2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hikayen güzel sonuclandigina ve kizini kucagina almana cok sevindim canim. Bu anlattiklain ile kendimi nankör hisettim, bulmusta bunuyor gibi.

Onca olay yasamisin bide, yinede benim gibi olmamissin. Tebrik ederim seni gercekten. Biraz cidden daha rahatlanmam gerek. Cok tesekkür ederim bunlari anlattiklarin icin.

Bide evet inancli degilim fakat hepimizin evladi birze mücize ve cok cok özel olduguna inaniyorum. Umarim kizininömrü uzun olur, bahti acik olur canim.

Ondan demedim. Su anda bu hamileliğine yoğunlas diye söyledim. Ben bile dusunuyorum ikinciyi. Sen tabi ki düşün canım.
Tecrübe önemli şey mirim. Şimdiki aklım olsaydı hamile kalmadan önce son rahat zamanlarım diye bir elimde kahve bir elimde sigara sürekli eş dost sohbeti gezmeler tozmalar yapacağıma 2 göbek kası yapardım ki bu göbek hemen böyle çıkmasın. Haa bundan sonra yapabilir miyim biraz zor ama umut fakirin ekmeği işte yapılacaklar listemi hazırlıyorum

Hayır bide ne var biliyo musun asıl olay doğunca başlıyor. Kustu mu,kakasının rengi normal mi,ağzına bişey mi aldı,Boğaz'ına su mu kaçtı..... Öyle çok olay oluyor ki o Zaman mecbur pimpirikli oluyorsun en azından simdi rahat ol :)))

Canim 4 cm bebek keseyle oluyor sana 10 cm. E bunu tasiyabilmek icin buyuyen rahim de cabasi. Kucuk bi' kavun kadar olmustur totalde artik diye dusunuyorum ben. Dogal olarak gobusler foraa. Bi'de ikinci hamileliklerde gobek daha erken cikarmis.

Listeyi paylaş da biz de sebeplenelim

Vayyyyy ne sütyen numaraları böyleeee maşallah kızlar. Ben ilk çocuksa 75 den 80 E çıkmıştım bunda ne olacak bakalım belki 85 olır

Evet bide o var! En basit kresler söyle harika böyle iyi diyordum önce, simdi bile bu cocugu kimseye veremem diyorum

Bide cidden annemin degerini cok daha iyi anladim. Kadin neler cekmis haberim yok.

Listeyi paylaş da biz de sebeplenelim
Şimdilik düzenli pilates yapmak , özel sağlık sigortası yaptırmak var. Bi de çocuklu arkadaş muhabbetini sıkıcı bulmamak can kulağıyla dinlemek . Çocuklarla hiç alakam yokken hamileliklerini doktorlarını vs anlatan arkadaşlarımı hiç dinlememişim onu farkettim şuan çocuk bakımı vs hiç ayırt etmeden not alarak dinliyorum gün gelecek lazım olacak

Aaa iyi o zaman geç değildir :) ben geçen hafta küçük bi kanama geçirdim hemen gittik o Zaman gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Doktor da sorun yok gelişimi gayet iyi deyince çok rahatladım. Belki cinsiyetini söylerim geldiğinde dedi

Kızlar 2li test kaçıncı haftada yaptiracaksınız 12.haftada normalde ben memlekette olucam Dr bu hafta gidecektim ama haftaya erteledim tam 11 haftalik olsun diye

Canim 4 cm bebek keseyle oluyor sana 10 cm. E bunu tasiyabilmek icin buyuyen rahim de cabasi. Kucuk bi' kavun kadar olmustur totalde artik diye dusunuyorum ben. Dogal olarak gobusler foraa. Bi'de ikinci hamileliklerde gobek daha erken cikarmis.
Benim ilk hamilelik işte sorun o neyse ya Can'ım sağolsun Bebiğim iyi olsun da göbeğim erken çıksa da olur .
Bu arada mayonezin aklımda sakın unuttum sanma sıcaklardan dışarı çıkmaya üşeniyorum sadece Real'e baktım orda da yoktu ama halledicem aklımda sen aşermeyi bırakma sakın yetiştireceğim

Kızlar 2li test kaçıncı haftada yaptiracaksınız 12.haftada normalde ben memlekette olucam Dr bu hafta gidecektim ama haftaya erteledim tam 11 haftalik olsun diye
12.haftam bayrama denk geliyor 11 Temmuz'da 12+5 iken yapılacak ikili test

12-14 hafta arası yapılmalı diye yazıyor birçok yerde, benimde bayram haftasına denk geliyor sonra ki haftaya gün verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…