- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
Estağfurullah canim zaten 1 saat uğrama oooo sayfalara yetisemiyorsun:) benim şimdilik iyi canim birqz geriden geliyor ama şükür duyduk kalp atışını felan inşallah durmaz.ikinci bebeğimin 13.haftasında durmustu o yüzden biraz endişeli geçiyor.candycloud cevabım gecikti ama evet ben de adigeyim mesajları takip edemiyorum pek, işler yoğun o nedenle iş yerinde bakamıyorum, eve gittiğimde de yorgunluktan internet falan aklıma bile gelmiyor. Sende durumlar nasıl? rahat geçiyordur umarım hamilelik
bende her gün olmuyor ama bazen oluyor soda içiyorum biraz rahatlıyorummide yanmasi ve bulanti arasi biseyler cekiyorum bi aydir.. cikarma yok..
yemek yedikten sonra oluyo bide ne yersem yiyim kütle gibi mideme oturuyo. cok rahatsiz edici.. sizdede böyle bi durum varmi? önemli varmi? veya rahatlatici bisey? bol bol soguk su iciyorum. icimi serinletiyo ama bi kac saniye sorna tekrar basliyo..
bende öyleyim şuan 58 kiloyum hamileliklerde 15-20 kilo arası alıyorum doğumdan sonra 1 sene içinde veriyorumBu sabah tartıldım 57 kg yim. Tam hamile kaldığım kilo. Ama kabızlık çektiğim için eksi yarım kilo düşüyorum hesabı 56.5. İnşallah 65 ile bitiririm hamileliği. Şu 12 haftamızı bi tamamlayayım yürüyüşe başlayacağım. Normalde 10 km yürüyen biriydim. Hamile kalınca bıraktım. Temmuz girsin sabahın serininde yürüyeceğim. Allah tan sitenin içinde yürüyüş yolu var. O yüzden rahat oluyor yürümesi. Kilo birazda yapı meselesi galiba. Ben bebeğin kırkı çıkana dek normal kiloma dönüyorum. İnşallah bunda da öyle olur. Çünkü kiloya gerçekten takıntılıyım.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum ama ben doktorlardan acayip çekiniyorım. Doktor bana gel kafanı kesicez dese ses etmem o kadar :)))Kızlar ikili test i yaptırmayı düşünmeyen varmı.ilk gebeliğimde yaptırmıştım bende ama şuan yaptırsam ne olucak yaptırmasam ne olucak düşüncesindeyim.bilemedim
Güzel haberlerle gel canım.Kızlar simdi hastaneye geldim ikili randevusu almak hem de arada bebikoyu gormek icin. Bana da dua edin.
ben hep soda iciyorum ama az asitli canim.. dedigin gibi biraz rahatlatiyo ama sonra geri geliyo..bende her gün olmuyor ama bazen oluyor soda içiyorum biraz rahatlıyorum
İçime kurt düştü şimdi?
canım Allah yardımcın olsuncordeliac hayirli haberle gelll inşallah.. Bende bugün gittim nihayet kalp atişi duyduk sonunda. İki gündür sürekli serum aliyorum bugün son şişe bitti yalniz serumu çektiler ben kusmaya zor yetistim su seviyesi kesede az dedi zaten Dr.da.
İkili yaptirmayacagim Dr ultrason ölçümüne bakariz dedi burnu ense kalinligi için vs. Acliktan öleceğim artik herşey iğrenç ve kokuyo bi tanecik sevdiğim istediğim şey yok. 4,5 kilo vermisim . 3 yasindaki kizimi memlekete ailemin yanina gönderdim çünkü hic bakamiyorum ac susuz dolaniyodu öyle. Özledim ama en azindan iyi bakildigini bilmek rahatlatiyor. Ben sadece hasta gibiyim
hava çok sıcak işten gelince kendime gelemiyorum..kafama güneş mi geçiyor noluyor anlamadım:Skızlar 2-3 gündür gece gündüz ateşleniyorum.dün gece yatamadım sürekli vücudumu ıslattım..dereceyle ölçünce en fazla 37 çıktı ama ben niye yanıyorum anlamadım..böyle olan varmı başka aranızda..bebişe bişey olmaz inşallah
37 normal canım galiba. Ateş basıyor demekki. Bana da oluyor o. Gerçekten sıcaklar birden bastırdı. Soğuk duş al biraz rahatlatır belkikızlar 2-3 gündür gece gündüz ateşleniyorum.dün gece yatamadım sürekli vücudumu ıslattım..dereceyle ölçünce en fazla 37 çıktı ama ben niye yanıyorum anlamadım..böyle olan varmı başka aranızda..bebişe bişey olmaz inşallah
Eşimle arabayla gıdıyoruz canım. Yoksa ben gıdemem oralara. Senın dedığın hastane hangisi.
Bende kızlarpınarı caddesinin bittiğinde yerden bi cadde yukarıdayım gazino tarafında. Neymiş adı yeni açılan hastanenin Merak ettim
Benim ruhum hala öğrenci çocuk haklı yani naapsın anasına çekmesin deBu cocuklar dogustan universite ogrencisi olarak geliyorlar hakikaten. Ileride adaptasyon sorunu yasamayacaklar ogrenci hayatina.
Ben kiziyorum vallahi cocuguma. Bu ne boyle makarna, patates, ketcap, mayonez ogrenci gibi. Canin bi' taze frambuaz ceksin, bi' avokado istesin su babana eziyet et diye hala tik yok. Korkarim hic naz yapamadan bitecek bizim bu hamilelikler.
benim annem bana hamileyken cok ayva yemiş gamzeliyim ben hemde iki taneBenim ruhum hala öğrenci çocuk haklı yani naapsın anasına çekmesin de
Çocuğum güzel olsun diye bu mevsimde ayva arattım orda aş erme hakkımı kullandım eee bu ara yemekte yapamıyorum yeme içme babaya ait daha ne olsun
bence sizde birşeyler isteyin ama adam baba olduğunu anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?