Ben de aslında oldukça yavas hareket ediyorum. Yavasca kalkiyorum yerimden ama kalkarken kasigima bir agri giriyor, bir sure toparlayamiyorum. Ve benim de en cok sol tarafima giriyor agri.
Demek ki olabiliyor, ikimiz de benzer seylerden şikayet ediyoruz.
Insallah guzel haberler alirsin yarin.
Ben de aslında oldukça yavas hareket ediyorum. Yavasca kalkiyorum yerimden ama kalkarken kasigima bir agri giriyor, bir sure toparlayamiyorum. Ve benim de en cok sol tarafima giriyor agri.
Demek ki olabiliyor, ikimiz de benzer seylerden şikayet ediyoruz.
Insallah guzel haberler alirsin yarin.
O kuyruk sokumu ve belimin sağında ağrı bende de var. Ben bel fıtığı var galiba diyorum. Aynen bende yatınca tutulup kaldım geçen hafta. Bu hafta azaldı gibi sanki
Ford da fena olmamış ama
Ne mankeni benden büyük beden mankeni our anca . Başta sigarasizliktan aldığım o kilolarından yürüyüş yapıyorum iyi geliyor. Yarın doktordan gelince kalan işleri de yapicam. Bayram temizliği anca bende.
Ne zaman hissetcez sende? Hatta kim önce hissedecek iddia yapalım. Kazanana bi paket bebek bezi
O kuyruk sokumu ve belimin sağında ağrı bende de var. Ben bel fıtığı var galiba diyorum. Aynen bende yatınca tutulup kaldım geçen hafta. Bu hafta azaldı gibi sanki
Kuyruk sokumu ağrısı normal doğumda sorun cikarmaz dimi kizlarrr. Ya agrisindan hic oturmayip yatmayip ayakta durmaktan ayaklarimin sistigini biliyorum. Hamilelikten miymis ki bu
Seni direk olimpiyatlara alalim sekerim. Ben amatörum senin yaninda :))
Sol ayak bilegim bozuk ondan cok yuklenemiyorum. Bir hafta on gun daha tembel modda yurucem isinsin diye. Sonra tempoyu ve mesafeyi artıricam. Benim olcum bilegimin agrimaya baslamasi. Yarin ölceyim bi dur.
Hatta su an elimde dolven kremiyle yaziyorum sana. Temizlik aski bilekten vurdu kremlendim altina da iki yastik uyukluyorum bi yandan.
Kizlar iyi geceler tatli uykular sizlere. Ben yatiyorum cok yorulmusum bugün. Yarin test gunu. Ve belki de Deniz'in kiz mi erkek mi olduğu aciklanir. Babasi da gelicek tabi hastaneye. Yarin ola hayrola.
Kız bununla Kars'ta gezsem millet totosuyla güler herhalde bana. Aksinde çok güzel. Karşıyaka'da kullanan görmüştüm bundan.
Ben bitane Stokke Crusi buldum. Sıfır ama tekerleginde defo var diye çok uyguna veriyorlar. Firma tekerleği değişse sadece hemen alırdım ama komple şasi değişir diyor sorduklarim. O zaman da sıfırı fiyatına gelir zaten. :/ Yoksa havada kapacaktım.
Seni direk olimpiyatlara alalim sekerim. Ben amatörum senin yaninda :))
Sol ayak bilegim bozuk ondan cok yuklenemiyorum. Bir hafta on gun daha tembel modda yurucem isinsin diye. Sonra tempoyu ve mesafeyi artıricam. Benim olcum bilegimin agrimaya baslamasi. Yarin ölceyim bi dur.
Hatta su an elimde dolven kremiyle yaziyorum sana. Temizlik aski bilekten vurdu kremlendim altina da iki yastik uyukluyorum bi yandan.
Geçmiş olsun. Ben yürüyüşe alışkınım. 10 km yürüyen biriydim ben hamile kalmadan önce. Vücut alışkın. 2 ay riskli dönemi atlatayım diye bekledim.
Kendine dikkat et. Yorulmadan ağır ağır yap
Kizlar iyi geceler tatli uykular sizlere. Ben yatiyorum cok yorulmusum bugün. Yarin test gunu. Ve belki de Deniz'in kiz mi erkek mi olduğu aciklanir. Babasi da gelicek tabi hastaneye. Yarin ola hayrola.
Instagram'da mı? Konuştum oyuncakçıyla sadece vida yeterli olur dedi. Tekerleği varmış. Joker'in outleti gibi bir şey. Bu seferde bizim odun kabul etmedi zaten. Ne onunla uğraşacağım, sıfır alırım diyor. Bu da sıfır diyorum. Yok, anlamıyor.
Böyle inatlaştığı zaman da gerçekten almayacağım varsa da hiç sormadan gidip
sıfır kutusunda al diyor şeytan görsün.
Hayır bu huyumu elli defa tecrübe ettiği hâlde hâlen uslanmıyor alınmak üzere olan bir şeyi olumsuzlamak konusunda.
Doona'yı beğendi beyefendi ama onu da kışın buzun üstünde ne kadar zaman kullanacağız ki. Kendini amorti bile edemez yaş sınırından ötürü.