2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizimkinin de kutsal sigarasi var.
Tut bir sunu diyorum, sigara içeceğim, agladi bir baksana diyorum, sigara icecegim.
Hay senin sigarana da sana da deyip Allah ne verdiyse girisecegim dur bakalim
Hepimiz ayniyiz demek ki sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :)

Bu ara her sey ust uste geliyor. Cocuk uyumuyor bir yandan, misafir bombardımanına tutuldum bir yandan, bir de beyefendinin kaprisleri..toplu kiyim yapabiliriz bence:))
Sabaha kadar horul horul uyuyor. Aksam eve geldiginde gozlerinin icine bakiyorum kizla ilgilensinde dinleneyim diye ama daha kicini koltuga koyar koymaz oyle bir acitasyona basliyorki cok yorgunum cok uykum var bittim resmen diye siraliyor. ah kuzum gel senide pispislayip gazini cikartip uyutayim kiyamam sana diyesimi getirtiyor ama yermiyim yemem tabiki agzindan girip burnundan cikiyorum baska turlusunu anlamazlar cunku

Ben de ay olarak büyük beden corapost giydiriyorum ama yine sıkıyor iz yapıyor. Kesince ayakta nasıl kaliyor? Oglumun ayaklar çok hareketli ne varsa cikariyor

Ay ne üzülmüştük ya valla 1 gece uyuyamamıştım

O meme buraya gelecek diyorlar illaki

O gaz varya bitirdi bizi kimyon yemekten içimd kimyon ağacı çıkacak ama yok. Benimkide yatmak istemiyor hep o kafa ayakta duracak

Geçmiş olsun prensesime işte dr teşhisi koymuş görümcem bi ara dra götürüp ilaçların ismimi söylüyordu drda yazıyordu geliyordu

Canım benim çok çok geçmiş olsun ne çektin valla benimde oğlum tam kavramıyor hep ucundan tutuyor.

Kanguru ben aldim ama hala kullanmak kismet olmadi. Hava burda kanguruyla disari cikacak kadar ısınmadi. Herhalde birden isinacak verdiğim para da bosa gidecek. Yuruyuse gitmek istiyorum oglanla birlikte.
Ben çıkıyorum kanguruyla çok rahat
Hatta 4 gündür seyahatteyiz İzmir bodrum gezdik çok tahat ettim arabanın altına koyuyorum yollar taşlı falansa hemen kanguruya alıyorum

Ağzına kürekle vursaydın.
Benimkide sabaha kadar uyumuyorum 7-8 arası verdim uykusuz kalmış uyuyamamış gözl ri acıyormuş uykusuzluktan elde cinnet geçirme

nur_84 benim esim de sabah 8 de uyanir, yarim saate de cikar evden.
Gecenlerde bir gun ben de sabaha kadar 2 saat aralik bile olmadan kalkip durunca dayanamadim. 7.30da seslendim, Allah rizasi icin yarim saat bak da uyuyayim dedim, yalvardim yani o derece. Dogumdan bu yana gece 10 kere bile uyanmamistir esim. Hep ben baktim.
Neyse kalkti bem kut diye uyumusum tabi. 8 de yatirdi yanima ben de saniyorum ki hazirlaniyor ise gidecek. Kiz okula gidecek geziniyor ortada adam yok. Bir de baktim yastık falan alip oturma odasina yatmis. Noluyor yahu gec kaldi cocuk okula dedim, erken kalkinca kotu oldum da biraz uyudum dedi. Saat 9 olmus! Anlattikca sinirleniyorum ben bugun kesin tepelerim bunu :))))

Valla aynen canım bazen dayanamıyorum söylenip duruyorum ama dinleyen kim gece horlamasını duyuyorum birde bana ben uyandım hep çocuk mızmızlanınca diyor. Bende tabi diyorum. Başka ne diyeyim

Gecmis olsun canim bizde yarin bi gidelim bakalim

Canım inşaallah kısa süreli bi şeydir hemen geçsin inş
annenlerde bi şeyden alerji olmuş olabilir mi orda başladı diyince o geldi aklıma

Siz anlattıkça iyi ki iş durumundan dolayı biraz ayrı kalıyoruz da az az görüşüyoruz diyorm :)) Çok sık gelemediği için çok iyi benimki geldikçe ilgileniyor saatlerce durur hatta gerçi ana yüreği tam güvenemiyorum ama uykusuzluk çok beter oldugu için bırakıyorum
Kızlar bence siz de baktınız Bebek uyutmuyor ama koca horluyor bırakın Bebeği yanına sıkıyorsa uyanmasın :) siz de gidin başka bi odaya kapıyı kitleyin yatın :))

Ben de eşimi dayanıksız zannediyordum alayı böyle herhalde :)) azcık birşey desem ' eeee cennet annelerin ayakları altında, öyle kolay değil cennete gitmek tabi' diyor pişkin pişkin. Babasın sende diyorum babalar için birşey söylenmemiş diyip geçiyor :)) yardımcı olmaya çalışsalar bile o kadar galiba kapasiteleri. Bir deniz atı bir penguen kadar olamıyorlar

Canim benim yanimda ha bir çuval patates uyuyor ha kocam. Inan bir farklari yok. O kadar agir uykusu.
Kizim kucukken bir gece titreyerek uyandim cok usumusum. Aklima cocuk geldi esime git de bir bak odasina ustunu ort ev sogumus dedim. Kalkti bu,ben de uyudum ona guvenip.
Sabah bir baktim bizim yatakta fazladan bir yorganla bir yastik var. Manyak herif cocugun yorganıni almis getirip kendi ustune örtmüş. Yavrum orda buz gibi yatmis öyle.
O gun cok fena kavga etmistik başlayacağım senin uykuna diye.
O yuzden ben esime asla guvenmem. Uyurgezer zaten burnumdan getiriyor sabahlara kadar. Cocuk falan emanet edilmez ona

Penguen belgeseli izliyorduk ayni lafi etrim ben de. Alemde ne babalar var bir penguen kadar olamiyorsun diye :))

duymazlar kız çocuk yarılır Allah korusun töbe

Canım benim kızımda da var malesef. , cildi çok kuru, ara ara tekrarlıyo , hatta geçen gün kulak çevresini öyle bir kaşımışki kanatmış kuzum, nasıl huzursuz ediyorsa artık

Yok canım 1-2 kere fayda ettı yada denk geldı bılmıyorum sonra hıç işe yaramadı :/
Lavoboya çişe tutmayı denedin mi hiç? Bence dene işe yarayabilir.

QUOTE="Sabirsiz61, post: 50897706, member: 719119"]Agzi salyali kizim:) yuzumuz bu durumdaydi simdi biraz azaldi gibi[/QUOTE]
Benim kızında yanaklarında minik sivilceler ve noktalar çıkıp çıkıp geçiyor doktorumuz olması normal az var daha çokta olabilir gećici önemli değil dedi. Sizinki biraz fazla kızarık gibi bizimki o kadar degil ama.[/QUOTE]
Yok canım denemedım kaka ıçın mı faydası oluyo kı?

Canım benim kızımda da var malesef. , cildi çok kuru, ara ara tekrarlıyo , hatta geçen gün kulak çevresini öyle bir kaşımışki kanatmış kuzum, nasıl huzursuz ediyorsa artık
Ay kiyamam ya. Rabbim daha buyuk dert sikinti hastalik vermesin insallah ama insan tirnagiyla yuzunu bile cizse dert ediyor kendine uzuluyor yinede cok sukur halimize nasil birseymis bu evlat sevgisi.

Canım inşaallah kısa süreli bi şeydir hemen geçsin inş
annenlerde bi şeyden alerji olmuş olabilir mi orda başladı diyince o geldi aklıma
Ya ev soğuktu diye orgu yun yelek giydirdim birde yatarkende battaniye falan orttuk usumesin diye. Belki oda alerji yapmis olabilir hatun bizim evde cibil cibildo yelek ne battaniye ne gormemisti hic 3 aydir :)) buda ihtimal dahilinde tabiki :)

Evet aslıcım dogru hatırladın
Bende mama takvıye edıyorum hemde günde 300-350 cc
Çarşamba'dan berı şurup verdırtıyo Dr
Düzene gırınce bıraktırtıcak
5 günde 4 kere yaptı cok şükür
Bugun vermedım şurubu
Sevındım sızın düzene gırmesını Umut ta Kerem abısını takıp eder inşallah
Buarada hep soylıycem laf kaynıyo
Kerem en sevdıgım erkek ısımlerınden
Umut la Kerem ısmı sonıkıye kalmıştı bızde tercıhlerde

Bugun melınalar cok gezıyo burda h sonu Çarptı bızı
Boşa sonrada benzın dök adlıye önünde
Avukatında melına olsun
Bızımkıde sabahları bazen bana gece kalktımı dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…