- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- 23
Ben kullandım aynı marka boyayı memnun kaldım tavsiye ederimSorun değildecanım öyle bir kuaför bulabilirsem araştırayım çok sağol
Kızlar bebeklerınızın gelışımınde tabıkı dıkkatınızı çeken bı sorun varsa Dr a danışın ama bazı seylerı erken geç yaptı dıye takılıp moralınızı bozmayınBenimki de yapamiyor canim daha bugün ilk defa ellerini birlestirdi...cingiragi eline veriyorum biraz tutuyor sonra birakiveriyor onu da bilincli yapmiyor...ama emzirirken kiyafetimi cekiyor ustundeki battaniyeyi falan cekip birakiyor...birkac gundur de poposunu kaldirip donmeye ugrasiyor ama gucu yetmiyor...bir de ayaklarini gobegine kadar kaldiriyor birkac gundur...ben de okudum internetten 3. Ay gelisimini canim sıkılmısti ama ancak yapacaklar heralde...yavas yavas gelisiyorlar...85 gunlügüz bugün...
Aynen canim her cocuk bir olmuyor...birimizinki tutuyordur digerininki donuyordur baskasininki daha cok gulup ses cikariyordur...benim oglum da biraz tosundu gec döndü gec oturdu gec emekledi...dedigin gibi bariz bi gerilik farklilik yoksa takmamak lazim...Kızlar bebeklerınızın gelışımınde tabıkı dıkkatınızı çeken bı sorun varsa Dr a danışın ama bazı seylerı erken geç yaptı dıye takılıp moralınızı bozmayın
Kuzenımın kızı 9. Ayda ıttıre ıttıre yan donebıldı
Hatta yaşıtların koşuyo haydi dıyoduk
Şuan İTÜ kimyada okuyo
Canım 27 yaşındayım , eşim on kardeş ben sekiz kardeş olunca iki kardeş çok az geliyo bana 3 ya da mümkünse 4 çocuk istiyorumsağol canım.eğer yaşın beklemeye müsaitse bence bekle aralarında 4-5 yaş olsun derim.benim kızlarımın arasında 3 yaş 10 ay var küçük kızımla kerem arasında da 3 yaş 10 ay var.kerem planlı olmadı açıkçası.bi bebek daha yoktu aklımda.ama planımda olsa da zamanlamayı bu kadar denk getirenezdim sanırım.Allahın işi işte
Benim kızım 78 günlük el çırpma yok tesadüfen çarpışıyo o da çok nadir. , çıngırağımızı falan tutuyo ama henüz tuttuğunun farkında bile değil sanırımHerkese merhaba
Bebek gelişimlerini okuyordum da ellerini çırpar diyor.Sizin bebekleriniz ellerini çırpıyor mu?Neler yapabilmeleri gerek?Oyuncakları falan kavrayanılıyorlar mi? Benimki bunların hiçbirini yapamıyor
Bebek gelisimi.konusunda okumak.bilgi sahibi olmak.guzel ama bilince de insan.takip edip duruyor bebegini,gelisimsel farkliliklari goz.önünde bulundurmak lazim,mutluysa sevildiğini hissediyorsa ve bariz gelisimsel bir bozukluk gormuyorsaniz korkmayin=)Herkese merhaba
Bebek gelişimlerini okuyordum da ellerini çırpar diyor.Sizin bebekleriniz ellerini çırpıyor mu?Neler yapabilmeleri gerek?Oyuncakları falan kavrayanılıyorlar mi? Benimki bunların hiçbirini yapamıyor
oooohhh maşallah sizede.çok çocuk iyidir ben her zaman derim çocuk zenginliktir ama birde hayat şartlarımız var.maddi manevi açıdan düşünüyorum hadi maddiyatı bi şekilde hakkettik diyelim manevi boyutu var.ahlaki eğitimi var artık gerçekten zaman bozuk insanlar bozuk.nasıl yapıcaz.gerçi çocuk ahlakı verme konusundan eşim bana çok güveyot ölsem gözüm arkada kalmaz diyor ama sanırım ben o kadar güvenmiyorum kendime.o zaman sen üç çocuk istiyorsan belki ilk ikisinin arası yakın olabilir ama sonuncuyu şöyle 36-37 gibi yap taçlandırCanım 27 yaşındayım , eşim on kardeş ben sekiz kardeş olunca iki kardeş çok az geliyo bana 3 ya da mümkünse 4 çocuk istiyorumbu durumda arada en fazla üç yaş olabilir heralde , bak seninkiler üç tane maşallah cıvıl cıvıl
Döndüm :)))Esra dönünce parkyatagi.ekledigim mesajima da bak =) bu arada ban.sebebini nasil.öğreniyoruz
29 aralik dogumlu oğlum, 15 gundur falan adam akilki aguluyor.Merhaba kizlar aranıza yeni katılıyorum. 5 yaşında bir kızım ve 31 ocak dogumlu 67 günlük bir oğlum var. Kızım da hiç birşey bilmiyor olmama rağmen sanki daha basariliydim şimdi resmen acemi gibiyim. Bebek gelişimi konusuna taktım lütfen benimle paylaşın doğrusu yanlışıyla çok ihtiyacım var.
2 aylık bebek gulmeli agulamali vs deniyor. Anne Bebek gruplarında da anneler paylaşıyor 'benimki beni görür görmez başlıyor gülmeye aman hiç susmuyor hep aguluyor devamli ilgi istiyor ' gibi.. esasen kızım da öyleydi gelişimi hep önden gittiği için hiç aylık gelişimleri takip etmeme bile gerek kalmamıştı. Ama oğlum mu tembel yoksa normal bir durum mu yoksa anormallik mi var bilemiyorum.
Çok şükür göz kontağı kuruyoruz.
Yaklaşık 1 hafta 10 gündür göz takibi de güzel.
Beni ya da ablasini/babasini görür görmez gülme yok ama ilgilenip sevince, elleri kolları kipir kipir oluyor anca o zaman kisa kisa gulumsuyor..
Aglamadigi ,gaz sancısı olmadığı zamanlarda uyanık keyfi yerindeyken hiç agulamiyor. E de ö de aguyu geçtim a de ama yok. Dün ilk kez belki 100 kere Agu demem sonucu bir kez Agu dedirtmeyi başardım.
Nasıl sizce ? Hiç kıyaslama yapmam sevmem ama sanırım bu kez ihtiyacım var..
KAMU SPOTU
Gećen gün bizim akıllı babamızda evden çikarken bebeğin cantasını evde bırak elindeydi oysa ki. Neyse ki bir yere gidip hemen dönecektik sorun olmadı.Baba kisisine guvenip evden cikmayiniz aldigini sandiginiz ana kucagini evde unumus olabilir. Gittiginiz yerde ananizdan emdiginiz sut burnunuzdan gelebilir :)
Miray ne ayakta ne kolda sallanarak uyumuyor kucakta durmuyor yattigi yerde durmuyor surekli ciglik cigligayiz ctesiden beri. Bugun eşim döndü eve ve kargoya verdi yarin sabah elimde insallah.
Bana da birşey diyemiyor kimse şanslıyım iki görumceminde bebekleri var onlarda aynı senin gibi diyorlar. Herşeye dikkat ediyoruz diye deniliyor buda.Ilk cocukta bana da cok bilmis gelin muamelesi yapıyorlardı ama su an saygi duyuyorlar hizaya getirdim hepsini :)))((
Maşallah onlara. Bazı bebekler birbirine benziyor belki fotodan ama benim kıza benzettim oglunu şuan fotodan.Benim prensim ve prensesim teyzeleri
Onlarada maşallahh..Eki Görüntüle 1977807 bunlar da benimkiler biraz eski bir foto yenilerin boyutu büyük yükleyemiyor(
Aminnn....kızlar benden tavsiye 2. cocuk dusunuyorsaniz arayi fazla acmayin 8 yas var benimkilerin acayip zorlaniyorum hem paylasimlari da daha fazla olur yakin olursa yaslari...
Gozlerım doldu. SAT 13 nısandı benımde
Allah saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın hepsıne
Benimde 16 nisandi:))
En ilginci benim kız herhalde öyle günlerce yapamasa düsunemiyorum ne oluruz Allah korusun yani hergün yapiyor ama sorun su ki aşı olduk olalı bi 10 gündür filan yapamıyor ağlıyor bağırıyor çırpınıyor zorluyor yapana kadar işi bitiyor garibimin. Çoğu zaman yapamiyor bu süre uzuyor iyice bende lavoboya çişe tutuyorum oraya yapıyor zorla. Sizce aşiyla bi alakası var mıdır? Neden olur ki bu durum?Kızlar kaka işleri nasıl gıdıyo düzene gırdımı yoksa bızım gıbı hala sıkıntı yasayan var mı?
canım ancak daha yeni yeni sesler çıkaracak oğlun.acele etme böyle ufak tefek farklılıklar olur bebekler arasında benim oğlum 112 günlük ama her güldürmeye çalıştığımda sesli gülmüyor ama konuştuğumda sürekli gülümsüyorMerhaba kizlar aranıza yeni katılıyorum. 5 yaşında bir kızım ve 31 ocak dogumlu 67 günlük bir oğlum var. Kızım da hiç birşey bilmiyor olmama rağmen sanki daha basariliydim şimdi resmen acemi gibiyim. Bebek gelişimi konusuna taktım lütfen benimle paylaşın doğrusu yanlışıyla çok ihtiyacım var.
2 aylık bebek gulmeli agulamali vs deniyor. Anne Bebek gruplarında da anneler paylaşıyor 'benimki beni görür görmez başlıyor gülmeye aman hiç susmuyor hep aguluyor devamli ilgi istiyor ' gibi.. esasen kızım da öyleydi gelişimi hep önden gittiği için hiç aylık gelişimleri takip etmeme bile gerek kalmamıştı. Ama oğlum mu tembel yoksa normal bir durum mu yoksa anormallik mi var bilemiyorum.
Çok şükür göz kontağı kuruyoruz.
Yaklaşık 1 hafta 10 gündür göz takibi de güzel.
Beni ya da ablasini/babasini görür görmez gülme yok ama ilgilenip sevince, elleri kolları kipir kipir oluyor anca o zaman kisa kisa gulumsuyor..
Aglamadigi ,gaz sancısı olmadığı zamanlarda uyanık keyfi yerindeyken hiç agulamiyor. E de ö de aguyu geçtim a de ama yok. Dün ilk kez belki 100 kere Agu demem sonucu bir kez Agu dedirtmeyi başardım.
Nasıl sizce ? Hiç kıyaslama yapmam sevmem ama sanırım bu kez ihtiyacım var..
Oyle oldu canim neyseki uzun surmedi :)ay kıyamam sen kurban mı oldun :) gördüm ya bi yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşsun geçmiş olsun neyse bak aramızdasın
Biz canım ne yazık kidüzene girmediKızlar kaka işleri nasıl gıdıyo düzene gırdımı yoksa bızım gıbı hala sıkıntı yasayan var mı?
Aynen canım anneminkilerde öyle şimdi gelinlerde eklendi tabiBenım annemın gun tayfasının neredeyse tamamı kocayı yollamış öbür tarafa
Ama muhabbet aynı
Milli tutku bu. Yasin kaç olursa olsun. O görümce o kv kısır eşliğinde cekistirilecekkkkbir de evladını öve öve bitiremeyen alakasız yerde anlatmaya başlayan teyze modeli olur aralarında.
Teşekkürler canımasli2434 nur_84 xkardelenx maşallah bebişlerinize kızlar ya çok tatlılar :) hayırlı bi zamanda inşallah bizlerinde ikinci üçüncü bebişleri olur inşallah :) tabi tek çocukla bile bu kadar zorlanıyorum sizleri ayakta alkışlıyorum :))
Kesinlikle canım kızım 1.5 aylık döndü 4.5 aylık emekledi. Ama oğlum daha dönmedi mutlaka bireysel farklılıklar olacakKızlar bebeklerınızın gelışımınde tabıkı dıkkatınızı çeken bı sorun varsa Dr a danışın ama bazı seylerı erken geç yaptı dıye takılıp moralınızı bozmayın
Kuzenımın kızı 9. Ayda ıttıre ıttıre yan donebıldı
Hatta yaşıtların koşuyo haydi dıyoduk
Şuan İTÜ kimyada okuyo
Kız görünce şok oldum bi daha gitmeOyle oldu canim neyseki uzun surmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?