2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aklimda ama sifir kalsiyumla ben nasil idare edecegim onu düşünüyorum.
Persembe günü diyetisyen kontrolum var, en iyisi ondan buna uygun bir liste hazirlamasini isteyip takip edeyim. Cok tesekkurler.
Kalsıyımu tablet olarak alsanda dıyet bozulurmu acaba

Ya ev soğuktu diye orgu yun yelek giydirdim birde yatarkende battaniye falan orttuk usumesin diye. Belki oda alerji yapmis olabilir hatun bizim evde cibil cibildo yelek ne battaniye ne gormemisti hic 3 aydir :)) buda ihtimal dahilinde tabiki :)
Aaaa olabılır
Lillitown mudur nedır onun bebe yünü dıye sattığı naylon karışımlı takımı
Umut a bı kere gıydırme gafletınde bulundum
Kıpkırmızı noktalar oldu Vücudu Ogün

Kııız ben napıyım adam bı gıdıyo 5-6 gun yok
Olay mahallınde hiç yok
Gecen geldı cocuk bıle ters ters bakıyo yabancıladı

Ben de ay olarak büyük beden corapost giydiriyorum ama yine sıkıyor iz yapıyor. Kesince ayakta nasıl kaliyor? Oglumun ayaklar çok hareketli ne varsa cikariyor
Bende öyle büyük Çorap gıydırıyorum

Ay kiyamam ya. Rabbim daha buyuk dert sikinti hastalik vermesin insallah ama insan tirnagiyla yuzunu bile cizse dert ediyor kendine uzuluyor yinede cok sukur halimize nasil birseymis bu evlat sevgisi.
Aynen öyle canım kendimi de çok kötü hissettim zaten ne zaman bi olumsuzluk olsa vicdan azabı duyuyorum bebeğime bakmayı beceremiyorum gibisinden, bu arada bizde biodermanın atoderm intensive kremini kullanıyoruz kulak Arkasını da iyileştirmişti, sürünce kaşıntı geçiyo rahatlıyo sürmesem sivilce kızarıklık hemen tekrarlıyo

Ya anneme bıle anlatmıştım üzülüp o derece
Bu memesiz uyuyamama işi dışarda fena oluyo
Bizimki küçükken emzıgı gayet sevıyodu
Şimdi sinir basıyo çocuğa emzık gorunce halbuki öyle cok verıp zorlamadımda
Az verdımde unuttumu acaba

Kötumu olmuş

Gece gece bayılıcam gülmekten

Bugun melınalar cok gezıyo burda h sonu Çarptı bızı
Boşa sonrada benzın dök adlıye önünde
Avukatında melına olsun
Bızımkıde sabahları bazen bana gece kalktımı dıyo

Allah seni hemi gece gece ne güldüm yorumuna Allah ta seni güldürsün inşaAllah

Kızlar gece gece iyi güldüm demekki bütün hepsi aynı bu erkeklerin benimki gece bırak uyanmayı horluyo sabaha kadar kızı uyutup kendim uyuyamıyorum horlamasından gündüz de yemek yapmaya mutfağa gidiyorum mesela kızı emzirip veriyorum eline 10 dk sonra geliyo yanıma bu kız acıkmış galiba elini emiyo diye

Sabirsiz61 rüyamda seni gördüm :) sözde kkulübüne giriyorum yazmışsın 2.el bebek bezı satıyorlarmış ailelerin aldığı paketini hiç açmadan kullanmadıkları için satıyorlar aldım memnunum yazmışsın, bide evcil hayvan aldım bebeğime bence sizde alin deyip link atıyorsun giriyorum siteye minnacık bembeyaz bir keçi yavrusu var bu son zamanlarda heidi yi çok izledim sanırım keçiler rüyama girdi

Koca koca dediniz ben de gece 2.30 da kavga ettim herifle...her gece emzirip yatirdigim cocuk emzirdikten sonra uyumadi kendi kendine aguluyor yanina gitti güldü konustu iyice acti iyice uykusunu cocugun beyefendi sonra da salliyayim da uyusun diye yastigini getirmis gunduz horul horul uyuyor hem oglan hem bebek hem evin isleri bana kaliyor hafta sonlari...gece de kiyamamis salliyayim diyor. Birak dedim cocugun duzenini bozma alisacak her gece sallanmak isteyecek aglamiyor sadece aguluyor birazdan kendi kendibe uyuyakalir aglarsa da emzirerek uyuturum. Kustu yorgani kafasina cekti dondu uyudu...cocuk da biraz daha aguladi sonra mizildaninca aldim emzirdim emerken uyudu biraktim yatagina....sabah yüzüme bile bakmadi beyefendi

Canim cok gecmis olsun diger cocuklarinda boyle birsey yasamismiydin peki
Canim benim nasilsin fistik nasil ,Yok canım ilk dogduklarinda süt inenene kadar yara olurdu en fazla 4 gün sürerdi parçalansa bile süt inince hemen emdikce geçerdi dayanırdim acısına hiç krem kullanmadım .ama bu ne ilerliyor ne kapanıyor resmen 2 göz
Var ortada görenler nazar olmuş diyor bilmiyorum ne yapcam 1 aydır emzirmiyorum unutmasin diye 4 5 günde emzirim diyorum hop başa dönüyor ilk 2 ay olmadı nedense geçen ay oldu.birde dogumdan sonra koltuk altinda kitle buldum çok korktum ağladım USG çekildi reaktif kötüdür uzak dendi ama USG den sonra böyle oldu acaba onunla alakali tekrar gidecem Dr a .zaten sol göğüs boş yavrum bunu emsin bari dedim ama böyle çok zor oluyor

Canim bu atopik dermatit den en çok çeken benim burda galiba ama çok şükür şimdi kızımın pamuk gibi bir cildi var. Daha önce de detaylı bir sekilde yazmıştım nasıl bakım yaptığımı eski mesajlarimdan bulabilirsin, ben bella b ve babe ürünlerini kullanıyorum. kesinlikle kopuren hicbirsey le yikamiyorum Bebeğimi ve herseyini utuleyip giydiriyorum. Benim kızımın doğduğunda beri göz kapaklarindan ayak parmaklarını kadar heryerinde vardı şimdi sadece bacaklarda hafif kizariklik ve pullanma var ona da hergün 4 5 kez babe losyon suruyorum, ama yuzumuz kar gibi pamuk gibi oldu kaldı ki önceden sivilce den kızın ten rengini anlayamiyorduk. Düzenli bakim yaparsan ve inatçı bir atopik dermatit değilse 20 gunde düzelir.

Kızlar valla eşlerle ilgili yazdıklarınıza çok güldüm
Demek erkeklerin çoğu böyle .
Dün sabah 8de oğlum baya kustu. Yüz göz saç baş kusmuk için de. Kalk yıkayalım çocuğu dedim ,dursun akşam yıkarız dedi beyim....
Gece boyu rahatca uyumasına rağmen sabah 8 de kalkmak bile zor geliyor

Benimkinden daha uykucu bi koca duymuş oldum artık ölsem de gam yemem :)))

Evet ne olsa acıktı annesi emzir :))
Artık ben ona verirken geri getirebileceği saati söylüyorum şu dakikadan önce içeri adım atmak Yok :)))

Bi de o sana küsmüş :)))
Ya napalım anayız biz koruma içgüdülerimiz tavan yapmış durumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…