2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Günaydın Nasılsıniz , ben bugun ruyamda elimde gelinlik etegi mi tek beyaz gupurlu etekmi ne elimde yürüyorum .gelinlik, giymek görmek evli ise kız çocuğa işaret diyor böyle bişi gören varmı diğer bebislerde. Yeni güzel bi gelinlik etegiydi

Ben hamile kalmadan önce kendimi gelinliğimle görmüştüm, evli bayanlar da hamile ya da hamile kalacağının işaretidir yazıyordu canım rüya tabirlerinde.

Günaydın arkadaşlar, ben pazartesi gittim kontrole, dr bu hafta ya da haftaya yapabiliriz 2'li testi dedi. Ben haftaya bi daha görelim bebişi diye haftaya olsun dedim :) bu arada erkeğe benziyor dedi 3 boyutlu görüntüsüne baktık uyurken izledik, sonra uyandı elleri kolları oynattı kıpır kıpır çok tatlıydı yaa keşkee gece gündüz izleyebilsem

Günaydınn arkadaşlar nasılsınız okudugum kadarıyla herkes iyi çok sevindim. Dün yazmıştım saat 14.20 de randevum var die sonrasında da iftara davetliydik geç geldik paylaşamadım. Maşallah 3 hafta önce küçücük bir top gibi olan bebişim çok büyümüş kollar bacaklar kafası çok net maşallah tam 12+0 haftalık olmuşuz 54.2 mm uzunluğunda. Kan verdim ikili tarama testi için 10 gün sonra doktorum arayıp haber verecek sonucu ayrıca tiroid kontrolü içinde kan verdim onuda bugün arayıp öğrenicem. onun dışında gayet iyiymiş bebeğim. Veee önümüzdeki kontrolde daha netleşir ama bebişim kız görünüyormuş
Buda resmimiz teyzeleri

Kızlar geçen annemde beni görmüş rüyasında ona demisimki anne bebeğim erkek mis diye .normalde ben görsem tersi çıkar acaba annemin rüyasıda terse mi çıkar .çok meraklıyim kız erkek farketmez sadece Mrk liyim işte bi an once öğrenmek istiyorum yaa

Ay ne güzel sevindim senin adına maşallahhh bebişee

Şunları görüp de kız çocuk doğurmak için çıldırmamak mümkün mü be Sunrise'im.
Almamak için zor tutuyorum kendimi. Erkek olursa diye.
yaa orası öyle tabiiki ama erkek bebişleride çok tarz giydirebilirsin. ikincisi kız olur o zaman inşallah tatlımm hayırlısı olsun :)

Oh bir tahmin daha geldi şükür..
Maşallah kuzuya annesi..
Kafayı yedim, yiyeceğim yoksa bana neden bu kadar çabuk söyledi diye..

Bende katılıyorum.. Belki bir işe yarıyor belki de yaramıyor bilemiyoruz fakat birşeyler olumsuz gittiğinde bundan diyebilecekler o zaman da nasıl yaptırmam baktırmam die kendimizi paralicaz. Doktorlar da hep farklı söylüyorlar dimi bak gerek görmemiş şimdi de yükselmiş.. gerçi yükseldiği dönemler oluyormuş ara ara.

Yok canım bugün değil önümüzdeki pazartesiye randevum 4 gün sonra yani ama doktor söylemez sanmıyorum devlet hastanesine gidiyorum çünkü

Devlet hastaneleri kolay kolay söylemiyormuş evet, 16. hafta falan sanırım ancak.

Teşekkür ederim canım senin bebişine hangi tahminde bulundu doktor.

Genital tüberkülüne göre %80 erkek dedi canım.. Tüberkül dik açıymış.
Bende ben kız olur diye düşünüyordum dedim.
%20 bir yanılma payımız var elbette ama genelde tahminlerim tutar dedi.
16. hafta da göreceksiniz zaten dedi cinsel organ oluşumu tamamlanacağı için.
Bakalım hayırlısı, 16. haftayı gözlerimi diktim bekliyorum bende..

yaa orası öyle tabiiki ama erkek bebişleride çok tarz giydirebilirsin. ikincisi kız olur o zaman inşallah tatlımm hayırlısı olsun :)

Ya bunun kiz olmadığı ne belli yaa hem. Bu da kızdır belki. Ikinci de kız olsun hem.

Bak akasya11 de usg paylaşmış, onun totosu da havada kızmış hem. Seninkilerin teorisi çürüdü. Hayırlı olsun arkadaşım bu arada.

Ayy hadi gözün aydın canımcanım.

haha her yolu denemişsin . Ben hiç anlamadım o nubu falan . Doktor her halukarda anlıo kemik gelişimden ama dediğin gibi kız da pek yanılma olmuo :)

bilmiyorum ki canım dönemsel mi ama 1 ayda nasıl tekrardan çıkar anlamadım hamilelikten dolayı mı yükseldi bilemiyorum. mesela ben progestan kullanıyorum doktorum önlem amaçlı vermişti bi arkadaşım düşük yaptı 3 aylıkken ona doktoru bu ilacı vermemiş acaba ondan mı diyip duruyor. halbuki ne alaka kullanan başka bir arkadaşım da düşük yaptı yani. bunu bilemeyiz biz sadece elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…