2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah canım sağol. Bakalım bızım cınsıyet belli olacakmı. Merakda etmıyor değilim yani

Benim sag tarafım bomboş sanki. Diger hamılrlıklerımde nasıldı hatırlamıyorum. Ama bu değişik sanki

Benım bu sancı bugun baslafı gecer dıye umursamadım. Ama ıyıce arttı. Şimdi ayaga kalkınca sol kadığım çok acıyor byurutmuyor bile. Korkuyorum kızlar
Bu aralar bende de var ama bugün çok arttı ve çok huzursuzum

Bebek soldaysa genelde erkek dıyolar. Ama hiç belli olmuyor. Oyuzden ne desek yanlış olur canım. Senındemı sol tarafında şişlik var
evet canım sürekli batma ve sancıda oluyor solda.. ben giydiğim pantolonlara bağlıyorum o sancıyı..sağlıklı olsunlarda hiç farketmez..

Bugün yürüyüşe bende başladım. Ne kadar süre yürüyorsun. Yürüyüşü özlemişim. 2 aydır çıkamıyordum. Ben 5 km ile başladım.

Kuyruk sokumu ağrısı normal doğumda sorun cikarmaz dimi kizlarrr. Ya agrisindan hic oturmayip yatmayip ayakta durmaktan ayaklarimin sistigini biliyorum. Hamilelikten miymis ki bu

Bugün yürüyüşe bende başladım. Ne kadar süre yürüyorsun. Yürüyüşü özlemişim. 2 aydır çıkamıyordum. Ben 5 km ile başladım.
Seni direk olimpiyatlara alalim sekerim. Ben amatörum senin yaninda :))
Sol ayak bilegim bozuk ondan cok yuklenemiyorum. Bir hafta on gun daha tembel modda yurucem isinsin diye. Sonra tempoyu ve mesafeyi artıricam. Benim olcum bilegimin agrimaya baslamasi. Yarin ölceyim bi dur.
Hatta su an elimde dolven kremiyle yaziyorum sana. Temizlik aski bilekten vurdu kremlendim altina da iki yastik uyukluyorum bi yandan.

Gordum senin stokkeyi :) teker yerine koyduklari taslar mermer gibi :) ona uydurulur bence bi teker. Ben de bakayim bi bulursam haber ederim

Geçmiş olsun. Ben yürüyüşe alışkınım. 10 km yürüyen biriydim ben hamile kalmadan önce. Vücut alışkın. 2 ay riskli dönemi atlatayım diye bekledim.
Kendine dikkat et. Yorulmadan ağır ağır yap

@bugaza Can'ım doktor izin verdi mi dolvene. Ben krem ağrı kesici ve kas gevseticiler yaşam die biliyorum da. İzin varsa ne ala

Kizlar iyi geceler tatli uykular sizlere. Ben yatiyorum cok yorulmusum bugün. Yarin test gunu. Ve belki de Deniz'in kiz mi erkek mi olduğu aciklanir. Babasi da gelicek tabi hastaneye. Yarin ola hayrola.
Hayırlı haberlerle gel canım. Hakkında en hayırlı olan ne ise o olsun. Bizi de haberdar et

Gordum senin stokkeyi :) teker yerine koyduklari taslar mermer gibi :) ona uydurulur bence bi teker. Ben de bakayim bi bulursam haber ederim

Instagram'da mı? Konuştum oyuncakçıyla sadece vida yeterli olur dedi. Tekerleği varmış. Joker'in outleti gibi bir şey. Bu seferde bizim odun kabul etmedi zaten. Ne onunla uğraşacağım, sıfır alırım diyor. Bu da sıfır diyorum. Yok, anlamıyor.
Böyle inatlaştığı zaman da gerçekten almayacağım varsa da hiç sormadan gidip
sıfır kutusunda al diyor şeytan görsün.
Hayır bu huyumu elli defa tecrübe ettiği hâlde hâlen uslanmıyor alınmak üzere olan bir şeyi olumsuzlamak konusunda.

Doona'yı beğendi beyefendi ama onu da kışın buzun üstünde ne kadar zaman kullanacağız ki. Kendini amorti bile edemez yaş sınırından ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…