evet canım en iyisi soğuk duş almak..hamilelik kitabı almıştım orta vücut ısısı önemli yükselmemesine dikkat edin yazıyordu ondan korktum..ama havalardan muhtemelen..37 normal canım galiba. Ateş basıyor demekki. Bana da oluyor o. Gerçekten sıcaklar birden bastırdı. Soğuk duş al biraz rahatlatır belki
Benim ruhum hala öğrenci çocuk haklı yani naapsın anasına çekmesin de
Çocuğum güzel olsun diye bu mevsimde ayva arattım orda aş erme hakkımı kullandım eee bu ara yemekte yapamıyorum yeme içme babaya ait daha ne olsun
bence sizde birşeyler isteyin ama adam baba olduğunu anlasın
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.
10 haftalik olmusuz tastamam. Usg olcumu kendi doktorum ile ayni idi. Boyumuz 3 cm'den biraz daha uzun. Ekranda tombik bir findik vardi. Ikili test icin 3 hafta sonraya gun verdiler. Ense kalinligi da o zaman olculecek.
@Hepgurbet canim cok gecmis olsun. Cocuklarin icin once sen iyi olmalisin elbette. En kisa zamanda iyi haberlerini duymak dilegiyle.
white_chocolate_mocha canim ben oksurugu sordum. Tamamen alerjik dedi doktor. Hattâ ellerimde basinc urtikeri var benim o da azdi. Dün gece kasinmaktan uyuyamadim. Bir yandan oksuruk, bir yandan kasinti. Tarakla yattim resmen, ellerimi kasimak icin. Doktor yine seroloji tahlili istedi. Her ikisi icin de yapacak bir sey yokmus su an maalesef cekecegiz.
Bir de kizlar ben universiteden bir hocaya gittim ama resmen soyuldum diyebilirim ucretler konusunda. 8 tup kandan sonra en son gomlegi, pantolonu falan birakirim diye dusundum ama ufakliga deger. Siz bu toksoplazma ve brucella vb. seylerin tahlillerine ne kadar odediniz?
Bunlardan sonra ikiliyi devlete mi yaptirsam diye dusunmuyor degilim cunku.
iste o ayva kurbanı benim iki tane iski çukurum var o yuzden asla ayva yemem gamze sevmiyorum...Ayva yiyenin bebegi gamzeli olurmus. Oyle derler.
Bizim de yemekleri baba yapiyor. Bi'de bana zencefilli limonata yapiyor bol bol. Belki onun sayesinde hic bulanti yasamadim ama hic oyle imkansiz bir seye asermedim henuz. Ersem de arasa tirim tirim keske.
iste o ayva kurbanı benim iki tane iski çukurum var o yuzden asla ayva yemem gamze sevmiyorum...
Bende bebek güzel olur diye duydum ve canım istemeden arattım işte hatta zorla yiyorum tıkıyor boğazımı falan ama olsunAyva yiyenin bebegi gamzeli olurmus. Oyle derler.
Bizim de yemekleri baba yapiyor. Bi'de bana zencefilli limonata yapiyor bol bol. Belki onun sayesinde hic bulanti yasamadim ama hic oyle imkansiz bir seye asermedim henuz. Ersem de arasa tirim tirim keske.
Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin.
10 haftalik olmusuz tastamam. Usg olcumu kendi doktorum ile ayni idi. Boyumuz 3 cm'den biraz daha uzun. Ekranda tombik bir findik vardi. Ikili test icin 3 hafta sonraya gun verdiler. Ense kalinligi da o zaman olculecek.
@Hepgurbet canim cok gecmis olsun. Cocuklarin icin once sen iyi olmalisin elbette. En kisa zamanda iyi haberlerini duymak dilegiyle.
white_chocolate_mocha canim ben oksurugu sordum. Tamamen alerjik dedi doktor. Hattâ ellerimde basinc urtikeri var benim o da azdi. Dün gece kasinmaktan uyuyamadim. Bir yandan oksuruk, bir yandan kasinti. Tarakla yattim resmen, ellerimi kasimak icin. Doktor yine seroloji tahlili istedi. Her ikisi icin de yapacak bir sey yokmus su an maalesef cekecegiz.
Bir de kizlar ben universiteden bir hocaya gittim ama resmen soyuldum diyebilirim ucretler konusunda. 8 tup kandan sonra en son gomlegi, pantolonu falan birakirim diye dusundum ama ufakliga deger. Siz bu toksoplazma ve brucella vb. seylerin tahlillerine ne kadar odediniz?
Bunlardan sonra ikiliyi devlete mi yaptirsam diye dusunmuyor degilim cunku.
iste o ayva kurbanı benim iki tane iski çukurum var o yuzden asla ayva yemem gamze sevmiyorum...
Ciddi olamazsınız yüzdeki gamzeye bayılırım ki eşimi bile gamzelisinden seçtimBenim anam da yemiş ama senin yine yuzunde cikmis ne guzel. Ben cok severim gamzeli insanlari. Yuzleri hic eskimez.
Benim cika cika belimin iki yaninda cikmis sirtimin alt tarafinda. Ben de hic sevmiyorum.
benim annem bana hamileyken cok ayva yemiş gamzeliyim ben hemde iki tane
Ben yarın 2 li teste gidiyorum . Yani bebeğimi görcem inanılmaz heycanlıyım . Belki cinsiyeti söylernormalde haziran sonu gibi gel demişti ama bugün konuştum yarın gel dedi :)
Bende bebek güzel olur diye duydum ve canım istemeden arattım işte hatta zorla yiyorum tıkıyor boğazımı falan ama olsunBu arada aşeren kadın ın sözlük karşılığıyım canım limonata çekti
gözün aydın canımben o tahlillere muayne ücreti hariç 200 tl ödedim
Kızlar selam.
İkili teste kaç para ödeyeceksiniz?
Bana 400 dedi, hani doğumun 600 tl olduğu yerde test fiyatı çok değil mi ya? Ben 200 falan düşünüyordum cimriliğim tuttu.
Fiyat abesse başka yerleri araştırıcam.
Canım Ankaradasın di mi hangi üniversite hastanesine gidiyorsun?canım başka yerlere bak ben 50 tl fiyat aldım özel üniversite hastanesinden
canım başka yerlere bak ben 50 tl fiyat aldım özel üniversite hastanesinden
Ben ciddi kazık yemişim o zaman.
Sgk'lı farkı mı bu senin? Ben bizzat universiteye gidecektim aslinda ama hoca iki gundur ne hikmetse ameliyatta idi. Sinir oldum. Universiteden ayrilmis bi' hoca muayenehane acmisti yeni. Ona gittim. Sirf toksoplazmaya 100'un uzerinde aldilar. Toplamda muayene dahil 750'nin uzerinde daha oturup tam hesaplamadim.
Turgut Özal hastanesi canım ya, doktorumdan memnun olmasam gitmem fiyatlar uçmuş birazCanım Ankaradasın di mi hangi üniversite hastanesine gidiyorsun?
ben 150 tlye yaptırıcam canımKızlar selam.
İkili teste kaç para ödeyeceksiniz?
Bana 400 dedi, hani doğumun 600 tl olduğu yerde test fiyatı çok değil mi ya? Ben 200 falan düşünüyordum cimriliğim tuttu.
Fiyat abesse başka yerleri araştırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?