canım yakın zamanda rota aşısı yaptırdıysan ondan olabilir..doktor öyle bir şey olabilir demişti bize..Kızlar kanlı kaka neden olur. Balık kılçığı gibi 2 tel kanlıydı . 1 kere oldu birdaha olmadı .
canım yakın zamanda rota aşısı yaptırdıysan ondan olabilir..doktor öyle bir şey olabilir demişti bize..
kızlar ben sütüm azaldığında humananın çayını içiyorum ve gerçekten bana çok faydası oluyor..göğüslerim süt doluyor diyebilrim..ya tesadüf ya gerçekten fayda ediyor bilmiyorum..ama süt sıkıntısı çeken anneler deneyebilir bence..
anladım canım..başka neden olur bilemedim doktoruna bi sorarsın..Hayır yaptirmadik canım biz
Tatil sessizliğii :)hu huuuuu kızlar nerdesiniz çok sessiz buralar
Canım bidaha olmadıysa onemli bişi değildir bence ama yine de doktora sormakta fayda varKızlar kanlı kaka neden olur. Balık kılçığı gibi 2 tel kanlıydı . 1 kere oldu birdaha olmadı .
Humana cayının tadıda harika ben doğumdan beri içiyorum. Bildiğin güzel bi bitki çayı yararıda var bence :) yağlı kalorili şeyler içmekten de iyidir :)kızlar ben sütüm azaldığında humananın çayını içiyorum ve gerçekten bana çok faydası oluyor..göğüslerim süt doluyor diyebilrim..ya tesadüf ya gerçekten fayda ediyor bilmiyorum..ama süt sıkıntısı çeken anneler deneyebilir bence..
Facebook ta blw türkiye yazınca hemen cıkıyorKızlar su grubun linkini bana bi ozelden yollayın 2 gündür bulamadım su blw yi. Oglanla uğraşmaktan gözümün önündeki göremez oldum
Zeytinyagini surdukten sonra biraz bekletin iyice yumusasin akabinde nazikce tarayinca hepsi kalkiyor.. ardindan guzelce yıkarsıniz tertemiz olur.. taradiktan sonra hafif kizarabiliyor, yıkadıktan sonra geçiyor..Selam kızlar burası sessizleşmiş bizim kızda da başladı konak dün zeytinyağı sürüp yıkadık kalktılar havaya iyice ama tarakla ne zaman tarayacağıma karar veremedim siz ne zaman tarıyorsunuz zeytinyağından sonra mı yıkadıktan sonra mı
Huysuz kizimla ugrasiyorum dis huysuzlugu tavan yapti sirti yere gelmeyecek hatunun:)))hu huuuuu kızlar nerdesiniz çok sessiz buralar
Gamli baykustan selam. Bi güzel birşey yazamadım şuraya. Dün kontrol vardı aslında öksürdüğü için bir hafta erken gitmiş olduk 4 aylık kontrolüne. ..
Bu ay hiç uzamamiş boyu
60 cmde kalmış. Nasıl canım sıkkın. Var mı böyle birşey yaşayan.
Gormusken ekleyiverseydin seni bulmakta zor degil bilesin hemen siritirsin yakayi ele verirsin hatta verdinde neyseee:)))
Harbimi ya kesin 3 4 aylik bebege ek gida baslayanlardir yoksa kimi azarlim:)Rahatsız etmek istemedim. Tekrar denk gelirsem ceee yaparım. Bana da birini azarlarken denk geldin bu arada.
Bak simdi hatunun bebesi 3 aylik sadece anne sutu aliyor. prof dr! Kontrolunde kilo gelisimi 6 ay bebekle es deger o yuzden bir dahaki ay corbayla ek gidaya baslayalim dedi siz ne dusunuyorsunuz dediginde benim laz damarim sahlaniyor doktorun proflugundan girip corbayla baslanacak ek gidadan devam ediyor kadinin ama dr prof lafindan cikiveriyorum. Napiverim be ya :)))Rahatsız etmek istemedim. Tekrar denk gelirsem ceee yaparım. Bana da birini azarlarken denk geldin bu arada.
Oooo gruplar gruplar :) bez alamadım. Hem içinden çıkamadım hem de yurt dışından almak işi sekteye uğrattı . Aliexpress'den hiç alis veriş yapmadım. Yurt dışında Almanya ve Amerika da tanıdık var. Onlardan bir şansımı mi denesem? Grubu inceleyeyim bi. Turkiyedekiler çok mu kötü?
Demek Cihan alıştı Bobasina :) aslında dışarıda daha çok sevmesi gerekmez mi? Etrafa bakınırken alisir. Tarzı bu demek ki :))
güneşte yüzü binbir sekle giriyor.bahsettiğin şapkalar çok iyi olur.
Bak simdi hatunun bebesi 3 aylik sadece anne sutu aliyor. prof dr! Kontrolunde kilo gelisimi 6 ay bebekle es deger o yuzden bir dahaki ay corbayla ek gidaya baslayalim dedi siz ne dusunuyorsunuz dediginde benim laz damarim sahlaniyor doktorun proflugundan girip corbayla baslanacak ek gidadan devam ediyor kadinin ama dr prof lafindan cikiveriyorum. Napiverim be ya :)))
Ya iste ondan sonra beni saga sola cemkirirken goruyorsunuz kurufasulye yaninda bi basta sogan kiriyordur kesin cocugaUyurken camlar açıkmış herhalde. Soğuk etkisi iyi rüya yapmış.Bi' de altına "ver canım ben de alinazik kebabı veriyorum" yorumcuları var. skfjdkfasl. Ya ben o yüzden emzirme sanatı'ndaki Seda Diri İlic'e bayılıyorum. Nazi hemşiresi gibi aynı hiç toleransı yok. Okuyup eğleniyorum arada. Düzeltilmiş 4.5 aylık prematüre bebeğe kuru fasulye yediren var ya hu.
Bebek arabanizin modeli ne portbebe kisimli modelleri cok begeniyorumBiz yeni 900km yola gittik geldik. Sabah cok erken cıktık. O zman bebek arabasının portbebe gibi olan kısmında uyudu. Sonra uyandığında onu kaldırıp anakucagını koyduk. Hem evde gibi oldu oyuncakları ile oynadı hem uyudu. Bize sorun cıkarmadı masallah. Hava değişikliğinden hasta oldu sadece
Ya cok merak ettim seni :) blw grubuna katilim istegime 2gunde onay geldi sonunda uyeyim ben de :)ogrenecek cok sey vaeHarbimi ya kesin 3 4 aylik bebege ek gida baslayanlardir yoksa kimi azarlim:)
Blw de sessiz uslu uslu duruyorum ben orasi lazim olacakBebek arabanizin modeli ne portbebe kisimli modelleri cok begeniyorum
Ya cok merak ettim seni :) blw grubuna katilim istegime 2gunde onay geldi sonunda uyeyim ben de :)ogrenecek cok sey vae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?