2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Turgut Özal hastanesi canım ya, doktorumdan memnun olmasam gitmem fiyatlar uçmuş birazsen hangisine gidiyosun?
Valla benim kafam iyice çorba oldu gittiğim doktorumu bırakacağım da nereye gideceğim bilmiyorum. Aslında üniversite hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama normal doğuma zorlanmak istemiyorum pimpirikli bir tipim devlette de beni çekmezler gibi. İlk düşüğümden sonra asla özel hastane istemem diyordum yine döndüm dolaştım doğum paketlerine bakıyorum falan. Hangisine gideceğim bende çok merak ediyorum inan. Doktor seçmek günde 3 kere kusmaktan bile zor bence

Benimki kendi eliyle verdi garibim. 8 tup kan+idrar tahlili+rutin usg bu fiyat.
Benim esim her sene check-up'a, kanser taramasina giriyor rutin. Boyle bir sey yok. Gebelik hali sektor haline gelmis. Bir de burasi mahrumiyet iyice giydiriyorlar.

mesaajini gorunce yazmak istedim yasimiz ayni kilo baslangicimiz ayni benikde 8 yasinda bi kizim var meslegimiz uymuyor tek hosgledin canim :)

kızlar benim bugün sağ bacağımda ciddi anlamda kramp var yürürken Can'ım çok acıyor.akşamada yatılı misafirim var.ne yapıcam ben yaaaaa.dr u aradım bana magnezyum piasperol direkt diye bi ilaç söyledi eşim almaya gitti birazdan içsem akşama rahatlar mıyım sizce??

Ben geçen sefer hamile kaldığımda raporluydum mhrsden randevu alıp rutin gebelik testlerimi devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım. Bu sefer doktorumun sonuçlarına çok güvendiği laboratuvara (!) cordeliac ın verdiği civar bir para ödedim. Vakit bulabiliyorsanız önceden randevu alın devlete yaptırtın bence ben çok pişman oldum şahsen.

Ya canim aslinda devlette yaptirmayi dusunuyorum ama burada bi' kere kardiyolojiye gittim. Yaninda gebe poliklinigi vardi. O doktorun kapisi da iceride hasta olmasina ragmen 500 kere acilmistir. Doktora insan olarak acidim. O karmasadan sonra tirstim acikcasi.

valla zor işler bende memnunum bu doktordan temmuz da poliklinik hizmetine tekrar başlayacakmış şimdi başkasına gidiyorum bu doktorumun yönlendirmesiyle temmuzda kendisi alacak benim nazımı anca o çeker

Benimki kendi eliyle verdi garibim. 8 tup kan+idrar tahlili+rutin usg bu fiyat.
Benim esim her sene check-up'a, kanser taramasina giriyor rutin. Boyle bir sey yok. Gebelik hali sektor haline gelmis. Bir de burasi mahrumiyet iyice giydiriyorlar.

çok fena ya insanın elinin mahkum olması

,

oda dogru ama en azından ücretsiz . Ama sen bilirsin tabikide:)

Kizlar hamile kiyafetleri turkiyede lcw cok guzel var yani ben yurtdisindayim burdakiler guzel degil birde yuz kati lcw online sitesinden begendim siparis verdim arkadasim bana yolladi postada gercekten guzel seyler var
lcwnin pantlonları güzel rahat . Ama tam bedeninizi alın benimkiler bollaştı . Hatta küçük alsaydım dedim ama geçti :)

Kizlar hamile kiyafetleri turkiyede lcw cok guzel var yani ben yurtdisindayim burdakiler guzel degil birde yuz kati lcw online sitesinden begendim siparis verdim arkadasim bana yolladi postada gercekten guzel seyler var

güle güle giy canım cicilerini bende ilk fırsatta alacağım inşallah biraz önceki gebeliğimden var birazda şimdi alırsam epey bir götürür beni

valla zor işler bende memnunum bu doktordan temmuz da poliklinik hizmetine tekrar başlayacakmış şimdi başkasına gidiyorum bu doktorumun yönlendirmesiyle temmuzda kendisi alacak benim nazımı anca o çeker
Ne mutlu sana. Darısı başıma olsun

kızlar şimdi mesela ikili tarama için diyorum devlette yaptıracak olursak o hafta yaparlar mı öncesinden randevu falan mı alacağız

Benim doktorum gerek görmedi mesela, bilmiyorum ne derece doğru ama?
Ota moka para almaya çalışan doktorlardan değil en azından..

Nereye gittiğini hatırlıyorum canım.
Ben de rumeliye gidiyorum çektikleri fiyat bu.
Doğum 600 ikili test 400

kızlar şimdi mesela ikili tarama için diyorum devlette yaptıracak olursak o hafta yaparlar mı öncesinden randevu falan mı alacağız

Bana sağlık ocağından dedikleri 8 hafta sonraya gün veriyorlar. E tarih uçmuş oluyor.
Devlet şansı yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…