2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
iyotsuztuz canim beni de ekler misin?
Estağfurullah canim zaten 1 saat uğrama oooo sayfalara yetisemiyorsun:) benim şimdilik iyi canim birqz geriden geliyor ama şükür duyduk kalp atışını felan inşallah durmaz.ikinci bebeğimin 13.haftasında durmustu o yüzden biraz endişeli geçiyor.

Bu sabah tartıldım 57 kg yim. Tam hamile kaldığım kilo. Ama kabızlık çektiğim için eksi yarım kilo düşüyorum hesabı 56.5. İnşallah 65 ile bitiririm hamileliği. Şu 12 haftamızı bi tamamlayayım yürüyüşe başlayacağım. Normalde 10 km yürüyen biriydim. Hamile kalınca bıraktım. Temmuz girsin sabahın serininde yürüyeceğim. Allah tan sitenin içinde yürüyüş yolu var. O yüzden rahat oluyor yürümesi. Kilo birazda yapı meselesi galiba. Ben bebeğin kırkı çıkana dek normal kiloma dönüyorum. İnşallah bunda da öyle olur. Çünkü kiloya gerçekten takıntılıyım.

bende her gün olmuyor ama bazen oluyor soda içiyorum biraz rahatlıyorum

bende öyleyim şuan 58 kiloyum hamileliklerde 15-20 kilo arası alıyorum doğumdan sonra 1 sene içinde veriyorum

Kızlar ikili test i yaptırmayı düşünmeyen varmı.ilk gebeliğimde yaptırmıştım bende ama şuan yaptırsam ne olucak yaptırmasam ne olucak düşüncesindeyim.bilemedim
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama ben doktorlardan acayip çekiniyorım. Doktor bana gel kafanı kesicez dese ses etmem o kadar :)))

cordeliac hayirli haberle gelll inşallah.. Bende bugün gittim nihayet kalp atişi duyduk sonunda. İki gündür sürekli serum aliyorum bugün son şişe bitti yalniz serumu çektiler ben kusmaya zor yetistim su seviyesi kesede az dedi zaten Dr.da.
İkili yaptirmayacagim Dr ultrason ölçümüne bakariz dedi burnu ense kalinligi için vs. Acliktan öleceğim artik herşey iğrenç ve kokuyo bi tanecik sevdiğim istediğim şey yok. 4,5 kilo vermisim . 3 yasindaki kizimi memlekete ailemin yanina gönderdim çünkü hic bakamiyorum ac susuz dolaniyodu öyle. Özledim ama en azindan iyi bakildigini bilmek rahatlatiyor. Ben sadece hasta gibiyim

canım Allah yardımcın olsun

kızlar 2-3 gündür gece gündüz ateşleniyorum.dün gece yatamadım sürekli vücudumu ıslattım..dereceyle ölçünce en fazla 37 çıktı ama ben niye yanıyorum anlamadım..böyle olan varmı başka aranızda..bebişe bişey olmaz inşallah

hava çok sıcak işten gelince kendime gelemiyorum..kafama güneş mi geçiyor noluyor anlamadım:S

37 normal canım galiba. Ateş basıyor demekki. Bana da oluyor o. Gerçekten sıcaklar birden bastırdı. Soğuk duş al biraz rahatlatır belki

Eşimle arabayla gıdıyoruz canım. Yoksa ben gıdemem oralara. Senın dedığın hastane hangisi.

Özel Ortadoğu hastanesi YEnimahlle Belediyesinin orada . Burasıda ters ama Arabayla çok yakın :)

Bende kızlarpınarı caddesinin bittiğinde yerden bi cadde yukarıdayım gazino tarafında. Neymiş adı yeni açılan hastanenin Merak ettim

Benim ruhum hala öğrenci çocuk haklı yani naapsın anasına çekmesin de

Çocuğum güzel olsun diye bu mevsimde ayva arattım orda aş erme hakkımı kullandım eee bu ara yemekte yapamıyorum yeme içme babaya ait daha ne olsun
bence sizde birşeyler isteyin ama adam baba olduğunu anlasın

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.
10 haftalik olmusuz tastamam. Usg olcumu kendi doktorum ile ayni idi. Boyumuz 3 cm'den biraz daha uzun. Ekranda tombik bir findik vardi. Ikili test icin 3 hafta sonraya gun verdiler. Ense kalinligi da o zaman olculecek.

Hepgurbet canim cok gecmis olsun. Cocuklarin icin once sen iyi olmalisin elbette. En kisa zamanda iyi haberlerini duymak dilegiyle.

white_chocolate_mocha canim ben oksurugu sordum. Tamamen alerjik dedi doktor. Hattâ ellerimde basinc urtikeri var benim o da azdi. Dün gece kasinmaktan uyuyamadim. Bir yandan oksuruk, bir yandan kasinti. Tarakla yattim resmen, ellerimi kasimak icin. Doktor yine seroloji tahlili istedi. Her ikisi icin de yapacak bir sey yokmus su an maalesef cekecegiz.

Bir de kizlar ben universiteden bir hocaya gittim ama resmen soyuldum diyebilirim ucretler konusunda. 8 tup kandan sonra en son gomlegi, pantolonu falan birakirim diye dusundum ama ufakliga deger. Siz bu toksoplazma ve brucella vb. seylerin tahlillerine ne kadar odediniz?
Bunlardan sonra ikiliyi devlete mi yaptirsam diye dusunmuyor degilim cunku.

benim annem bana hamileyken cok ayva yemiş gamzeliyim ben hemde iki tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…