candycloud
cevabım gecikti ama evet ben de adigeyim mesajları takip edemiyorum pek, işler yoğun o nedenle iş yerinde bakamıyorum, eve gittiğimde de yorgunluktan internet falan aklıma bile gelmiyor. Sende durumlar nasıl? rahat geçiyordur umarım hamilelik
günaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bize yeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah ankaradan da bayağı varmışız ben dikmendeyim ama
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedi diğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya sizde durumlar nasıl?
günaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bize yeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah ankaradan da bayağı varmışız ben dikmendeyim ama
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedi diğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya sizde durumlar nasıl?
Günaydın Canım benimde çıktı göbek Nasıl oldu anlamadım 4 cm'lik Bebek bu göbeği böyle yapmaz ama Kabızlık ve gaz bu hale getirmişti iner diye umuyorum İnsanlar kaşın gözün değişiminden bile anlıyorlar ya çok fenalar
Ay maşallah ikiz gibi büyüyecekler ben geç kalmışım ikinciye sağlıkla al kuzunu inş.
Benim göbüşde çıktı kızımda 4 aylıkken pantolonlarım daralmıştı bunda 2. Aydan giyememeye başladım.
Kkararsiz_2013
Canım şaka mı yapıyorsun lütfen bu kadar şimşirimle olma ya. Kendine ve bebeğe zarar vereceksin lütfen biraz sakin. Dokuz ayda neler neler olacak. ahlas
Valla Canım bana da pantolonlar dar geliyor popom büyüdü gibi halbuki kilo verdim 2.5 kilo
Günaydın Canım benimde çıktı göbek Nasıl oldu anlamadım 4 cm'lik Bebek bu göbeği böyle yapmaz ama Kabızlık ve gaz bu hale getirmişti iner diye umuyorum İnsanlar kaşın gözün değişiminden bile anlıyorlar ya çok fenalar
valla çok fenalar ne giysem de kamufle etsem bu göbeği diye dolabı karıştırıp duruyorum sabahları bende kabızlık yok ama ishal var canım hamileyken metabolizmam hızlanıyor galiba
Ay maşallah ikiz gibi büyüyecekler ben geç kalmışım ikinciye sağlıkla al kuzunu inş.
Benim göbüşde çıktı kızımda 4 aylıkken pantolonlarım daralmıştı bunda 2. Aydan giyememeye başladım.
Benimde öyle genellikle ikinci hamileliklerde rahim kasları gevşediği için daha çabuk belli oluyormuş.ben de aynıyım şu an eşofmanla çıkıyorum acil hamile pantalonlu almalıyım
Ben de bugün 12 haftalık oldum yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle gelirim