2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Esra cok gecmis olsun canim ya...insallah cabucak düzelirsin benim de ilk hafta olmustu ikisi birden hastanede aglaya aglaya sagmistim cok zor gercekten...sıcaga yakın ılık duş da iyi geliyor masaj yaparak yumusatip rahatlatiyor canim...

Arkadaslar merhaba ilgaz 9 ocak dogumlu 3 haftadir eli agzindan hic cikmiyordu salyalarda cabasi bugun alt dislerinin orada kabariklik var dis icin daha erken degil mi birde erken dis cikaranin disleri cabuk cururmus diye bir sey duydum bir bilginiz var mi

Ben de öyle duydum
Bizimki de salyalı Bayadır çok kaşınıyor damakları.agzına degeni ısırmak istiyor
Ama kabarıklık yok daha

CANIM benim geçecek inş.
Normalde yaran var enfeksiyon kapma ihtimali bu kadar yüksekken neden hemen cerrahi işleme geçmeye çalışıyor ki

Allah kolaylık versin canım bizde hala ara ara geliyor bu red olayı

Ayy cidden çok zor bende de bıyun düzleşmesi ve sırtımda kas tembelliği var ölüyorum emzirirken

Anneler günü indirimini yüzde kaç dolaylarında oluyor biliyor musun? Ben de bir an evvel almak istiyorum. Lakin hazirandaki yeni desenleri de merak etmiyor değilim. Retro yu sevdim. Herhalde ondan alırım. Şimdi hem mevsim olarak en uygun zaman hem de baby size bir daha ne zaman olacak. Umarım hepimiz umduğumuzu bulur ve bebek giyinmenin hakkını veririz.

3 ampul d vit genelde vermeyiz degeriniz kac cikti ve doktorunuz ne kadar aralikla almanizi soyledi?
D Dgh_ D değerim 11,3 çıkmış. Ref değer aralığı da 6-49 olduğu yazılmış yanına.
Birer ay arayla, 1 er ampul devit3. Toplam 3 kere, dedi dr um.

3 ampul d vit genelde vermeyiz degeriniz kac cikti ve doktorunuz ne kadar aralikla almanizi soyledi?
D Dgh_ D değerim 11,3 çıkmış. Ref değer aralığı da 6-49 olduğu yazılmış yanına.
Birer ay arayla, 1 er ampul devit3. Toplam 3 kere, dedi dr um.

Esra merhaba, ben 4 kez mastit geçirdim ama hep başlarında müdahale edebildim. Geciktikce açmasi zorlaşıyor. Tavsiyem bebeğini tersten emzir önce, sonra sıcak havlu koyup dışardan göğüs ucuna dogru masaj yap. Pompa ve sıcak duşta faydalı. Göğüs mesajını yuvarlak yapma, hareket tek yöne dışardan uca doğru olsun. Allah kolaylık versin. İnşallah bu yöntemlerle emzirmeye devam edebilirsin

Cok sagol canim sana da cok gecmis olsun.
Ben yuvarlayarak yapıyordum masaji düğümler daha iyi çözülür gibi gelmisti. Tek yon olmasi gerektiğini bilmiyordum cok tesekkur ederim.
Senin neden 4 kez oldu Bu kadar zamanda? Sut fazlaligindan mi yoksa benim gibi yaradan gecen enfeksiyon falan mi?

Ben de öyle duydum
Bizimki de salyalı Bayadır çok kaşınıyor damakları.agzına degeni ısırmak istiyor
Ama kabarıklık yok daha
Çürüme olayi doğruysa hemen çıkmaz umarim. Cikmasi ile birlikte huzursuz ve atesli geceler baslayacak demektir. Gece uykumuz daha yeni düzene girdi. Hemen de bozulmasini istemem ama cikarsa da yapacak bir sey yok hayirlisi

Ben de öyle duydum
Ama kabarıklık yok daha
Kızlar arkadasımın oğlunun ılk Dişi 1 yasında çıktı
Şuan 3 yasında nerdeyse tüm dışlerı çürük
Dr un soyledı genetık beslenme düzeni diş temızlıgı ve yemeklerı ağızında uzun sure tutması çok etkılıyo

Dogum sonrası tetenoz aşısını yaptıranınız var mı?

Nedenini bilmiyorum ama sanırım süt uretiminin artmasiydi. İlkini geç farkettim, açması çok ağrılı oldu. Sonrakileri başta yakaladım.

Önce ters emzir, o kanalları çok rahatlatiyor (bunu kk da okumuştum, bu tavsiyeyi veren arkadaşa çok dua ettim.) Sonra da dediğim şekilde masajı yap, canın yanacak ama dayanabildigin kadar dayan.

İnşallah çözülür.

Bende önce yuvarlak masaj yapıyordum ama sonra okudum ki tek yönlü yapılmaliymis.

Allah yardımcın olsun canım

İlk aldıgımızda eczacı bir taneyi iki tarafa sıkıp bitirin demiş denedik ama olmadı bebekte acayıp aģladı bende damlatmaya başladım 3 -4 damla bi tarafa damaltıyorum 3-4te diğer tarafa biraz beklyorum hala tıkalıysa cekmeyi deniyorum. Bugün hapsirdikça çıktı sildim hepte kirliydi burnu kenarlarda kuruyordu. Balgamda var arada boğuluyor o zamanda başlıyor ağlamaya. Yarına azalır inşallah bakalım.

Dun butun gun hastanelerde surundugumuzden Barış cok az emebildi.
Ondan midir acaba gece 2 saati bile beklemedi uyanmak icin. Zaten gece 1 de yatip sabah 7 de kalkiyoruz.5 kere mi ne uyandik:/ ya da belki annesinin mastitini cozmeye niyet etti :)

Bizimki de normalde 6 saat uyurken 4 saat uyudu bu gece bence de acıkmakla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…