Siz boyle yazdikca kayınvalidemle ayni sehirde oturduğumuza seviniyorum. En azindan yatili misafirligimiz olmuyor :))ay kızlar kaynanamla başım dertte hala bende çarşamba günü 2 hafta oluyor.birkaç güne kadar gidecek inş.o kadar çok konuşuyor ki herşeyi ben bilirim edasıyla bazen yeteeeeerrr diye çığlık atasım geliyor
İşte o yüzden hafif ve yumuşak çıngıraklar almalıyız ama onlarda peluş gibi tüylüler. Ağzına koyuyorlar.canım benim evde normal çıngırak vardı bi gün eline verdim sallarken kendi kafasına vurdu bi bağırdı ki birdaha vermedim o çıngırağı eline. kitapçık aldım fisher price onu veriyorum ondan çıkan seslerle ilgileniyor
Boylarımız yakınmışArkadaşlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben 53 kilo hamile kalıp 78 kilo ile doğum yaptım. Tam 25 kilo. Son dört gün tartılmamıştım belki de 26'dır. Kırkım çıkana kadar 60 kiloya düştüm. O zamandan beri de kilo veremiyorum sabit kaldım 60'da. Boyum da 1.58. Sürekli emziriyorum çok fazla su içiyorum hergün bebeğimle yürüyüşe de çıkıyoruz daha ne yapacağım bilemedim. Diyet yapmak çok gözümde büyüyor sütüm gider mi diye korkuyorum. İştahım da çok açık.
Wellcare evet ben yanlış almıştım sen yapma :)Kizlar bana kizmayin bunlar burda defalarca konuşuldu biliyorum ama eski mesajlari bulamadim, okuduklarim da aklimda kalmadi.
Bana dogal, katkisiz demir ilaci ve d vitamini adi verin, siparişini vereyim bugun.
Kafam cok dolu bir sey kalmiyor aklimda.
Asm den vegaferon gibi bir sey verdiler ama icerigi temiz degildi onlarin.
D vitaminini de ne zamandir vermiyorum ben gunese cikariyorum diye. Ama son zamanlarda dengemiz bozuldu tekrar ilaca başlayacağım
Wellcare denmişti onu hatirliyorum da birkac cesitnvar sanirim ondan.
Bir el atin mevzuya hadi.
Sabirsiz61
Bence olur alabilirsin sonuçta senin adına yatmış bi para gelmedin biz de geri aldık demezler :)kızlar ben doğum parası için başvurmuştum.26 martta gidip ptt den çekmem gerekiyordu ama ben unuttum.sizce yarın gitsem çekebilir miyim?
Ben araştırdım çok da istiyorumBebekler 4 ayi gordu, ek gida baskisi basladi çevreden.
BLW yi arastiraniniz var mi? Ne düşünüyorsunuz bebek liderliginde beslenme konusunda?
Cok arastirmadim ama mantigini biliyorum, yalniz uygulayabilir miyim onu bilmiyorum.
Bir de eylülde ise baslayip baslamama durumuna gore yonlendirecegim sureci sanirim. BLW ile anneden baskasi ugrasmaz cunku. Bir de ben evde olmayinca illaki bir seyler yedirecekler yöntemin mantigina ters olur bu da
Bilmiyorum canim nasil olur.Ben araştırdım çok da istiyorum
Ama dediğin gibi çalışırsak eğer biz bir öğün hazırlayıp versek onu yedirmezler mi ya mama sandalyesine koymasın da yerde sofra üzerinde yesin dağıtarak dökmemiş olur. yerde biraz daha iyi olur gibi
Yarim gun olur eger calisirsam.sen tam gün mü çalışacaksınEsra ?
Eğer öyle değilse Aslında tek öğünlerinde yanlarında olmayacağız
sabahçı olsak mesela emzirip gidince 9 gibi kahvaltı yapsa 11 gibi süt bırakırız onu içse öğlen yemeğinde beraber oluruz
Canım bir an önce git ben PTT'de kısa süre çalışmıştım belli bir süre sonra paralar geri dönüyo iki ayı bulmasın al bir an öncekızlar ben doğum parası için başvurmuştum.26 martta gidip ptt den çekmem gerekiyordu ama ben unuttum.sizce yarın gitsem çekebilir miyim?
Saol canım daha iyiyiz gibi kuzular hasta olmasınCok gecmis olsun kiyamam kuzum hemen duzelir insallah
Sizin eve bomba ihbari yapayimmi:))))ay kızlar kaynanamla başım dertte hala bende çarşamba günü 2 hafta oluyor.birkaç güne kadar gidecek inş.o kadar çok konuşuyor ki herşeyi ben bilirim edasıyla bazen yeteeeeerrr diye çığlık atasım geliyor
Ben yari blw yari klasik dusunuyorum ikisininde avantajları var bence ama 6 ayi doldurmadan birsey vermeyecegim henuzBebekler 4 ayi gordu, ek gida baskisi basladi çevreden.
BLW yi arastiraniniz var mi? Ne düşünüyorsunuz bebek liderliginde beslenme konusunda?
Cok arastirmadim ama mantigini biliyorum, yalniz uygulayabilir miyim onu bilmiyorum.
Bir de eylülde ise baslayip baslamama durumuna gore yonlendirecegim sureci sanirim. BLW ile anneden baskasi ugrasmaz cunku. Bir de ben evde olmayinca illaki bir seyler yedirecekler yöntemin mantigina ters olur bu da
Dvit icin wellcare 400 iu olani alabilirsin. Ben kullaniyorum. Demiride ferromixin yada ferro sanol surup alabilirsin. Ama ferromixin sase seklinde ve ek gida ile verilebildigi icin ben ferro sanol alacagim.Kizlar bana kizmayin bunlar burda defalarca konuşuldu biliyorum ama eski mesajlari bulamadim, okuduklarim da aklimda kalmadi.
Bana dogal, katkisiz demir ilaci ve d vitamini adi verin, siparişini vereyim bugun.
Kafam cok dolu bir sey kalmiyor aklimda.
Asm den vegaferon gibi bir sey verdiler ama icerigi temiz degildi onlarin.
D vitaminini de ne zamandir vermiyorum ben gunese cikariyorum diye. Ama son zamanlarda dengemiz bozuldu tekrar ilaca başlayacağım
Wellcare denmişti onu hatirliyorum da birkac cesitnvar sanirim ondan.
Bir el atin mevzuya hadi.
Sabirsiz61
Ay bende bi heves bi heyecan ek gıda için ama dediğin gibi bazı doktorlar bekleyin böyle iyi gidiyor diyor tadımlık bile olsa hevesleniyorum yaBilmiyorum canim nasil olur.
BLWde nerdeyse 1 yasina kadar bebegi bir öğün doyurabilecek bir sey yedirilmiyor. Hep tadimlik. Anne evde olmayinca bu olay nasil olur bilmiyorum. Cok cok arastirmadim dedigim gibi.
Bir de sut olayi var benim kafama takilan.
Benim oğlan biberon falan almiyor, kasikla da içemiyor. O zamana kadar ogrenir mi acaba.
Bir de hic istemiyorum ben calismayi.
Maddi olarak cok zorlaniriz ama denemeyi düşünüyorum acikcasi izin almayi. Baktik batiyoruz verir dilekceyi baslarim ise diyorum.
Eger evde olursam her turlu yapabilirim BLW
Yarim gun olur eger calisirsam.
Son zamanlard kafam bozuk Aysel.
Cok yoruluyorum.
Cocuklar gece gunduz benim tepemde. Kizim birinci sinifa baslayacak eylulde.
Esim 6 da geliyor en fazla 2-3 saat cocuklari görüyor hepsi o. Haftanin bazen 2-3 gunu yok toplantisiydi yok arkadaslariyla cayiydi derken disarda oluyor. Ben evde timarhanede gibi debelenip duruyorum.
Calisirsam bunlarin uzerine bir de okul eklenecek. Esime bastiriyorum bir yolunu bulalim ben ise gitmeyeyim diye ama basil olur bilemiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?