Ben bugün kusmaktan bitik düşüp yine gittim doktora, premesis verdi. Gitmişken 2'li tesi de yaptırdık. ultrasonla bakarken cinsiyet tahmini yapmış mıydım dedi dr, ben de evet diyince, erkek dedim herhalde çünkü erkeğe benziyor dedi tekrar. kız olmasını deli gibi isterken diyodum ama ben bu kadar istiyosam kesin erkek olacak diye :) hayırlısı olsun tabii ki..
Bu arada kontrole gidiip güzel haber alan herkesi de tebrik ediyorum, gözümüz aydın hepimizin :)
Kızlar doktora gittim koştura koştura çok şükür bir şey yokmuş, bebek iyi görünüyor dedi doktor, ama ağrılarımın neden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapmadı. Sadece ilaç vermeyim, çok iyi bir şey değil ilaç içmek dedi. Normal olarak algıladım ben bu yüzden. İyi düşüneyim, iyi olsun.
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun mesajına istinaden, Valla bende kız istiyordum ama ağrılarım için gittiğim doktor da muayene bitince bebeğin erkeğe benzediğini söyledi.
Ayyy kızlar bugün perişan oldum 5.30 da işten çıktım izmirde hava 39.3 diyo bu nasıl sıcak yarabbim bayılcam sandım şu havalar azcık serinlese süper olur
Kızlar bugün ilk detaylı muayeneyi oldum Ankara'da olanlar içinde bahsedeyim biraz. Koru hastanesinde Melike Özge Çiçek Özek hanıma gittim. Öyle Güleryüzlü öyle sakin öyle ilgiliydi ki. Ben daha istemeden numara verdi acil bişeyde hemen whatsapdan yaz bana sesi. Kanama için korkulacak hiç biley yok ama kanama kırmızı ve parlak topun olursa hemen beni ara dedi. Cinsiyet tahmini yaptı erkek olduğunu Tahmin ediyorum dedi. Ensesi ince Zara'n ince olan makbuldür dedi. Nabzı çok çok iyi gelişimi harika dedi. İkili tarama için de kan aldı ben bir hafta sonra seni arayacağım bilgi vermek için dedi.
Normalde oruçluyken herşeye kılıf bulan kocam bile çok iyi buldu doktoru çok sevdi. Fiyatı önemli değil burası çok iyi dedi. Bide korunun kadın doğum acili varmış meğersem.
Biiiiir sürü ultrason resmi verdi 10 tane falan :) boyu 5 cm olmuş :)
Sabahtan beri adet sancısı çekiyorum sanki belim, alt batın bölgem ağrıyor. Kendi doktorumla konuştum normal bir durumda olabilir, ciddi bir şey de dedi. Ki hala ağrı oluyor. Kendi doktoruma gidemedim, çalıştığım yere yakın bir hastaneye gittim. O da işte bebek iyi görünüyor dedi ama ağrıların sebebini söylemedi.
Eki Görüntüle 1851535
Kızlar bugün ilk detaylı muayeneyi oldum Ankara'da olanlar içinde bahsedeyim biraz. Koru hastanesinde Melike Özge Çiçek Özek hanıma gittim. Öyle Güleryüzlü öyle sakin öyle ilgiliydi ki. Ben daha istemeden numara verdi acil bişeyde hemen whatsapdan yaz bana sesi. Kanama için korkulacak hiç biley yok ama kanama kırmızı ve parlak topun olursa hemen beni ara dedi. Cinsiyet tahmini yaptı erkek olduğunu Tahmin ediyorum dedi. Ensesi ince Zara'n ince olan makbuldür dedi. Nabzı çok çok iyi gelişimi harika dedi. İkili tarama için de kan aldı ben bir hafta sonra seni arayacağım bilgi vermek için dedi.
Normalde oruçluyken herşeye kılıf bulan kocam bile çok iyi buldu doktoru çok sevdi. Fiyatı önemli değil burası çok iyi dedi. Bide korunun kadın doğum acili varmış meğersem.
Biiiiir sürü ultrason resmi verdi 10 tane falan :) boyu 5 cm olmuş :)
Bir erkek anasi daha geldi hanimlar.
Hic beklemiyordum evet ama %90 erkek dedi. Cinsel organi falan yok mesleki tecrubeye dayanarak söylüyorum, %10 yanilma payi bırakıyorum ama yanilacagini pek dusunmuyorum dedi.
Yani neredeyse kesin
Allah hayirlisini versin, kiza cok hazirlamisim kendimi
Bir erkek anasi daha geldi hanimlar.
Hic beklemiyordum evet ama %90 erkek dedi. Cinsel organi falan yok mesleki tecrubeye dayanarak söylüyorum, %10 yanilma payi bırakıyorum ama yanilacagini pek dusunmuyorum dedi.
Yani neredeyse kesin
Allah hayirlisini versin, kiza cok hazirlamisim kendimi