Kalsıyımu tablet olarak alsanda dıyet bozulurmu acabaAklimda ama sifir kalsiyumla ben nasil idare edecegim onu düşünüyorum.
Persembe günü diyetisyen kontrolum var, en iyisi ondan buna uygun bir liste hazirlamasini isteyip takip edeyim. Cok tesekkurler.
Aaaa olabılırYa ev soğuktu diye orgu yun yelek giydirdim birde yatarkende battaniye falan orttuk usumesin diye. Belki oda alerji yapmis olabilir hatun bizim evde cibil cibildo yelek ne battaniye ne gormemisti hic 3 aydir :)) buda ihtimal dahilinde tabiki :)
Kııız ben napıyım adam bı gıdıyo 5-6 gun yokAcikcasi bebek sahibi olma calismalari sirasinda ve hamilelikte hic bu gunleri dusunlemistim ne kadar safmisim hersey tozpembeydi emzireceksin uyuyacak uyanacak kendi kendine duracak aksam yatirip sabah kaldiracaksin bla bla bla. baskasinin cocugunu sevdigimizde yaptigimiz gibi aglayinca al bunu diyecegimiz kimsede yok simdi ama babalar hala cok şanslı azicik huysuzlansa iteliyorlar bize hemen sivisiyorlar olay mahallinden.
Bende öyle büyük Çorap gıydırıyorumBen de ay olarak büyük beden corapost giydiriyorum ama yine sıkıyor iz yapıyor. Kesince ayakta nasıl kaliyor? Oglumun ayaklar çok hareketli ne varsa cikariyor
Kizlar bu inek sutu alerjisinden ben de supheleniyorum.
Ishal gibi su yapiyor kakasini. Bazi gunler 6-7 kereye kadar yapiyor. Bazen 2-3 sefer.
Cok da kusuyor ablasinda oldugu icin bunda da reflu vardir diye dusunuyordum ama son gunlerde bu alerji isi kafama takildi.
Aynen öyle canım kendimi de çok kötü hissettim zaten ne zaman bi olumsuzluk olsa vicdan azabı duyuyorum bebeğime bakmayı beceremiyorum gibisinden, bu arada bizde biodermanın atoderm intensive kremini kullanıyoruz kulak Arkasını da iyileştirmişti, sürünce kaşıntı geçiyo rahatlıyo sürmesem sivilce kızarıklık hemen tekrarlıyoAy kiyamam ya. Rabbim daha buyuk dert sikinti hastalik vermesin insallah ama insan tirnagiyla yuzunu bile cizse dert ediyor kendine uzuluyor yinede cok sukur halimize nasil birseymis bu evlat sevgisi.
Ya anneme bıle anlatmıştım üzülüp o dereceAy ne üzülmüştük ya valla 1 gece uyuyamamıştım
O meme buraya gelecek diyorlar illaki
O gaz varya bitirdi bizi kimyon yemekten içimd kimyon ağacı çıkacak ama yok. Benimkide yatmak istemiyor hep o kafa ayakta duracak
Geçmiş olsun prensesime işte dr teşhisi koymuş görümcem bi ara dra götürüp ilaçların ismimi söylüyordu drda yazıyordu geliyordu
Canım benim çok çok geçmiş olsun ne çektin valla benimde oğlum tam kavramıyor hep ucundan tutuyor.
Ben çıkıyorum kanguruyla çok rahat
Hatta 4 gündür seyahatteyiz İzmir bodrum gezdik çok tahat ettim arabanın altına koyuyorum yollar taşlı falansa hemen kanguruya alıyorum
Ağzına kürekle vursaydın.
Benimkide sabaha kadar uyumuyorum 7-8 arası verdim uykusuz kalmış uyuyamamış gözl ri acıyormuş uykusuzluktan elde cinnet geçirme
Kötumu olmuş@nur_84 benim esim de sabah 8 de uyanir, yarim saate de cikar evden.
Gecenlerde bir gun ben de sabaha kadar 2 saat aralik bile olmadan kalkip durunca dayanamadim. 7.30da seslendim, Allah rizasi icin yarim saat bak da uyuyayim dedim, yalvardim yani o derece. Dogumdan bu yana gece 10 kere bile uyanmamistir esim. Hep ben baktim.
Neyse kalkti bem kut diye uyumusum tabi. 8 de yatirdi yanima ben de saniyorum ki hazirlaniyor ise gidecek. Kiz okula gidecek geziniyor ortada adam yok. Bir de baktim yastık falan alip oturma odasina yatmis. Noluyor yahu gec kaldi cocuk okula dedim, erken kalkinca kotu oldum da biraz uyudum dedi. Saat 9 olmus! Anlattikca sinirleniyorum ben bugun kesin tepelerim bunu :))))
Gece gece bayılıcam gülmektenCanim benim yanimda ha bir çuval patates uyuyor ha kocam. Inan bir farklari yok. O kadar agir uykusu.
Kizim kucukken bir gece titreyerek uyandim cok usumusum. Aklima cocuk geldi esime git de bir bak odasina ustunu ort ev sogumus dedim. Kalkti bu,ben de uyudum ona guvenip.
Sabah bir baktim bizim yatakta fazladan bir yorganla bir yastik var. Manyak herif cocugun yorganıni almis getirip kendi ustune örtmüş. Yavrum orda buz gibi yatmis öyle.
O gun cok fena kavga etmistik başlayacağım senin uykuna diye.
O yuzden ben esime asla guvenmem. Uyurgezer zaten burnumdan getiriyor sabahlara kadar. Cocuk falan emanet edilmez ona
Bugun melınalar cok gezıyo burda h sonu Çarptı bızı
Boşa sonrada benzın dök adlıye önünde
Avukatında melına olsun
Bızımkıde sabahları bazen bana gece kalktımı dıyo
Gece kalktin mi miBugun melınalar cok gezıyo burda h sonu Çarptı bızı
Boşa sonrada benzın dök adlıye önünde
Avukatında melına olsun
Bızımkıde sabahları bazen bana gece kalktımı dıyo
Canim benim nasilsin fistik nasil ,Yok canım ilk dogduklarinda süt inenene kadar yara olurdu en fazla 4 gün sürerdi parçalansa bile süt inince hemen emdikce geçerdi dayanırdim acısına hiç krem kullanmadım .ama bu ne ilerliyor ne kapanıyor resmen 2 gözCanim cok gecmis olsun diger cocuklarinda boyle birsey yasamismiydin peki
Canim bu atopik dermatit den en çok çeken benim burda galiba ama çok şükür şimdi kızımın pamuk gibi bir cildi var. Daha önce de detaylı bir sekilde yazmıştım nasıl bakım yaptığımı eski mesajlarimdan bulabilirsin, ben bella b ve babe ürünlerini kullanıyorum. kesinlikle kopuren hicbirsey le yikamiyorum Bebeğimi ve herseyini utuleyip giydiriyorum. Benim kızımın doğduğunda beri göz kapaklarindan ayak parmaklarını kadar heryerinde vardı şimdi sadece bacaklarda hafif kizariklik ve pullanma var ona da hergün 4 5 kez babe losyon suruyorum, ama yuzumuz kar gibi pamuk gibi oldu kaldı ki önceden sivilce den kızın ten rengini anlayamiyorduk. Düzenli bakim yaparsan ve inatçı bir atopik dermatit değilse 20 gunde düzelir.Kizlar atopik dermatit teshisi konulanlar kimlerdi. Belirtileri neydi. Kizimin yuzinde kizarikliklar var ve sol bacaginin diz bolgesinde pullanma seklinde kuruluk var. Birde kulak arkasinda kabuklanma oluyor bunlarda belirti sanirim kafam karıştı yarin doktora gidecegiz. Cuma gunu zaten cocuk doktoruna goturduk cok faydali oldu sagolsun ya atopik dermatit yada sut alerjisi dedi sanki ben bu ikisini dusunmemisim gibi demekki bende dr olabilirim :))
Canim benim yanimda ha bir çuval patates uyuyor ha kocam. Inan bir farklari yok. O kadar agir uykusu.
Kizim kucukken bir gece titreyerek uyandim cok usumusum. Aklima cocuk geldi esime git de bir bak odasina ustunu ort ev sogumus dedim. Kalkti bu,ben de uyudum ona guvenip.
Sabah bir baktim bizim yatakta fazladan bir yorganla bir yastik var. Manyak herif cocugun yorganıni almis getirip kendi ustune örtmüş. Yavrum orda buz gibi yatmis öyle.
O gun cok fena kavga etmistik başlayacağım senin uykuna diye.
O yuzden ben esime asla guvenmem. Uyurgezer zaten burnumdan getiriyor sabahlara kadar. Cocuk falan emanet edilmez ona
Duymasa benimki duymazdı diye düşünüyorum davul çalsan uyanmazdı normalde Aslında ama bu kadar yazdıklarınızdan sonra hakkını yemişim adamın diye düşündüm :))) Bebek sesine duyarlı çıktı benimki galiba :))duymazlar kız çocuk yarılır Allah korusun töbe
Evet ne olsa acıktı annesi emzir :))Kızlar gece gece iyi güldümdemekki bütün hepsi aynı bu erkeklerin benimki gece bırak uyanmayı horluyo sabaha kadar kızı uyutup kendim uyuyamıyorum horlamasından gündüz de yemek yapmaya mutfağa gidiyorum mesela kızı emzirip veriyorum eline 10 dk sonra geliyo yanıma bu kız acıkmış galiba elini emiyo diye
Bi de o sana küsmüş :)))Koca koca dediniz ben de gece 2.30 da kavga ettim herifle...her gece emzirip yatirdigim cocuk emzirdikten sonra uyumadi kendi kendine aguluyor yanina gitti güldü konustu iyice acti iyice uykusunu cocugun beyefendi sonra da salliyayim da uyusun diye yastigini getirmis gunduz horul horul uyuyor hem oglan hem bebek hem evin isleri bana kaliyor hafta sonlari...gece de kiyamamis salliyayim diyor. Birak dedim cocugun duzenini bozma alisacak her gece sallanmak isteyecek aglamiyor sadece aguluyor birazdan kendi kendibe uyuyakalir aglarsa da emzirerek uyuturum. Kustu yorgani kafasina cekti dondu uyudu...cocuk da biraz daha aguladi sonra mizildaninca aldim emzirdim emerken uyudu biraktim yatagina....sabah yüzüme bile bakmadi beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?