peki sen ayılanakadar yanı ılk emene kadar kaç saat sure gectı acaba?hayır canım verilmedi ya da verildiyse bile benim haberim olmadı..ama söylerlerdi heralde öyle bir şey olsa..
kızlar simdi bıkaç sorum olucak oncelıkle nezamandır aklımda olan soru
genel anestezi ıle sezeryan olanlar sız ayılana kadar bebege az mıktarda mama verıldımı hastane tarafından?
dıger sorum şu ek gıdaya geçınce şu kaşıgı arastırdımız mı yada kullananınız var mı bana rahat gıbı gorunuyoEki Görüntüle 1995442
son sorum bebegınızı uyutma şeklınız?
Ay o meeee sesi bayılıyorum :)) ama meme istemesinin göstergesi bizde deSabirsiz61 gex gez benım kı anca memede uyuyo meeeeee dıye ortalıgı yıkmaya başlıyonca kımse zaptedemıyo
Evet güzel diyorlar buna kullananlardıger sorum şu ek gıdaya geçınce şu kaşıgı arastırdımız mı yada kullananınız var mı bana rahat gıbı gorunuyoEki Görüntüle 1995442
Hangi uyku eğitimini düşünüyorsun diyip ben atlayayım hemen :)Sadece memede uyuyor, sallanmaktan ve pışpıştan nefret ediyor, benden başkası uyutamıyor, sabırla 4. Ayı bekyorum uyku eğitimi için. Gündüz 4 defa yarımşar saatlik şekerleme yapıyor. Gece sık sık emmeye kalkarak 12 saat uyuyor.
hosgelmissen kurban :)Şimdi geldi tamam sağol canım :) bian dedim beni almıyorlar mı artık aralarına :)
Uzun zamandır yoktum kızlar ne var ne yok bakalım bebisler ne alemde çok özledim sizleri.
peki sen ayılanakadar yanı ılk emene kadar kaç saat sure gectı acaba?
kafayı buna taktım
benım amelıyathane onundr gorumcem varmış ona sorup vermışler
Oncelikle bu stresle devam edersen sutunu evet azaltırsin sakin olup bebegine odaklan. Sutunun az oldugunu dusunmen bile sutunu azaltir bunu aklindan cikart. Bol su ic ve guzel iyi bir makinayla her emme oncesi göğüslerini sag. Sut arttirmak icin sagimi emzirme oncesi yapmaniz lazim.Sütümu kaybediyorum sanırım. Ne yapabilirim tecrübesi olanlar?@bugza siz sanırım manayı azaltmış veya kesmiştiniz.Ne yaptınız nasıl yaptınız?Esra sizin de bu konuda tecrubeni vardı diye hatırlıyorum. Bir de dünden beri cis çok azaldı. Bezlerini biriktiriyorum valla göz kararı olmayacak bu iş. Ne kadar olmadı gerek 24 saatte. Gerekirse gidip tarttiracagim.ilk zamanlar aç bırakmışim yavrumu şimdi aynı seyi n olma ihtimali beni deli ediyor.
Emme den önce mi sağım yapılmalı bebeğe birşey kalmayacak o zamanOncelikle bu stresle devam edersen sutunu evet azaltırsin sakin olup bebegine odaklan. Sutunun az oldugunu dusunmen bile sutunu azaltir bunu aklindan cikart. Bol su ic ve guzel iyi bir makinayla her emme oncesi göğüslerini sag. Sut arttirmak icin sagimi emzirme oncesi yapmaniz lazim.
Ilk basta sag gogsunu sag. Bebek emmek istediginde sagi ver sonuna kadar emsin sonra solu ver. Bir sonraki emzirme icinde solu sag once solu ver. Bir kac gun sonra her ikisinide emzirmeden once yani yarim saat 1 saat once sag. Makinanin cekmedigini bebek cekiyor emin ol doyuyor kalanla pompayla sagdigin sut tamami degil cunku en yagli ve doyurucu kismi gogsunde kaliyor.Emme den önce mi sağım yapılmalı bebeğe birşey kalmayacak o zaman
Canım öncelikle sakin olmaya çalış ve şöyle düşün bu bebeğin bana ihtiyacı var ben iyi olmalıyım de kendine ben bu ara İbrahim Saraçoğlu nun incir kürünü uyguluyorum hem sütüme iyi geldi hem de bebeğimin kabızlık problemine de iyi geldiğini düşünüyorum ayrıca boza içebilirsin ben hala hergün olmasa da çoğu zaman bir büyük bardak içiyorum bir ara irmik kavuruyordum o da işe yaramıştı ama yine de her şeyden önce 3 litre su ve bebeğin uyurken mümkün olduğunca dinlen merak etme hepsi geçecekSütümu kaybediyorum sanırım. Ne yapabilirim tecrübesi olanlar?@bugza siz sanırım manayı azaltmış veya kesmiştiniz.Ne yaptınız nasıl yaptınız?Esra sizin de bu konuda tecrubeni vardı diye hatırlıyorum. Bir de dünden beri cis çok azaldı. Bezlerini biriktiriyorum valla göz kararı olmayacak bu iş. Ne kadar olmadı gerek 24 saatte. Gerekirse gidip tarttiracagim.ilk zamanlar aç bırakmışim yavrumu şimdi aynı seyi n olma ihtimali beni deli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?