Valla benim kafam iyice çorba oldu gittiğim doktorumu bırakacağım da nereye gideceğim bilmiyorum. Aslında üniversite hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama normal doğuma zorlanmak istemiyorum pimpirikli bir tipim devlette de beni çekmezler gibi. İlk düşüğümden sonra asla özel hastane istemem diyordum yine döndüm dolaştım doğum paketlerine bakıyorum falan. Hangisine gideceğim bende çok merak ediyorum inan. Doktor seçmek günde 3 kere kusmaktan bile zor benceTurgut Özal hastanesi canım ya, doktorumdan memnun olmasam gitmem fiyatlar uçmuş birazsen hangisine gidiyosun?
bende ben kazık yedim sanıyordum seninki daha fenaymış, sgk anlaşması yok hastanenin yani sanki hiç güvencem yok gibi herhangi biri gibi ödedim faturayı 150 muayne 200 tahlil tuttu, senin ödediğin parayı ödesem benim odun beni eve almaz herhalde
mesaajini gorunce yazmak istedim yasimiz ayni kilo baslangicimiz ayni benikde 8 yasinda bi kizim var meslegimiz uymuyor tek hosgledin canim :)Herkese günaydın
iyotsuztuz sat 19 nisan yaş 32 meslek Türkçe öğretmeni tahminim erkek il İstanbul 2. Bebeğim 8 yaşında bir kızım var...
Bu arada beylikdüzünde yaşıyorum bu tarafta olan var mı?
Araştırayım en iyisi.
Hatta duruma göre hastaneyi değiştireyim çünkü saçma geldi bana.
benim annem bana hamileyken cok ayva yemiş gamzeliyim ben hemde iki tane
canım benim çok geçmiş olsun . Benim biraz hafifledi. Zencefili yemektenÜcret konusunda malasef üni hocalarının özelden pek bi farkı yok . Ben onları numune de yaptırmıştım. Gebelikte yapılması gerekenleri bir kuruş ödemedim. Yani 2 li testi güvendiğin bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim .
Valla benim kafam iyice çorba oldu gittiğim doktorumu bırakacağım da nereye gideceğim bilmiyorum. Aslında üniversite hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama normal doğuma zorlanmak istemiyorum pimpirikli bir tipim devlette de beni çekmezler gibi. İlk düşüğümden sonra asla özel hastane istemem diyordum yine döndüm dolaştım doğum paketlerine bakıyorum falan. Hangisine gideceğim bende çok merak ediyorum inan. Doktor seçmek günde 3 kere kusmaktan bile zor bence
Benimki kendi eliyle verdi garibim. 8 tup kan+idrar tahlili+rutin usg bu fiyat.
Benim esim her sene check-up'a, kanser taramasina giriyor rutin. Boyle bir sey yok. Gebelik hali sektor haline gelmis. Bir de burasi mahrumiyet iyice giydiriyorlar.
,Ya canim aslinda devlette yaptirmayi dusunuyorum ama burada bi' kere kardiyolojiye gittim. Yaninda gebe poliklinigi vardi. O doktorun kapisi da iceride hasta olmasina ragmen 500 kere acilmistir. Doktora insan olarak acidim. O karmasadan sonra tirstim acikcasi.
lcwnin pantlonları güzel rahat . Ama tam bedeninizi alın benimkiler bollaştı . Hatta küçük alsaydım dedim ama geçti :)Kizlar hamile kiyafetleri turkiyede lcw cok guzel var yani ben yurtdisindayim burdakiler guzel degil birde yuz kati lcw online sitesinden begendim siparis verdim arkadasim bana yolladi postada gercekten guzel seyler var
Kizlar hamile kiyafetleri turkiyede lcw cok guzel var yani ben yurtdisindayim burdakiler guzel degil birde yuz kati lcw online sitesinden begendim siparis verdim arkadasim bana yolladi postada gercekten guzel seyler var
Ne mutlu sana. Darısı başıma olsunvalla zor işler bende memnunum bu doktordan temmuz da poliklinik hizmetine tekrar başlayacakmış şimdi başkasına gidiyorum bu doktorumun yönlendirmesiyle temmuzda kendisi alacak benim nazımı anca o çeker
Benim doktorum gerek görmedi mesela, bilmiyorum ne derece doğru ama?
Ota moka para almaya çalışan doktorlardan değil en azından..
Ne mutlu sana. Darısı başıma olsun
kızlar şimdi mesela ikili tarama için diyorum devlette yaptıracak olursak o hafta yaparlar mı öncesinden randevu falan mı alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?