Mrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz
Mrh kizlar epeydir girmiyodum cinsiyetler belli olmaya baslamis doktor banada erkege benziyor dedi saglikli olsunda birde 3 ayin sonunda hangi ilaclari kullaniyosunuz
merhaba kızlar cinsiyetler paylaşılmaya başlanmış ne güzel herkese hayırlı olsun inşallah. benim de bayramdan sonraki 12. haftada 2 li testim var hastane personeliyim inşallah tüyo verir doktorcuğum çok meraklıyım kız olmasını çok istiyorum bir oğlum var eşim bu da erkek kesin diyor çok taktım o yüzden hergün yalvarıyorum Allah a. Allah ım önce sağlıklı ve hayırlısı sonra da inşallah kızdır diye ya var mı benim gibi olan?
Bendeee Bendee ama çevremdeki herkez benden kız bekliyor öyle tahmin yapıyorlar bakalım benimde bir oğluşum var birde kız diyoruz ama kısmet hayırlı sağlıklı tosun tombalak bi bebiş olsun öncelikle
Bir erkek anasi daha geldi hanimlar.
Hic beklemiyordum evet ama %90 erkek dedi. Cinsel organi falan yok mesleki tecrubeye dayanarak söylüyorum, %10 yanilma payi bırakıyorum ama yanilacagini pek dusunmuyorum dedi.
Yani neredeyse kesin
Allah hayirlisini versin, kiza cok hazirlamisim kendimi
Bir erkek anasi daha geldi hanimlar.
Hic beklemiyordum evet ama %90 erkek dedi. Cinsel organi falan yok mesleki tecrubeye dayanarak söylüyorum, %10 yanilma payi bırakıyorum ama yanilacagini pek dusunmuyorum dedi.
Yani neredeyse kesin
Allah hayirlisini versin, kiza cok hazirlamisim kendimi
Günaydınn herkese ne güzel tahminler gelmeye başlamış :) Rabbim herkesi. Gönlüne göre sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah
Benim randevum 12 temmuzda daha çok var Zaman geçmiyor valla
Sıcak günlerden bunalanlardan biri de benim sanırım çünkü Antalya resmen yanıyor
tatlımm bu cok fazla yer kaplıyor bundan daha güzel birşey var arkadaşım oğlunda kullanmıştı
şu video ya bir bakarmısın
oğlu daha 2 aylıkken bunda kendiliğinden sallanmaya başlamıştı bize nasıl gülme tutardı onu izlerken
türkiyede benzer modelleri varmı bilmiyorum ama anneme mutlaka getirteceğim Avusturyadan ben
Civa iceriyormus canım ondan. Gerçi benim bildiğim de civa derin deniz mahsullerinde oluyor. İzmir'de kıyı yetiştiriciliği yapıyorlar ama yine de riske girmemek lazım. Gerçi yiyenler olmuş, bir şey olmadı diyorlar ama.
tatlımm bu cok fazla yer kaplıyor bundan daha güzel birşey var arkadaşım oğlunda kullanmıştı
şu video ya bir bakarmısın
oğlu daha 2 aylıkken bunda kendiliğinden sallanmaya başlamıştı bize nasıl gülme tutardı onu izlerken
türkiyede benzer modelleri varmı bilmiyorum ama anneme mutlaka getirteceğim Avusturyadan ben
buda bi benzeriymiş evet ama babybjörn daha kullanışlı sanki.türk sitelerine hiç bakmadım henüz umarım bulurum ama amazon avusturya da 109 Euro diyor babybjörn için
buda bi benzeriymiş evet ama babybjörn daha kullanışlı sanki.türk sitelerine hiç bakmadım henüz umarım bulurum ama amazon avusturya da 109 Euro diyor babybjörn için
Chicco'nun da pocket relax diye bir modeli varmış. Şimdi baktım. Babybjorn'e benziyor. Katlanıp çantasıyla seyahate falan goturulebiliyor. Ama babybjorn'ü çok beğendim. Acaip ergonomik duruyor. Bizim evde çocuk için sallanan tek şey bu olacak.
Chicco'nun da pocket relax diye bir modeli varmış. Şimdi baktım. Babybjorn'e benziyor. Katlanıp çantasıyla seyahate falan goturulebiliyor. Ama babybjorn'ü çok beğendim. Acaip ergonomik duruyor. Bizim evde çocuk için sallanan tek şey bu olacak.