2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gözünaydın canım. Maşallah. Darısı bize olsun. Resım vermedımı canım

Burdayım canım benim neden hala 7 hafta görünüyo onu araştırıyorm bende cuma kendi Dr ma gidecem bakalım USG de ne görünecek kaç hafta gelişimi drmusmu diye korkuyorum , inşallah sıkıntı yoktur inanıyorum Rabbim e , sen naptin canim nasılsın ishal durumu gectimi

Kizlar sevter den haber varmi dogru yazdi mi bilmiyorum geride kaldi mesajları etiketleyen yapsin bi zahmet
Canim burdayım geldim bugün giremedim kafam karışık hesaplıyorum ilişkiden hesaplasam bile 8 hafta çıkıyor ovu test kullandığım için biliyorum .ama USG sat haliyle 7 hafta görünüyo , inşallah sıkıntı yoktur cuma Dr a tekrar gidecem inşallah USG farkıdir .hepinizi öpüyorum .

iyotsuztuz canım benide listeye eklermisin rabbit35 son adet04.04.2016 14.01.2016dogum yasım 22 erkek hissediyorum anaokulu ogretmeniyim

Ultrason aleti farklı oldugu için oyledir canım ben normalde 10+3 devlet hastanesinde bugun özele gittik 11+5 çıktım farklı farklı yani korkmana gerk yok bence canım bide bugum ikili tarama yaptı bana ense kalınlıgı normal dedi

coook sevindim canım
saol canımm inşallah darısı sizlere
hahahaha ayy cidden ama bişey söyleyimmi biz bence bir ay beklemicez şimdi burdakilerin sinsi olmayan doktorları söyleyecek bizde bence merak edio bi koşu baktırvaz
Gözün aydın canim darısı basimiza:)
aminn canım inşallahhhh

Iyi canim gözünaydın sevindim Rabbim sağlıkla kucaklamanida nasip etsin

kotu seyler getirme canim aklina birde internetten fazla sey okuma hep olumsuz seyler ztn doktor tehlikeli birsey gorse hemen hastaneye yonlendirir

S sevyeter canim benim bebislerim de geriden geliyor hep.oglusum da 9 gün geri başladı sonra arayi kapattı ama doğum beklenen tarihte olmadı. Bunda da aynı durum var.bence sakin ol bol bol süt ceviz muz ye sol tarafina yat.inşallah gelişimi devam edecektir. Gerçekten ultrason lar arası ciddi fark var hatta ben şunu farkettim doktorlarin ölçümleri de birbirinden farklı. Oğlumla şimdiki bebeğimin ultrason görüntülerini karşılaştırdım biri baştan ayağa olcmus biri ortadan aşağı olcmus.kafadan popo desen değil popo ayak desen değil. Sanırım bu haftalar da onlar da yanilabiliyor. Kendini de çocuklarını strese sokma

kotu seyler getirme canim aklina birde internetten fazla sey okuma hep olumsuz seyler ztn doktor tehlikeli birsey gorse hemen hastaneye yonlendirir
Haklısın canım ama kendi Dr um değildi ya geç döllenme dedi yolladı .ovu test kullandım geç döllenme olamaz bende kendi Dr gidecem bakalım USG farkımı Dr farkımi var

Sağol
canım haklisin

Kızlar kahverengi akıntısı olup doktora giden arkadaşlar varsa bana doktorun be dediğini söyleyebilir mi. Beni etiketleyip yazın lütfen. Doktora gidicem ama cuma gününe randevu Alicam oruca niyetlendim. Yine de sormak istedim ilk kez başıma geliyor tedirgin oldum açıkcası

Çok merak ettık seni canım. Bende ıyıyım hamdolsun. Geçti isal. Birdaha gelmesın aman. Sen Cuma doktora gıdeceğim demişsin bugunmu gıdıyosun haftaya Cumamı canım

Canım hoşgeldin sende. Ikılı taramayı nasıl yaptılar. Önce kanmı verdın

Canım benim geçen hafta cuma cumartesi ve pazar günleri oldu bir iki damla şeklinde dr ilk ilişki oldu mu diye sordu ve ilişkiyi yasakladı ama usg de bişey çıkmadı ne bebekte ne kesede çok şükür 2 tane 2 iğne yazdı birini pazartesi yaptırdım progesteron, hapına da devam ediyorum 5 gün de rapor yazdı yatacaksı dedi...diğer iğneyi de bu pazartesi yaptırıcam...internetten okuduğum kadarıyla rahmin büyümesinden buradaki kılcal damarlar çatlayabiliyormuş ve artan östrojen hormonundan da olabiliyormuş...inşallah bir sorun çıkmaz içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…