69.4≥≥≥≥≥71.1 1.7kilo 2ayda. Şişkin bir karın. Çalışmayan bağırsaklar. Bol gegirti ve osuruk. Ava da leşşş. Klima açık. Bu ay elktrk faturası kaçacak. Manisa'da durum bu şekerimgünaydın kızlar, ne çok katılan olmuş maşallah bizeyeni gelenler hoş gelmişler hayırla sağlıkla sıhhatle kucaklara alalım inşallah ankaradan da bayağı varmışız ben dikmendeyim ama
kızlar dün işyerinde bir arkadaşım sen hamile misin dedidiğer arkadaşlar durumu kurtardılar onun küçük bebişi var yoktur felan kimseyle paylaşmadım da.... kızımda 7. aya girecekken çakmıştı herkes, şimdi daha 10. haftadayım çok belli bu göbüş ya sizde durumlar nasıl?
Valla bende bol bol tshirtler aldım kamufle etmek için ama galiba böyle daha çok dikkat çekiyorumvalla çok fenalar ne giysem de kamufle etsem bu göbeği diye dolabı karıştırıp duruyorum sabahlarıbende kabızlık yok ama ishal var canım hamileyken metabolizmam hızlanıyor galiba
K kararsiz_2013 Canım şaka mı yapıyorsun lütfen bu kadar şimşirimle olma ya. Kendine ve bebeğe zarar vereceksin lütfen biraz sakin. Dokuz ayda neler neler olacak.
ahlas Valla Canım bana da pantolonlar dar geliyor popom büyüdü gibi halbuki kilo verdim 2.5 kilo
Benimde öyle genellikle ikinci hamileliklerde rahim kasları gevşediği için daha çabuk belli oluyormuş.ben de aynıyım şu an eşofmanla çıkıyorum acil hamile pantalonlu almalıyım
Ben de bugün 12 haftalık oldum yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Benimde öyle genellikle ikinci hamileliklerde rahim kasları gevşediği için daha çabuk belli oluyormuş.ben de aynıyım şu an eşofmanla çıkıyorum acil hamile pantalonlu almalıyım
Ben de bugün 12 haftalık oldum yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle gelirim
K kararsiz_2013 Canım şaka mı yapıyorsun lütfen bu kadar şimşirimle olma ya. Kendine ve bebeğe zarar vereceksin lütfen biraz sakin. Dokuz ayda neler neler olacak.
ahlas Valla Canım bana da pantolonlar dar geliyor popom büyüdü gibi halbuki kilo verdim 2.5 kilo
Benim ilkinde böyle çıktıysa bu göbek 2. doğumda yuvarlanarak gideceğim demek kiBenimde öyle genellikle ikinci hamileliklerde rahim kasları gevşediği için daha çabuk belli oluyormuş.ben de aynıyım şu an eşofmanla çıkıyorum acil hamile pantalonlu almalıyım
Canım kendine yasaklar koyma drumun dediği hasta değilsin hamilesin. Normalde beslenmen gerektiği şekilde beslen. Şeker ve un bebeğe faydalı değil o yüzden ikisini çıkar hayatından...Hadi yaaaa ben niye alıyorum dikkat etmeme rağmen. pfffffffff
Diye diye çocuğa bisey olacak senin yüzünden aAAAAAA!!!!!!!Vallahi isten izin aldim ve persembe günü gitcem doktora. Normalinde bu kadar pimpirikli biri degilim aslinda, bu brbis ile böyle oldum.
Biliyorum Sakinan göze.. ama kendimi durduramiyorum. Bu bebis beni öyle mutlu ediyorki sanki bu mutluluk elimden alincakmis gibi hisediyorum
anlaşıldı canım durumlar fena69.4≥≥≥≥≥71.1 1.7kilo 2ayda. Şişkin bir karın. Çalışmayan bağırsaklar. Bol gegirti ve osuruk. Ava da leşşş. Klima açık. Bu ay elktrk faturası kaçacak. Manisa'da durum bu şekerim
Şişman ve gobekliyiz nasıl olacaz
Vallahi isten izin aldim ve persembe günü gitcem doktora. Normalinde bu kadar pimpirikli biri degilim aslinda, bu brbis ile böyle oldum.
Biliyorum Sakinan göze.. ama kendimi durduramiyorum. Bu bebis beni öyle mutlu ediyorki sanki bu mutluluk elimden alincakmis gibi hisediyorum
Ben koymadim ki doktorum ve diyetisyen beraber liste verdiler elime. Bunları yicen diye. Ben de deliyorum arada listeyi. Hasta diilim hamileydim hem de çok hamileydim ben aahahahahaCanım kendine yasaklar koyma drumun dediği hasta değilsin hamilesin. Normalde beslenmen gerektiği şekilde beslen. Şeker ve un bebeğe faydalı değil o yüzden ikisini çıkar hayatından...
Ben kızıma 76 kilo ile hamile kalmıştım ve 17 kilo aldım. Kızım 1 yaşındayken 65 kiloya inmiştim çok takılma...
Çok teşekkürler inşallahAy hadi güzel haberlerle gel inş. Bizim daha 12 ye var çok yavaş geçiyor sanki...
Geçen gün hamile pantolonu baktım oda hoşuma gitmedi göbek kısmı çok bol kalıyor şimdilik beli lastiklilerle idare edecem inş.
Rica ederim. Birazdan aglatacağım için şimdiden ozur dilerim ben deHahaha, morelim biraz bozuktu, güldürdügün icin tesekür ederim
Diye diye çocuğa bisey olacak senin yüzünden aAAAAAA!!!!!!!
Kızıyorum ben artık sana
Valla bende bol bol tshirtler aldım kamufle etmek için ama galiba böyle daha çok dikkat çekiyorum
Rica ederim. Birazdan aglatacağım için şimdiden ozur dilerim ben de
Canım şöyle söyleyim bi hamilelik daha geçirdim. İlk aylar hiç biley hissetmedim hatta umreye gittim 4 aylıkken kimse evli olduğuma bile inanmadı. Sonra kontrolde plasentanın yaşlandığını yani hamileliğin sonlarına doğru çocuğun muhtemelen beslenmeyeceğini öğrendim. Son 3 ayda kızımın kafası göğüs kafesime sıkıştı. Doktor bana günde 5/6 kez şiddetli tekme hissetmen lazım dedi ben hiç hissetmedim. Bir günde 4 kere nst ye bağlanıyordum sabah 10 da hastaneye gidip 16 da çıkıyodum yine de nst de hareket çıkmıyordu. Ayrıntılı ultrasona giriyordum. İnanılmaz acı vericiydi göğüs kafesim kırılıyor zannediyordum kafası orda durdukÇa. Son iki hafta kızım hiç beslenmedi karnında 38. Haftada mecburi seseryan oldum. Sezeryanla bile öyle zor çıktı ki içerden. Ama bak simdi kızım 3 yaşında. O kadar seyde hiç olumsuz düşünmedim. Dua ettim bol bol. Senin inancın yok biliyorum ben kendimden örnek veriyorum yanlış anlama. Ben o Zaman kızımı yaratıcıya emanet ederek çok rahatlamıştım. Doktor bana acıyarak bakıyordu resmen Nasıl katlamıyorsun bu Ağrı'ya diye. Diyorsdum içimde mucize taşıyorum :)Vallahi isten izin aldim ve persembe günü gitcem doktora. Normalinde bu kadar pimpirikli biri degilim aslinda, bu brbis ile böyle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?