- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazılan beklenen dogum tarıhı fakat bazı bloglardakı anneler dogum tarıhıne göre yaşadıklarını YazmışKızlar buatak haftası bebeğin doğduğu tarihe göre mi bakılıyor yoksa beklenen doğum tarihine göre mi bakılıyor?
Canım özledik seni :) cihan nasıl iyidir inşallah :)
Çokkkk tesekkurler paylaşımın için. İnfant dönemi sling ile atlattık biz. Topiğin buyuklerindeniz. 10 gün sonra 4 aylik olacağız. Boy da 67 cm. Bir an evvel alıp kullanmak istiyorum. Araba sıkıcı gelmeye başladı küçük beye. Tek problemim evdeyken bile dışa dönük tutulmak istiyor. Dışarda yen kucağımıza alınca da öyle. Yani her halükarda fazla uyarana maruz kalıyor. Kanguruda o istediği fazla alan olmayacak. Ama alınca takar takmaz dışarı çıkacağım alışırsa ancak öyle alışır. Yaz geliyor en iyi seçenek neko görünüyor o zaman.
Son 6 yılda 4. Seker yuklememi yaptırdım kizlar insallah bir sey cikmaz.
Tiroid le ilgili sıkıntı cikinca dr sekeri de gormem gerek dedi. Bekliyorum hastanede
Benim atesim falan yok su an ama gogsum cok fena dokunamiyorum. Surekli sagdim emzirdim ama bir degisiklik yok iyece berbat oldu sabaha kadar.
Hastanede sira bekliyorum simdi cok da kalabalik. One dogru egilemiyorum yatakta bile yatamadim dogru duzgun ne tarafa donsem canim yandi![]()
Canım ya gercekten üzüldümKizlar aglamaktan helak oldum sinirlerim cok bozuk.
Gittim genel cerraha, bakti pompayla sag rahatlamazsan gel ogleden sonra iğneyle boşaltalim dedi.
Ya benim niye hic bir isim kolay gitmiyor
Ilaci falan yok mu zaten hep aci cektim bugune kadar ilk oneri bu mu dedim, her turlu aci çekeceksin annelik kolay degil dedi.
Daha önce yara yüzünden gittigim genel cerrah da sutten kesmeyi teklif etmisti hatirlarsaniz.
Hepsi mi kasap bunların bana mi hic yapici davranani denk gelmiyor nedir.
Aile hekimine gidecegim ogleden sonra antobiyotik yazin diyecegim
Su saat oldu kahvalti bile yapmadim daha istah falan kalmadi .
Sanki butun dunya bir oldu ben tekim gibi geliyor.
Allahim isyandan koru buna da şükür..
Beterinden korkuyorum artik .
Birikti birikti patlamak uzereyim![]()
Senim gibi melinaya can kurban :))Iyiden iyiye melinaya bagladim ben :)))
Canım ılaçla ıkı günde halloluyor sakın ığneyle fılan cektırıp iş açma basınaKizlar aglamaktan helak oldum sinirlerim cok bozuk.
Gittim genel cerraha, bakti pompayla sag rahatlamazsan gel ogleden sonra iğneyle boşaltalim dedi.
Ya benim niye hic bir isim kolay gitmiyor
Ilaci falan yok mu zaten hep aci cektim bugune kadar ilk oneri bu mu dedim, her turlu aci çekeceksin annelik kolay degil dedi.
Daha önce yara yüzünden gittigim genel cerrah da sutten kesmeyi teklif etmisti hatirlarsaniz.
Hepsi mi kasap bunların bana mi hic yapici davranani denk gelmiyor nedir.
Aile hekimine gidecegim ogleden sonra antobiyotik yazin diyecegim
Su saat oldu kahvalti bile yapmadim daha istah falan kalmadi .
Sanki butun dunya bir oldu ben tekim gibi geliyor.
Allahim isyandan koru buna da şükür..
Beterinden korkuyorum artik .
Birikti birikti patlamak uzereyim![]()
Bizimkide iyi çok şükür aynı senin dedigin günü iki elini birden agzına sokuyo beyefendi gecen sabah elimi aldı agzına götürdü kaşıttırıyo dişini kuzum benim kıyafetlerinin önü hep salya oluyo önlük hemen ıslanıyo son iki haftadır acayip huysuzOtomatiğe bağlamış gibi 1 gün iyi, 1 gün huysuz şeklinde gidiyo bizimki de rabbit'im. Bi' de diş konusunda erkencilerden, ellerini yemenin ötesine geçti artık. Ellerini çiğnerken bağırmasa iyi çocuk aslında.Ağzının etrafını kıpkırmızı ediyo salyadan, çiğneme hırsından. Parmaklık diş kaşıyıcıyla aşk yaşıyor bi' de bu ara, bütüüün gün parmağım ağzında bu vesileyle. Öyle geçinip gidiyoruz. Böyle erkenden büyümeyeydiler iyiydi bi' de.
Sen nasılsın. Sizde ne var ne yok bu arada?
Ayakta gezdirerek emzirmek cok zor oluyor. Benim sol omzumda sinir sıkışması ve lif incelmesi var. Hic kuvveti yok sol kolumun. Sol tarafi emzirirken elimden dusecek diye korkuyorum. Nasil anliyorsa oturdugum anda iiihhhh diye bir ses cikariyor sipa :)Genelde emerek uyuduğu için uyuyamadı da fena bi haldeyiz belim koptu
Canım senın o yaralardan enfeksıyon kapıp mastıt olma ıhtımalınde var illa sut bırıkmesı olması gerekmıyoArkadaslar cok teşekkür ederim.
Aile hekimine gittim o da sasirdi hemen o işlemlere ne gerek var diye.
Agumentin yazdi bakalim insallah fayda eder.
ninocin canim beyzbol stili deniyorum ama meme reddini asamiyoruz biz hala. Evin icinde hoplata ziplata zor emziriyorum. Hangi pozisyon olursa olsun emmeye basliyor 1 dk olmadan kendini itmeye basliyor. Ayaga kaldirip gezdirirsem biraz sakinlesiyor. Zaten bu meme reddinde iyice acildi yaralar cok zorladigi icin. En sonunda mastite cevirdi.
Aynen bugün benimki de bi tuhaf oturmayacağız illa gezeceğiz nerden anlıyor bu minnaklar ya sakinleştireniyorum otururkenAyakta gezdirerek emzirmek cok zor oluyor. Benim sol omzumda sinir sıkışması ve lif incelmesi var. Hic kuvveti yok sol kolumun. Sol tarafi emzirirken elimden dusecek diye korkuyorum. Nasil anliyorsa oturdugum anda iiihhhh diye bir ses cikariyor sipa :)
İlerde barışa anlat senin için neler çektim diye :)Seker sonuclarim cikti cok sukur sekerim yokmus en azindan ona sevinebildim bugun. Tiroidler icinse kontrol altinda olmaya devam :/
Bizim koyde guzelden yar cirkinden çor ( hastalik anlaminda )eksik olmazmis derler.
Benimki de o hesap, bir turlu sıkıntım bitmiyor :)
Muhtemel Doğum tarihine göre diyorlar ama benim bebişinki doğduğu tarihe uygun gidiyorKızlar buatak haftası bebeğin doğduğu tarihe göre mi bakılıyor yoksa beklenen doğum tarihine göre mi bakılıyor?