2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar bu inek sutu alerjisinden ben de supheleniyorum.
Ishal gibi su yapiyor kakasini. Bazi gunler 6-7 kereye kadar yapiyor. Bazen 2-3 sefer.
Cok da kusuyor ablasinda oldugu icin bunda da reflu vardir diye dusunuyordum ama son gunlerde bu alerji isi kafama takildi.

Ben de bugün kanguru ihtiyacı hissettim. Ama anneye dönük kucaktayken bile çok duramıyor. İlla ki dışarıya dönük olacak. Burada bir arkadaş araştırmiş yazmıştı dışa dönük kangurular omurilik yapısı için uygun değil diye. Bunu biraz irdelemek lazım . Bir de sıcaklarda dururlar mi içinde acaba?

ninocin canım senin bebişti değil mi kakasını yapamayan.senle konuşmuştuk sanırım.kerem 3 gündür kendiliğinden her gün yapıyor kakasını.bende şaşırdım açıkçası birden düzene girdi kerem bugün 114 günlük senin kide inşallah yakında düzene girer bağısakları.ama ben günde toplamada 150 cc mama veriyorum

Kanguru ben aldim ama hala kullanmak kismet olmadi. Hava burda kanguruyla disari cikacak kadar ısınmadi. Herhalde birden isinacak verdiğim para da bosa gidecek. Yuruyuse gitmek istiyorum oglanla birlikte.

Kizlar bugun ilk kez Barisi babasina birakip yarim saatligine diye yuruyuse ciktim. Donerken de markete falan ugrayinca 1 saati buldu. Eve geldim yemek yapmaya mutfağa girdim. Esim dolaniyor etrafimda.
Ne oldu yarim saat bebekle kaldin diye yuzun dusmus cok mu zorlandin deyince ne dedi biliyor musunuz? '1 saat oldu yarim degil,zamani kucumseme !'' bir de artist artist soyluyor.
Dun aksam da misafir geldi arkadss soruyor gece nasil diye, iyi ya gecesi sorun cikarmiyor diyor. Pardon ama sen nerden biliyorsun kac kere kalktin gece dedim, en azindan bağırarak aglamiyormus.
Yemin ederim soyle agzina gozune dalasim var. Hem bedavadan cocuk sahibi ol hem de ileri geri konuş. Bosasam mi naapsam.
Melina 2

bunu deneyebilirsiniz. 1 hafta sut ve sit urunleri iceren hicbir besin yemeyin kakasini takip edin. degisme varmi diye. cok sulu yapiyorsa olabilir.

bunu deneyebilirsiniz. 1 hafta sut ve sit urunleri iceren hicbir besin yemeyin kakasini takip edin. degisme varmi diye. cok sulu yapiyorsa olabilir.
Aklimda ama sifir kalsiyumla ben nasil idare edecegim onu düşünüyorum.
Persembe günü diyetisyen kontrolum var, en iyisi ondan buna uygun bir liste hazirlamasini isteyip takip edeyim. Cok tesekkurler.

Sagol canim icimi ferahlattin biraz olsun :)

Canım benim kızıma da geçen hafta atopik dermatit teşhisi konuldu...ben önce yumurtadan diye düşündüm yumurta yemeyi bıraktım geçmedi..çocuk doktorumuz net teşhis için cildiye görsün dedi ve dermatologa götürdük mustelanın stelatopia kremini verdi...özellikle yanaklarında el bileklerinde ve karın kısmında var...kullanıyorum kremi ama %100 işe yaramadı ne yazık ki..

o da mantıklı ben her seferin de içlerini kontrol ediyorum :)
Canim coraplar baskılı oldugu icin icleri hep iplikle dolu o yüzden ters giydiriyorum ben de...üste giydirdigimi de düz giydiriyorum. Üst lastiklerini de kestim hep makasla sıkıyordu ayak bileklerini hatta bazi altlarinda bel lastiklerini kestim iz yapiyordu göbeginde...

Bosa sen bende arkandan gelicem bunlarin cinsi hep ayni demekki :)))

Aklimda ama sifir kalsiyumla ben nasil idare edecegim onu düşünüyorum.
Persembe günü diyetisyen kontrolum var, en iyisi ondan buna uygun bir liste hazirlamasini isteyip takip edeyim. Cok tesekkurler.
Canim kalsiyum sadece sut ve sut urunlerinde yok. Beslenmende eger pekmez, susam, findik, fistik, badem, koyu yesil yaprakli sebzeler, kuru baklagiller ve kurutulmus meyvelere yer verirsen eksikligini duymazsin.

merak etme o ağzına gözüne dalma isteği bu aralar hepimizde mevcut.bende bizimkine ne zaman azıcık ilgilenir misin desem hep biryerleri ağrıyor.bende seni ne zaman sağlam bulabilirim dedim geçen hafta susuyor cevap yok :)

Canim kalsiyum sadece sut ve sut urunlerinde yok. Beslenmende eger pekmez, susam, findik, fistik, badem, koyu yesil yaprakli sebzeler, kuru baklagiller ve kurutulmus meyvelere yer verirsen eksikligini duymazsin.
Peynir yemezsem ölürmusum gibi geliyor :))
Zaten sut yogurt tuketmem ama peynir asigiyim. Persembeye kadar sabredip doktorla bu isi halledeyim en iyisi

çorapların ğst lastiklerini kesince sürekli ayağından çıkmıyor mu çoraplar?çıkmıyorsa bende keseyim gerçekten bacağına oturuyor

Peynir yemezsem ölürmusum gibi geliyor :))
Zaten sut yogurt tuketmem ama peynir asigiyim. Persembeye kadar sabredip doktorla bu isi halledeyim en iyisi
Canim deme oyle umarim alerjik degildir sadece sut ve sut urunleri diye dusunme oyle bir diyet listesi varki sadece zeytin yersin butun gun. sabahtan beri arastiriyorum gozum korktu :)

bende bende gazı gelip heran boşayabilirim.gıcıkmoldum birkaç gündür kendisine zaten
Acikcasi bebek sahibi olma calismalari sirasinda ve hamilelikte hic bu gunleri dusunlemistim ne kadar safmisim hersey tozpembeydi emzireceksin uyuyacak uyanacak kendi kendine duracak aksam yatirip sabah kaldiracaksin bla bla bla. baskasinin cocugunu sevdigimizde yaptigimiz gibi aglayinca al bunu diyecegimiz kimsede yok simdi ama babalar hala cok şanslı azicik huysuzlansa iteliyorlar bize hemen sivisiyorlar olay mahallinden.

Canim deme oyle umarim alerjik degildir sadece sut ve sut urunleri diye dusunme oyle bir diyet listesi varki sadece zeytin yersin butun gun. sabahtan beri arastiriyorum gozum korktu :)
Ay Allah korusun .tabi hic oyle düşünmedim. Olmasin oyle kotu şeyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…