2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kotu dusunme hayirlisiyla gececek insallah sen icini ferah tut. Daha olmadi imkan varsa bir ozele goturmende fayda var 2-3 ay sonrasi gec sanki biraz.

kortizonsuz kremler işe yaramadı mı peki

Doğumda olan sacları dökülüyor canım normal. Benimki uzun saçlı doğdu o nedenle cok net görüyorum eskilerin döküldüğünü. Yeniler kısa kısa uzamaya başladı
Ayy bizde cok sacliyiz yatagi battaniyesi yuzu gozu elleri bezi bile sac suan. Kestirsem mi acaba bilemedim yutmasini istemiyorum agzinin kenarindan topluyorum yuzustu uyudugu icin daha musait agzina almasi.

Eklentiler

• 20170414_153539-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 93
Ayy bizde cok sacliyiz yatagi battaniyesi yuzu gozu elleri bezi bile sac suan. Kestirsem mi acaba bilemedim yutmasini istemiyorum agzinin kenarindan topluyorum yuzustu uyudugu icin daha musait agzina almasi.
Maşallah maşallah maşallah :) ben tek fıskiye yapabiliyorum tepeden ince telli çünkü dediğin gibi sac buluyorum yatagında orda burda ama kestirmem heralde cok şapşik oluyor bole tokalayınca

Insallah Baris cozecek bu durumu az daha sık disini :) dunden bugune degisiklik oldu mu bari birazda olsa.
Evet canim cok sukur yumusadi biraz. Dun elimi degemiyordum bugun oyle degil.
Internet alemini alt ust ettikten sonra gordum ki sut kabarcigi olmus benim meme ucunda. Sut kanalı tikanmis yani. Tomrisin notlarina bakarak kendim cikardim onu ama tedirginim enfeksiyon falan kapmam yeniden insallah.

Kizlar bu arada Mirayin saclari deli gibi dokuluyor bebeginin sacini kestiren var mi aramizda ne dusunuyorsunuz bu konuda.
Ensesi dökülüyor Barış in. Ustlerde yanlarda bir sey yok henüz. Bizimki de sacli bebe havaya dogru uzuyor saclari yatismiyor:)

İnşallah canım

Oyy masallah saclarin guzelligine bak.
Sakin ama sakin kestirme ya yazik olur ne guzel olur onlar biraz daha uzayinca.

ayyyy maşallah daha 4 aylık bile değil saçlarını tokalamış yerim ben onu yaaaaaaa

Kiz cocugu bu yuzden bambaska oluyor sacsiz olsa nasil olurlar acaba seninki seyrek ama sacli masallah rengi ne guzelmis :)

Hemen kotuyu dusunme yahu yarin dahada iyi olacak de evrene olumlu msj yolla :)

Ensesi dökülüyor Barış in. Ustlerde yanlarda bir sey yok henüz. Bizimki de sacli bebe havaya dogru uzuyor saclari yatismiyor:)
Inat olacak derler Mirayim saclarda yatmiyor dik duruyor saclari cok ama iki tane yandan toplayamiyorum tepesi ayrilmiyor ya 3 toka vurucam ya onden tek bir tane :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…