Maşallah maşallah maşallah :) ben tek fıskiye yapabiliyorum tepeden ince telli çünkü dediğin gibi sac buluyorum yatagında orda burda ama kestirmem heralde cok şapşik oluyor bole tokalayınca Eki Görüntüle 1984926
Ayy ciddi misin Asli
Ben daha asi yaptirmadan tanıyamıyorum Barisi. Hic aglamayan cocuk etinden et koparilmis gibi aglamalara basladi. Bir de asi olunca ne olur ki halimiz atak donemi falan mi acaba, cok da incekemek istemiyorum o listeleri ben cok etkilenirim , Barisin yerine ben ataga falan gecebilirim her an :))
Mastıtlerden sonra bı atağa gırmedık
Valla gunlerdır tekım
Zaten sutum azaldı moral yerlerde bıde gorumcem bugun msj yollamış babam cok ozledı umut U resım yollasana ona dıye
Ya sankı bız her dakıka fılm cevırıyoruz kamera elımızde
Valla gunlerdır tekım
Zaten sutum azaldı moral yerlerde bıde gorumcem bugun msj yollamış babam cok ozledı umut U resım yollasana ona dıye
Deme oyle kiz hergun kp ye resim atiyorum ve her attigim resmi telefonu nazlatarak seviyormus telefonun ekranini opuyormus torun sevgisi bambaskadir derler zor gunler icindesin kabul ama ozlenir ya ozlenmez mi bence bundan mutlu olmalisin.
Valla gunlerdır tekım
Kiyafet olayi bizde de tutmadi.
Bizim hep boyle olmuyor aslinda bazi zamanlar gecede 2 kere kalkiyor. Ama bir donem oluyor ki surekli ayaktayiz. Dun de öyle usenmedim hesapladim 1 saat 15 dk da bir kalkmisiz. Emzirme sürelerini saymadim cunku uyukluyorum o aralarda :)))
Sizin 4.ay kontrolu ne zamandi? Bu aralar sanki degil mi? Bakalim asidan sonra neler olacak
Benimki çok nadir tek seferde 4-5 saat uyumuştur 4 ayda toplasan 3 kez :/
Bi de bakma öyle emzik pışpış falan dediğime hiç kıyamıyorum kalktıkça vereyim diyorm. Ama onun için hangisi daha iyi olur çözemiyorum.
Kontrolümüz yarın
İnş aşılar kötü etkilemez
Çok merak ediyorm kaç kilo olmuş diye evde hiç tartmadım kafama takmak istemedim
Ah ah bizimki öyle bi değişti ki aşı olmadan huy değiştirdik umarım aşılarla tekrar kendimize geliriz bi bagrış çağrış son günlerde anlamadım gitti bağırmayı öğreniyor heralde bu atak haftasında :)
Ayy ciddi misin Asli
Ben daha asi yaptirmadan tanıyamıyorum Barisi. Hic aglamayan cocuk etinden et koparilmis gibi aglamalara basladi. Bir de asi olunca ne olur ki halimiz atak donemi falan mi acaba, cok da incekemek istemiyorum o listeleri ben cok etkilenirim , Barisin yerine ben ataga falan gecebilirim her an :))
Benimki de öyle esraaa öyle bi bağırıyor ağlıyor ki son günlerde ne yapacağımı şaşırıyorum
Atak haftamızın en şiddetli günleri ben söylemiş olayım sen gene bakma :)
Deme oyle kiz hergun kp ye resim atiyorum ve her attigim resmi telefonu nazlatarak seviyormus telefonun ekranini opuyormus torun sevgisi bambaskadir derler zor gunler icindesin kabul ama ozlenir ya ozlenmez mi bence bundan mutlu olmalisin.
Ona bisey diyemem o zaman ben kiyamiyorum onlara. Birde kizim ne zaman gitsek onlari gorunce ciglik cigliga agliyor cok uzuluyorum uyurken sevebiliyorlar sadece normalde kimseye yapmiyor bunu cozemedim sebebini. Hergun video cekip resim atiyorum yada goruntulu ariyorum en azindan o zaman cingenelik yapmiyor onlara :) ben aylagim sanirim bu arada :)))))
Bızde de vıdeoyla kapıyı açtılar fotoya döndüler
Ayın yArısı kocam evde yok
Dogumdan berı benı bı kere aramadılar nasıl gıdıyo dıye
Ama vıdeo foto gonder
Gonderıcem foto
Valla gunlerdır tekım
Aynen ya sanki bi sürü bakıcımız yardımcımız varmış da biz karşıdan keyifle çay içip video çekiyormuşuz gibi sürekli foto video istiyorlar
Ben rest çektim artık onlara. Normalde görüntülü arama yapıyorlardı ama fotoğraf bile atmıyorum oğulları atsın benim yakamı bıraksınlar ( kötü gelin konuştu )
Aynen ya sanki bi sürü bakıcımız yardımcımız varmış da biz karşıdan keyifle çay içip video çekiyormuşuz gibi sürekli foto video istiyorlar
Ben rest çektim artık onlara. Normalde görüntülü arama yapıyorlardı ama fotoğraf bile atmıyorum oğulları atsın benim yakamı bıraksınlar ( kötü gelin konuştu )
Ona bisey diyemem o zaman ben kiyamiyorum onlara. Birde kizim ne zaman gitsek onlari gorunce ciglik cigliga agliyor cok uzuluyorum uyurken sevebiliyorlar sadece normalde kimseye yapmiyor bunu cozemedim sebebini. Hergun video cekip resim atiyorum yada goruntulu ariyorum en azindan o zaman cingenelik yapmiyor onlara :) ben aylagim sanirim bu arada :)))))
Sabırsız bence bi insanı sevmeyince ne yapsa ne söylese gözüne batıyor ya benimki o hesap
Ben her gün stresle sırf onlara göndermeliyim diyerek videolar fotoğraflar çekiyordum ama yine de yaranamıyordım. İki gün yoğunluktan atmasam eşime şikayetle söyleyip bide bana sen niye bize göstermiyorsun bu çocuğu diyordu çok sevgili kayınvalidem.
Aylaklık degil tabi ben de hemen hemen her gün fotoğraf ve video çekiyorum :) hatıra kalacak sonuçta bu günler hep. ama bi şeylere zorunda hissettirilmek çok kötü bi duygu .
Bızde de vıdeoyla kapıyı açtılar fotoya döndüler
Ayın yArısı kocam evde yok
Dogumdan berı benı bı kere aramadılar nasıl gıdıyo dıye
Ama vıdeo foto gonder
Gonderıcem foto
Sabırsız bence bi insanı sevmeyince ne yapsa ne söylese gözüne batıyor ya benimki o hesap
Ben her gün stresle sırf onlara göndermeliyim diyerek videolar fotoğraflar çekiyordum ama yine de yaranamıyordım. İki gün yoğunluktan atmasam eşime şikayetle söyleyip bide bana sen niye bize göstermiyorsun bu çocuğu diyordu çok sevgili kayınvalidem.
Aylaklık degil tabi ben de hemen hemen her gün fotoğraf ve video çekiyorum :) hatıra kalacak sonuçta bu günler hep. ama bi şeylere zorunda hissettirilmek çok kötü bi duygu .
Is bu noktaya gelmisse haklisin canim. Ben seviyorum bi kotuluklerini gormedim sukur. Bir resim bile atsam Allah razi olsun diyorlar mutlu oluyorum. Iyiyselwr iyi olunuyor buna sonuna kadar katiliyorum