- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Canım şöyle söyleyim bi hamilelik daha geçirdim. İlk aylar hiç biley hissetmedim hatta umreye gittim 4 aylıkken kimse evli olduğuma bile inanmadı. Sonra kontrolde plasentanın yaşlandığını yani hamileliğin sonlarına doğru çocuğun muhtemelen beslenmeyeceğini öğrendim. Son 3 ayda kızımın kafası göğüs kafesime sıkıştı. Doktor bana günde 5/6 kez şiddetli tekme hissetmen lazım dedi ben hiç hissetmedim. Bir günde 4 kere nst ye bağlanıyordum sabah 10 da hastaneye gidip 16 da çıkıyodum yine de nst de hareket çıkmıyordu. Ayrıntılı ultrasona giriyordum. İnanılmaz acı vericiydi göğüs kafesim kırılıyor zannediyordum kafası orda durdukÇa. Son iki hafta kızım hiç beslenmedi karnında 38. Haftada mecburi seseryan oldum. Sezeryanla bile öyle zor çıktı ki içerden. Ama bak simdi kızım 3 yaşında. O kadar seyde hiç olumsuz düşünmedim. Dua ettim bol bol. Senin inancın yok biliyorum ben kendimden örnek veriyorum yanlış anlama. Ben o Zaman kızımı yaratıcıya emanet ederek çok rahatlamıştım. Doktor bana acıyarak bakıyordu resmen Nasıl katlamıyorsun bu Ağrı'ya diye. Diyorsdum içimde mucize taşıyorum :)
Ben penye aldım bır beden buyuk aldım. Çok rahat oluyorsutyenden nefret etmisimdir her zaman bu bi ayrıntı penye göğüs ucu pedli yarım atlet alıcam maalesef koca karı gibi öfff
Tecrübe önemli şey mirim. Şimdiki aklım olsaydı hamile kalmadan önce son rahat zamanlarım diye bir elimde kahve bir elimde sigara sürekli eş dost sohbeti gezmeler tozmalar yapacağıma 2 göbek kası yapardım ki bu göbek hemen böyle çıkmasın. Haa bundan sonra yapabilir miyim biraz zor ama umut fakirin ekmeği işte yapılacaklar listemi hazırlıyorumOndan demedim. Su anda bu hamileliğine yoğunlas diye söyledim. Ben bile dusunuyorum ikinciyi. Sen tabi ki düşün canım.
Benim kız açmış gelmion mu abladiye aradı sütü bekliom dedim oğlana da getir içsin diye sipariş de verdi :)))
Hayır bide ne var biliyo musun asıl olay doğunca başlıyor. Kustu mu,kakasının rengi normal mi,ağzına bişey mi aldı,Boğaz'ına su mu kaçtı..... Öyle çok olay oluyor ki o Zaman mecbur pimpirikli oluyorsun en azından simdi rahat ol :)))Hikayen güzel sonuclandigina ve kizini kucagina almana cok sevindim canim. Bu anlattiklain ile kendimi nankör hisettim, bulmusta bunuyor gibi.
Onca olay yasamisin bide, yinede benim gibi olmamissin. Tebrik ederim seni gercekten. Biraz cidden daha rahatlanmam gerek. Cok tesekkür ederim bunlari anlattiklarin icin.
Bide evet inancli degilim fakat hepimizin evladi birze mücize ve cok cok özel olduguna inaniyorum. Umarim kizininömrü uzun olur, bahti acik olur canim.
maalesef bende oyle yapicam göğüs ucu almistim yapistirirken sorun yok ta cikarirken anam agladıBen penye aldım bır beden buyuk aldım. Çok rahat oluyor
Günaydın Canım benimde çıktı göbek Nasıl oldu anlamadım 4 cm'lik Bebek bu göbeği böyle yapmaz ama Kabızlık ve gaz bu hale getirmişti iner diye umuyorumİnsanlar kaşın gözün değişiminden bile anlıyorlar ya çok fenalar
Listeyi paylaş da biz de sebeplenelimTecrübe önemli şey mirim. Şimdiki aklım olsaydı hamile kalmadan önce son rahat zamanlarım diye bir elimde kahve bir elimde sigara sürekli eş dost sohbeti gezmeler tozmalar yapacağıma 2 göbek kası yapardım ki bu göbek hemen böyle çıkmasın. Haa bundan sonra yapabilir miyim biraz zor ama umut fakirin ekmeği işte yapılacaklar listemi hazırlıyorum
Hayır bide ne var biliyo musun asıl olay doğunca başlıyor. Kustu mu,kakasının rengi normal mi,ağzına bişey mi aldı,Boğaz'ına su mu kaçtı..... Öyle çok olay oluyor ki o Zaman mecbur pimpirikli oluyorsun en azından simdi rahat ol :)))
Şimdilik düzenli pilates yapmak , özel sağlık sigortası yaptırmak var. Bi de çocuklu arkadaş muhabbetini sıkıcı bulmamak can kulağıyla dinlemek . Çocuklarla hiç alakam yokken hamileliklerini doktorlarını vs anlatan arkadaşlarımı hiç dinlememişim onu farkettim şuan çocuk bakımı vs hiç ayırt etmeden not alarak dinliyorum gün gelecek lazım olacakListeyi paylaş da biz de sebeplenelim
Aaa iyi o zaman geç değildir :) ben geçen hafta küçük bi kanama geçirdim hemen gittik o Zaman gördüm kıpır kıpırdı maşallah. Doktor da sorun yok gelişimi gayet iyi deyince çok rahatladım. Belki cinsiyetini söylerim geldiğinde dediMerhaba hoşgeldiniz. Tahmini Doğum günlerimiz aynı gözüküyor banada 2 temmuza randevu verdi geç değildir diye düşünüyorum tek kötü tarafı sonuçlar Bayram'dan sonraya kalıyor. Ne zaman gördünüz bebişi ben 10 haftalıkken acilde baktırdım eli ayağı oynuyordu şimdi daha çok merak ediyorum son halini
Benim ilk hamilelik işte sorun oCanim 4 cm bebek keseyle oluyor sana 10 cm. E bunu tasiyabilmek icin buyuyen rahim de cabasi. Kucuk bi' kavun kadar olmustur totalde artik diye dusunuyorum ben. Dogal olarak gobusler foraa. Bi'de ikinci hamileliklerde gobek daha erken cikarmis.
12.haftam bayrama denk geliyor 11 Temmuz'da 12+5 iken yapılacak ikili testKızlar 2li test kaçıncı haftada yaptiracaksınız 12.haftada normalde ben memlekette olucam Dr bu hafta gidecektim ama haftaya erteledim tam 11 haftalik olsun diye
Kızlar 2li test kaçıncı haftada yaptiracaksınız 12.haftada normalde ben memlekette olucam Dr bu hafta gidecektim ama haftaya erteledim tam 11 haftalik olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?