Bir haciyatmaz da bende var.Huysuz kizimla ugrasiyorum dis huysuzlugu tavan yapti sirti yere gelmeyecek hatunun:)))
Ya ben onlara direkt gerizekali falan deyip kaçmak istiyorum :)))Harbimi ya kesin 3 4 aylik bebege ek gida baslayanlardir yoksa kimi azarlim:)
Seda hanim on numara gercekten. Cok begeniyorum ben de onu. Onun yazdıklarıyla sut olayina bakışım degisti. Once hep yetmezse korkusu vardi simdi adam gibi emsin de yetirsin sutu kendine modundayim:)))Uyurken camlar açıkmış herhalde. Soğuk etkisi iyi rüya yapmış.Bi' de altına "ver canım ben de alinazik kebabı veriyorum" yorumcuları var. skfjdkfasl. Ya ben o yüzden emzirme sanatı'ndaki Seda Diri İlic'e bayılıyorum. Nazi hemşiresi gibi aynı hiç toleransı yok. Okuyup eğleniyorum arada. Düzeltilmiş 4.5 aylık prematüre bebeğe kuru fasulye yediren var ya hu.
Su gruba yeniden sokacaksin beni.Blw de sessiz uslu uslu duruyorum ben orasi lazim olacakOcak annelerindeyim oraya bekleriz
Kraftın Travel sistem olanlarından :)Bebek arabanizin modeli ne portbebe kisimli modelleri cok begeniyorum
Ya cok merak ettim seni :) blw grubuna katilim istegime 2gunde onay geldi sonunda uyeyim ben de :)ogrenecek cok sey vae
Diğer aylar kaçtı canım?benim ilk ay baya dardı. İkinci ay 59 oldu. Ortopedist iyi iyi dedi. 4ay tekrar elle bakalım dedi. Ultrasona gerek yok dedi. Gösterdik çarşamba günü iyi görünüyo. 6 ay gelin film çekelim dedi. Çok kararsızım madem iyi neden radyasyon alcak cocugum. Ultrasona nie gerek yok dedi. Aklımda deli sorularBugun 4ay kontrolune ve kalca usg icib gittik 3.ay hala sag aci daraparata gerek yok cift bez devam dedi ortopedist cpcuk doktoru da hareketleri iyi bence.diyor ama sag aci 57:/ sling de kullaniyorum aslinda sonraki ay da değişme olmazsa aparat verir diye keyfim kacti ,egzersiz de onerdi ortopedist ama yapamam cani acir diye korkuyrm
Gel gel cok komikler ya :)Su gruba yeniden sokacaksin beni.
Gelsem de çete mi kursak acaba :)))))
Dışarıda uyuyacağı zaman ortalığı yıkıp döküyor zaten. :/ Üstümü başımı yalıyor. Meme kokusu malum. Kars'ta da sokakta kanguruda emzirmeye kalksam gümüş kazıkla kovalarlar herhalde beni. :)
Tr'dekiler hakkında çok bir yorum yapmayayım. Beğenen çok beğeniyor, beğenmeyen lanet ediyor. Arası yok diyeyim. Bebekle alakalı bir şey sanırım. Ya ben geçen çevirme arası uzasın diye bi' Abd markasına üretilen bezlerin ihraç fazlasını bulup aldım. Üreten yanımda olsa kafasına atardım o derece. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. İade ettim.
Amerika'daki markaların %98,9'u Çin'de üretiliyor zaten. Grup AliExpress hakkında daha etkin fikir verir sana. Almaya niyetle irsen ben de yardımcı olurum. Yani Amerika'dakilerin birebir muadili var.
Almanya'dan getirtebileceksen Disana diaper system'i incelemeni tavsiye ederim. Çok çok önce de yazmıştım bunu hatta. Aklına takılan kısımları olursa ben yetiştirim. Ben de en son bunu aldım ama ağustosta elime geçecek. O yüzden çok detaylı o yorum yapamıyorum ama en doğal ve uzun ömürlü olanı bu görünüşte. Bi' de Frugi var. Tots Bots ortak ürünü. O da Tr'den üretilip oraya gidiyor. Almanya/ABD her ikisinden de ulaşabilirsin. Cino'da bezleri değil de tekstilleri var müthiş. Bezleri de öyledir eminim. Neyse 1 senelik yazdım ben yine. Çocuklar büyüyünce görüşürüz bir daha artık. skfjdkfasl.
Ya ben oğlumun adına bi hesap açtım. Erkek diye mo kabul etmediler beni acep? Blw Turkiye de kabul etmedi.Gel gel cok komikler ya :)
Bazı erkekler sapıklık yapmış galiba ondan erkek istemiyolardır. Bayan ismiyle tekrar başvur istersenYa ben oğlumun adına bi hesap açtım. Erkek diye mo kabul etmediler beni acep? Blw Turkiye de kabul etmedi.
Bazı erkekler sapıklık yapmış galiba ondan erkek istemiyolardır. Bayan ismiyle tekrar başvur istersen
Gel gel eglence cikar :)Su gruba yeniden sokacaksin beni.
Gelsem de çete mi kursak acaba :)))))
Bugun 4ay kontrolune ve kalca usg icib gittik 3.ay hala sag aci daraparata gerek yok cift bez devam dedi ortopedist cpcuk doktoru da hareketleri iyi bence.diyor ama sag aci 57:/ sling de kullaniyorum aslinda sonraki ay da değişme olmazsa aparat verir diye keyfim kacti ,egzersiz de onerdi ortopedist ama yapamam cani acir diye korkuyrm
Kanguru içinde emzirmek performans sanati :)) emzirmeyi bırak, kanguru taktığım için bile acınası gözlerle süzülüyorum :)) herkesin giydiğine kimse karışamaz. Kimi şu şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. Benim eyyorlamam bu kadar
Niyetim var hatta hemen aksiyona da geçebilirim. Sadece iyi inceleyemedim markaları. Hoş ne kadar baksan da bir urun hakkında ancak kullanırken gerçekci fikir sahibi olunuyor. Farklı markalardan alıp denesem tek tek edinmek zor geldi Allahım ne kadan da üşengeç bir insanım. Almanyaya bir haber salayım hemen. Inşallah bulup alabilir. Yardimlarin için de sağol canım. Şu olayı bir kotarsam başım göğe erecek:))
Seda hanim on numara gercekten. Cok begeniyorum ben de onu. Onun yazdıklarıyla sut olayina bakışım degisti. Once hep yetmezse korkusu vardi simdi adam gibi emsin de yetirsin sutu kendine modundayim:)))
Konuyla alakam olmayinca hic anlayamiyorum dediginiziKanguru içinde emzirmekte bi'şiy yok ya valla. Kayışları indir, memeyi çıkar, ağzına ver. Biz geçende Tiflis'e, Artvin'e falan gittik. Oralarda sokaklarda emzirdim, koca bile fark etmedi yanımda emzirdiğimi de burası kaldırmıyor. Çok meraklılar. Bi' de çocuğun gö*ünübüktüncüler var tabii dediğin gibi. Bugün kadının biri durağın camlarını indirecekti neredeyse bana seslenip kendini farketmez ettirmek için hızlıca kaçtım. Güzelce anlatsan da, zıvanadan çıkıp küfür de etsen (bunu da yaptım) anlamıyorlar. Bak bu tükürdüğümün şeyi ipliğine kadar onlarca testten geçiyor, yapan akıl etmiyor da bi' sen ediyorsun zaten. Sanırsın hepsi bilim adamı yetiştirmiş.
Ya ben açık söyleyeyim one size sistemi sevemedim. Aşırı iz yapıyor bebede. Düzelir zamanla dedim ama ı ıh. İz olmasın diye kremle falan ekstra uğraş veriyorum. Grubun o açıdan çok faydası olur. One size, flat, prefold hepsini deneyen mevcut. Almanya'dakini web sitesinden alacaksınız. Ömürlük sistem halinde paket mevcut. 15 Euro da indirimi var. Sadece çocuk büyüdükçe kullanmak için wool soaker denen bir dış giysisi var ondan toplamda 3-5 tane ediniyorsun. Yazlık, kışlık türleri mevcuf. Laf kalabalığı olmasın, sen incele. Aklına yatarsa ben seni kuytuda kıstırıp anlatırım modifiye kısmını. :)
Ben de alistirma bardaklarindan almayi düşünüyorum su ara.Gece Miray iki kez biberonla sut icti mutlulugum paha bicilemez
Sadece uykuda deneyecegim elimdeki sutleri eritebilmek adina gunduz goze alamam bende :)Ben de alistirma bardaklarindan almayi düşünüyorum su ara.
Biberondan vazgectim artik bir de korkuyorum onu tercih ederse diye.
Benim de biberon denemelerim artık iyice sonuçsuz kalıyo kaşık şeklindeki biberonlardan sipariş ettim bakalım ne olacakGece Miray iki kez biberonla sut icti mutlulugum paha bicilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?