2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Mrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz

Bendeee Bendee ama çevremdeki herkez benden kız bekliyor öyle tahmin yapıyorlar bakalım benimde bir oğluşum var birde kız diyoruz ama kısmet hayırlı sağlıklı tosun tombalak bi bebiş olsun öncelikle
Bende o moddayım inşallah kız kız derken ters köşe olmaz :)
Mrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz
Bana hiç bir ilaç vermedi hala folik aside devam

Gözünaydın canım. Çok sevındım. İnşallah benimde gönlümdekini versın Rabbim.

Günaydınn herkese ne güzel tahminler gelmeye başlamış :) Rabbim herkesi. Gönlüne göre sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah
Benim randevum 12 temmuzda daha çok var Zaman geçmiyor valla
Sıcak günlerden bunalanlardan biri de benim sanırım çünkü Antalya resmen yanıyor

Günaydın kızlar,

ya nereden aklıma geldiyse, sabahtan beri midye aşeriyorum deli gibi ama yasakmış. :/ Sanki yasak olmasa burada bulunacak bi' şey.

Neredeyse İzmir'e gitmek istiyorum diye oturup ağlayacağım.

Günaydın kızlar,

ya nereden aklıma geldiyse, sabahtan beri midye aşeriyorum deli gibi ama yasakmış. :/ Sanki yasak olmasa burada bulunacak bi' şey.

Neredeyse İzmir'e gitmek istiyorum diye oturup ağlayacağım.
Günaydınnn
Canım midye neden yasakmış hiç duymamıştım daha önce ?

Eki Görüntüle 1851405 Bebek için ana kucağı bakan arkadaş vardı bitane kimdi hatırlamıyorum ama ben şunları çok kullanışlı buluyorum
tatlımm bu cok fazla yer kaplıyor bundan daha güzel birşey var arkadaşım oğlunda kullanmıştı
şu video ya bir bakarmısın
oğlu daha 2 aylıkken bunda kendiliğinden sallanmaya başlamıştı bize nasıl gülme tutardı onu izlerken
türkiyede benzer modelleri varmı bilmiyorum ama anneme mutlaka getirteceğim Avusturyadan ben

Günaydınnn
Canım midye neden yasakmış hiç duymamıştım daha önce ?

Civa iceriyormus canım ondan. Gerçi benim bildiğim de civa derin deniz mahsullerinde oluyor. İzmir'de kıyı yetiştiriciliği yapıyorlar ama yine de riske girmemek lazım. Gerçi yiyenler olmuş, bir şey olmadı diyorlar ama.

Bu çok güzelmiş ya. Burada da Manuel olanları var ama bu şekilde değil. Fiyatı ne bunun? Benim aklıma yatan da bu olmuştu.

Bu çok güzelmiş ya. Burada da Manuel olanları var ama bu şekilde değil. Fiyatı ne bunun? Benim aklıma yatan da bu olmuştu.

Eki Görüntüle 1851654
buda bi benzeriymiş evet ama babybjörn daha kullanışlı sanki.türk sitelerine hiç bakmadım henüz umarım bulurum ama amazon avusturya da 109 Euro diyor babybjörn için

buda bi benzeriymiş evet ama babybjörn daha kullanışlı sanki.türk sitelerine hiç bakmadım henüz umarım bulurum ama amazon avusturya da 109 Euro diyor babybjörn için

Chicco'nun da pocket relax diye bir modeli varmış. Şimdi baktım. Babybjorn'e benziyor. Katlanıp çantasıyla seyahate falan goturulebiliyor. Ama babybjorn'ü çok beğendim. Acaip ergonomik duruyor. Bizim evde çocuk için sallanan tek şey bu olacak.

aynen tatlım arkadaşımdada başka bişey yoktu bunda o kadar çok eğleniyorduki oğluşu. chicconunkide fena değilmiş en azından fiyatı daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…