2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Seda hanim on numara gercekten. Cok begeniyorum ben de onu. Onun yazdıklarıyla sut olayina bakışım degisti. Once hep yetmezse korkusu vardi simdi adam gibi emsin de yetirsin sutu kendine modundayim:)))

Diğer aylar kaçtı canım?benim ilk ay baya dardı. İkinci ay 59 oldu. Ortopedist iyi iyi dedi. 4ay tekrar elle bakalım dedi. Ultrasona gerek yok dedi. Gösterdik çarşamba günü iyi görünüyo. 6 ay gelin film çekelim dedi. Çok kararsızım madem iyi neden radyasyon alcak cocugum. Ultrasona nie gerek yok dedi. Aklımda deli sorular

Kanguru içinde emzirmek performans sanati :)) emzirmeyi bırak, kanguru taktığım için bile acınası gözlerle süzülüyorum :)) herkesin giydiğine kimse karışamaz. Kimi şu şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. Benim eyyorlamam bu kadar

Niyetim var hatta hemen aksiyona da geçebilirim. Sadece iyi inceleyemedim markaları. Hoş ne kadar baksan da bir urun hakkında ancak kullanırken gerçekci fikir sahibi olunuyor. Farklı markalardan alıp denesem tek tek edinmek zor geldi Allahım ne kadan da üşengeç bir insanım. Almanyaya bir haber salayım hemen. Inşallah bulup alabilir. Yardimlarin için de sağol canım. Şu olayı bir kotarsam başım göğe erecek:))

Tam röntgen zamanı aslında ve daha iyi sonuç verirdi. Usg'yi hep aynı yerde mi yaptırdın? Bizim en son gittiğimiz radyoloji hocası bebeği doğru konumlandırmamanında usg ölçümünü etkilediğini söylemişti. Cihan da bilateral tıp 2a fizyolojik immature idi. 86. gündü yanılmıyorsam tip 1a'ya döndü. Düzeldi. İlk kontrollerde alfa açısı 55'in üzerinde olanlar %90'ın üstünde ilk üç ayda kendiliğinden düzeliyor demişti doktorumuz öyle de çıktı. 54'e kadar olanlar maalesef tedavi gerektiriyormuş ama çok çabuk cevap veriyor. Ben çılgıncasına bir kaç doktora birden gitmiştim, çoğunluk çift bezin hiçbir faydası ya da zararı olmadığını söylemişti ve bir doktor da kalça çıkığı kontrolünün elle muayene edilmemesini, elle muayenelerde de kalçanın çıkabileceğini. Bunları kesinlikle telaşlandırmak için söylemiyorum. Bacak uzunlukları arasında belirgin bir simetri yoksa hareketi iyiyse endişelenmeye gerek yok bence de tamamlamayacağını düşünseler çoktan müdahale ederlerdi.

Kanguru içinde emzirmekte bi'şiy yok ya valla. Kayışları indir, memeyi çıkar, ağzına ver. Biz geçende Tiflis'e, Artvin'e falan gittik. Oralarda sokaklarda emzirdim, koca bile fark etmedi yanımda emzirdiğimi de burası kaldırmıyor. Çok meraklılar. Bi' de çocuğun gö*ünübüktüncüler var tabii dediğin gibi. Bugün kadının biri durağın camlarını indirecekti neredeyse bana seslenip kendini farketmez ettirmek için hızlıca kaçtım. Güzelce anlatsan da, zıvanadan çıkıp küfür de etsen (bunu da yaptım) anlamıyorlar. Bak bu tükürdüğümün şeyi ipliğine kadar onlarca testten geçiyor, yapan akıl etmiyor da bi' sen ediyorsun zaten. Sanırsın hepsi bilim adamı yetiştirmiş.

Ya ben açık söyleyeyim one size sistemi sevemedim. Aşırı iz yapıyor bebede. Düzelir zamanla dedim ama ı ıh. İz olmasın diye kremle falan ekstra uğraş veriyorum. Grubun o açıdan çok faydası olur. One size, flat, prefold hepsini deneyen mevcut. Almanya'dakini web sitesinden alacaksınız. Ömürlük sistem halinde paket mevcut. 15 Euro da indirimi var. Sadece çocuk büyüdükçe kullanmak için wool soaker denen bir dış giysisi var ondan toplamda 3-5 tane ediniyorsun. Yazlık, kışlık türleri mevcuf. Laf kalabalığı olmasın, sen incele. Aklına yatarsa ben seni kuytuda kıstırıp anlatırım modifiye kısmını. :)

Seda hanim on numara gercekten. Cok begeniyorum ben de onu. Onun yazdıklarıyla sut olayina bakışım degisti. Once hep yetmezse korkusu vardi simdi adam gibi emsin de yetirsin sutu kendine modundayim:)))

Ya bi de çok dikkatli takip ediyor. Ben olsam amaaaaan çocuğumu emzirmişim bitmiş gitmiş ne uğraşacağım bunlarla diye sallamazdım. Takdir edilesi cidden o yüzden.

Konuyla alakam olmayinca hic anlayamiyorum dediginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…