2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Is bu noktaya gelmisse haklisin canim. Ben seviyorum bi kotuluklerini gormedim sukur. Bir resim bile atsam Allah razi olsun diyorlar mutlu oluyorum. Iyiyselwr iyi olunuyor buna sonuna kadar katiliyorum
Ben yüz tane atıyordum da bi kere bile teşekkür etmiyorlardı ayrıca atmadığım gün gene benimle muhatap olma Yok. acaba nasıllar hasta mı öldü mü kaldı mı demiyor da eşime söylüyor bize fotoğraf atsın diye :)
şu an kendime aferin diyorm çok iyi yapmışım rest çekmekle :))

Benimkini de gören sezeryan oldu heralde kafa yapısı çok düzgün diyor :) normalde Doğum kanalına girince değişiyor ya sanırım onu kasdediyorlar
:)) ilahi normal doğumda yamuk mu oluomus :)) ben yatışla düzelcek diye korkuyorum. Ondan hep farklı tarafa yatırıyorum :) köfte büyümeye başladıkça yön değiştiriyor gerçi artık beni takmıyor :-)

Ben yüz tane atıyordum da bi kere bile teşekkür etmiyorlardı ayrıca atmadığım gün gene benimle muhatap olma Yok. acaba nasıllar hasta mı öldü mü kaldı mı demiyor da eşime söylüyor bize fotoğraf atsın diye :)
şu an kendime aferin diyorm çok iyi yapmışım rest çekmekle :))
Onlar hakeden cinsten o zaman :)))

Ona bisey diyemem o zaman ben kiyamiyorum onlara. Birde kizim ne zaman gitsek onlari gorunce ciglik cigliga agliyor cok uzuluyorum uyurken sevebiliyorlar sadece normalde kimseye yapmiyor bunu cozemedim sebebini. Hergun video cekip resim atiyorum yada goruntulu ariyorum en azindan o zaman cingenelik yapmiyor onlara :) ben aylagim sanirim bu arada :)))))
Ideal gelın ;)

Aynen ya sanki bi sürü bakıcımız yardımcımız varmış da biz karşıdan keyifle çay içip video çekiyormuşuz gibi sürekli foto video istiyorlar
Ben rest çektim artık onlara. Normalde görüntülü arama yapıyorlardı ama fotoğraf bile atmıyorum oğulları atsın benim yakamı bıraksınlar ( kötü gelin konuştu ):KK12:
Gecen kv Aradım kandılde
Laf ustune laf sokuyo
Bende bozuk plak gıbı defalarca sadece Umut ateşlendı kaç gündür uğraşıyorum dıyorum
Kadının verdıgı cevap cocuk o hastalanacak tabı
Sen küçüksün ama sen arıycan dedı
Haydi ıyı günler dedım kapadım :KK71:

Gecen kv Aradım kandılde
Laf ustune laf sokuyo
Bende bozuk plak gıbı defalarca sadece Umut ateşlendı kaç gündür uğraşıyorum dıyorum
Kadının verdıgı cevap cocuk o hastalanacak tabı
Sen küçüksün ama sen arıycan dedı
Haydi ıyı günler dedım kapadım :KK71:
He dicen geccen artık :)

:)) ilahi normal doğumda yamuk mu oluomus :)) ben yatışla düzelcek diye korkuyorum. Ondan hep farklı tarafa yatırıyorum :) köfte büyümeye başladıkça yön değiştiriyor gerçi artık beni takmıyor :-)
Aynen tutamıyorum dk 100 kere cevırıyo başını

Back
X