Günaydın kızlar dün iğne yapılan yer sabaha kadar ağrıdı bugün de üstüne yatamıyorum oturamıyorum yürürken sekiyorum iğne yapılanlar sizde de oldu mu böyle bir de fmf atağı başladı sağ taraftan nefes almakta zorlanıyorum çok ağrım var bugün ya Allah ım yardım etsin...
Merhaba kizlar bugun dr dan geldim tam 10 haftalik olmusum bebegim gayet iyi ben cok hazimsizim onun icin bana 6 sise gaviskon surup verdi bakalim bu arada kizlar ben 2 li testi yaptirmayacagim yanlismi dusunuyorum ilk oglumda bir suru sorun var dediler yok ayak boyu kisa yok ense kalinligi sinirda sonucta aldirmicama gore dogurucam onun ama oglum cin gibi madallah suan 4 yasinda onun icin bu 2 li testi yaptirip kafa karistirmayi hic dusunmuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Benim doktorum oyle bi durumda gebeliği sonlandırmak istemediğim için tavsiye etmedi canım. Belki sen çok cüzi bi miktar ödüyorsun ama bu gereksiz yere yaptıranlar yüzünden devlete gideri çok fazla dedi mantıklı geldi bana da
günaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bize yeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah ankaradan da bayağı varmışız ben dikmendeyim ama
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedi diğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya sizde durumlar nasıl?