-3 saatligine çiktık avm ye gittik kanguruya koydum bizim kızı uyudu içinde işimiz bitince bir kahve icelim dedik o sirada uyandı mızlandı baya bi bende emzirdim biraz daha sesi kesildi hemen döndük zamanlama iyi oldu. Dönerken ağlamaya başlamıştı tam. Bebek arabasından daha iyi duruyor kanguruda sanki bizimki. Arabada pek durmuyor.

Gündüz uykularında kendi yatağına koyuyorsam bırakıp çıkıyorum ama ana kucağında benimle mutfakta oluyor bazen orda uyuyor. Zaten bizimkinin gündüz uykuları kısa sürüyor.
Dediğin gibi bu aralar benimki de uyudu diye yatağına koyuyorken biraz mızıldanıyor kucağıma alıp susunca tekrar bırakıyorum uykuya daldığına eminsem üzerini örtüp çıkıyorum

canım benim küçük kızımda vardı şimdi son 8-10 aydır geçti rahatladı 4 yaşında o zaman doktorlar 2 yaşında geçer demişti 3 yaşında geçti neyse konuya gelelim evet yüzde yanaklarda özellikle kızarıklık.kulak arkalarında kabuklanma.vücutta kuruluk.o zaman birsürü krem denedik geçmedi sadece kortizon içerikli bir kremle geçti 0,1 oranda kortizon vardı içinde.2-3 gün sürüyordum geçiyordu 1-2 ay sonra yineliyordu tekrar 2 gün sürüyordum böyle böyle 9 aylık oldu. şampuanını değiştirdim 99 diye bir şampuan aldım büyük oranda hafifledi

Yerim minik burnunu :) fındık burun :)
Bizimki 2 haftalıkken falan böyleydi o zaman doktor anne sütünden oluyor demişti ama hiç diyet demedi bi süre sonra geçti zaten sizinki ne zamandır böyle ?
Iste annemlerdeyken basladi pazardan beri boyleyiz 1 hafta oldu. Bahsettigin tum belirtiler var. Cildi kuru bugun bezini degisirken bel kisminda zeytin kadar soyulma gordum kuruluktan. Suan bu sekilde ilerki donemde ona ne gibi rahatsizlik verir peki krem kullanmak sartmi yani huysuzluk mu yapiyor aglamami yapiyor baska sikinti yasatiyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…