2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
erkekmiymis hadiii gözün aydın bende kız istiyorum ya erkek olur diye düşünüyorum

gecmis geçmiş olsun canım

Kızlar bugün ilk detaylı muayeneyi oldum Ankara'da olanlar içinde bahsedeyim biraz. Koru hastanesinde Melike Özge Çiçek Özek hanıma gittim. Öyle Güleryüzlü öyle sakin öyle ilgiliydi ki. Ben daha istemeden numara verdi acil bişeyde hemen whatsapdan yaz bana sesi. Kanama için korkulacak hiç biley yok ama kanama kırmızı ve parlak topun olursa hemen beni ara dedi. Cinsiyet tahmini yaptı erkek olduğunu Tahmin ediyorum dedi. Ensesi ince Zara'n ince olan makbuldür dedi. Nabzı çok çok iyi gelişimi harika dedi. İkili tarama için de kan aldı ben bir hafta sonra seni arayacağım bilgi vermek için dedi.
Normalde oruçluyken herşeye kılıf bulan kocam bile çok iyi buldu doktoru çok sevdi. Fiyatı önemli değil burası çok iyi dedi. Bide korunun kadın doğum acili varmış meğersem.
Biiiiir sürü ultrason resmi verdi 10 tane falan :) boyu 5 cm olmuş :)

Çok geçmiş olsun canım

Ücretı ne kadarki canım. Gözünaydın çok sevındım

Bir erkek anasi daha geldi hanimlar.
Hic beklemiyordum evet ama %90 erkek dedi. Cinsel organi falan yok mesleki tecrubeye dayanarak söylüyorum, %10 yanilma payi bırakıyorum ama yanilacagini pek dusunmuyorum dedi.
Yani neredeyse kesin
Allah hayirlisini versin, kiza cok hazirlamisim kendimi

hayırlı olsun listeyi düzenlemek lazım kaç kızımız kac oğlumuz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…