2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Altin vs cok az var belki 1 ayimizi kurtarir. Ama idare etmeyi deneyecegim. Ev kredisi zorluyor iste biraz.
Kayinvalidem bakmayacak bir de o tarafi var işin. Bakici bulmam gerekiyor
Kayinvalidem kızıma bakti ama o 2 yasindaydi. Simdi bu kadar kucuk bebekle ilgilenemez. Ilgilenmez daha dogrusu. Biliyorum ki tv karsina oturtup kendi ev işini yapacak. Ben kizimi her gun 6.30da evden cikartmaktan cok yoruldum Barisa evde bakilsin istiyorum, kvde de evinden ayrılmak istemiyor.
Ek gida heyecan verici gercekten, ama cok da zor bilesin. Surekli günlük olarak minik minik seyler hazirliyorsun basta eglenceli olsa da bir sure sonra yoruyor :))

Sizin eve bomba ihbari yapayimmi:))))
ay fena fikir değilmiş şüpheli paket olsa valla topuklar kadın..kendini çok sever.şaka bir yana gerçekten sabrım bitti kv ye karşı.birde eşimle ayrı hesap görücem ilk fırsatta.bana sormadan tatil planımıza anasını dahil etmeye çalışıyor anasını satıyım bunu anasıyla baş başa gönderecem tatile bak demedi deme yazın yazarız buradan yine.dertsiz başıma dert alır mıyım ben kv ile tatile gidip.paşalar gibi evimde çocuklarımla otururum temiz

Ben yari blw yari klasik dusunuyorum ikisininde avantajları var bence ama 6 ayi doldurmadan birsey vermeyecegim henuz
Ayni fikirdeyim su an. Yari yarıya guzel gider diye düşünüyorum. Cocuk 1 kepce corba icsin diye de 1 sene sabretmek cok benim tarzim değil catlarim ben :)) ama sebzeleri meyveleri kendi tatmaya baslayabilir.
Ben de 6 aydan once düşünmüyorum kesinlikle. Ama etraf en azindan ek gida olarak mamaya baslayabilecegimi söylüyor:))

esra canım önümüzdeki eylül döneminde sana bol sabır diliyorum gerçekten 1. sınıf epey zorluyor.çalışma işini düşün derim

esra canım önümüzdeki eylül döneminde sana bol sabır diliyorum gerçekten 1. sınıf epey zorluyor.çalışma işini düşün derim
Dusundukce isin icinden cikamiyorum zaten Asli, bu da calismak istemememde bir sebep.
Okullar sabahci oglenci. Ben ya kizimdan erken cikacagim ya gec gelecegim. Cocuk her türlü yalniz oluyor. Bir de burasi kucuk şehir olmasina ragmen ulasim büyük problem. Dolmuslar hep tek hat uzerinden calisiyor. 10dklik yola gitmek icin 2 vasıta falan yapmak gerekiyor. Esim beni mi gotursun cocugu mu götürsün. Cocuk bos eve nasil gelsin vs vs.
Kir dizini otur evde diyorum kendime:)) banane baksin kocam taksiye fslsn ciksin geceleri :)) boyle diyorum surekli ona da.
Aslinda ben harcamalari duzenleyebilsem zorlanmayiz da coks savurganim malesef.
Cocuga alt esofman yok diye gittim 5 tane aldim, 2 tanesi hic giyilmeden kucuk geldi. Bu sekilde kontrol edemiyorum kendimi pek. Atlet yoksa gidip10 tane aliyorum. Corap indirimde diye yuz liralik corap aliyorum. Boyle sacmaliklar.
Kendime degil yalniz kizima yapiyorum bunlari. Simdi bir de iki tane oldular ki abooo:)))))

Ciddi misin?? Ben de hala cekmedim cok zenginiz de biz ihtiyac duymamisim
Yarin bir kosu gideyim Allah muhafaza ne hayaller kurdum ben o parayla
Canım doğum parasında olur mu bilmem ama havalede karşı taraf çekmeyince geri dönüyordu ne olur ne olmaz sen git bir an önce

Bu arada bende Eylül'de döneceğim okula ama bnm de gözümde büyüyor kayınvalidem bakacak aslında yarım gün filan diye düşünüyorum ama o bile zor bi tane daha çocuk olsaydı bilmiyorum napardım

ben kurban kestim o paraya adak adamistim kizima yetmedi ustune koyduk kestik Allah kabul etsin insallah...
Allah kabul etsin ne guzel dusunmussunuz.
Ben saga sola harcamayi planladim hemen :)))
Saka bir tarafa benim de paraya yaklasimim ' su kadar daha olsa bir ay daha ucretsiz izin alirim ' seklinde. Kismet bakalim artık zaman gosterecek

Bu arada bende Eylül'de döneceğim okula ama bnm de gözümde büyüyor kayınvalidem bakacak aslında yarım gün filan diye düşünüyorum ama o bile zor bi tane daha çocuk olsaydı bilmiyorum napardım
Bransin neydi canim senin?
Yalan yok bebegi birakip ise baslanan ilk zamanlar oldukça sancılı oluyor anneler icin.
Belki biraz da şartlar ve zorunluluklarla ilgili.
Bir arkadasimin ard arda iki bebegi oldu. 3 aylıkken ise basladi. O kadar rahat ki birini annesine birini kayinvalidesine baktirdi. Sanirim cpk dirayetli, ne uykusuzluk me huysuzluk ne ozlem, hicbirinden sikayet ettiğini duymadim

Dogru mama cok faydali gec bile kaldik :)))

Ben kv ile tatile gidecegime mayomu bikinimi giyer dusakabine atarim kendimi :))

Ben kv ile tatile gidecegime mayomu bikinimi giyer dusakabine atarim kendimi :))
Ictigim cayi puskurdum
Kesinlikle haklisin , hic aklim almaz benim de. Biraz aile gelenekleriyle de alakali sanirim, biz hic alismadik oyle bir seye.
Bir arkadasim ozellikle götürüyor kayinvalidesini,kayinpederini. Onlar cocuklara bakiyor biz geziyoruz diyor.
Ben oyle tatil yapacagima otelde kafayi yemeyi tercih ederim.
Kaldi ki seninle ben kayinvalidesiyle gecinebilen badir insanlardaniz:))))

Ben cok seviyorum onlari ama tatilde eksik kalsinlar yahu hic rahat edemem :)

Sesli güldüm gece gece kızlar bende kayınvalidemle annemden daha iyi geçinirim ama biz de rezervasyonu yaptırdık Ağustos'ta gidiyoruz ben eşim kızım teyzem dedi ki Ömer (eşim) tatil yapar sen çocuğa bakarsın

Matematik cnm lisede çalışıyorum programı ayarlatmak çok sorun olmuyo ama yine de düşüncesi bile kötü hissettiriyor bana kendimi bide ben kullanıyorum şuan 2 aylık ücretsiz izin 18 haziranda bitiyo 1 hafta seminere gitcem onu takıyorum kafama

valla 4 gun bursadaydik ist dan daha sicakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…