cordeliac kaç kilo aldın ki kız
Yaaa ben de aynı şeyden muzdariBim. Hep bişiy olcak die korkuyorum. Biraz rahatladım yalnız olmadığıma :)
Sagol canim yavas gidiyorum mecburen. Hic yapmamaktan iyidir diye yapiyorum ufak ufak.Geçmiş olsun. Ben yürüyüşe alışkınım. 10 km yürüyen biriydim ben hamile kalmadan önce. Vücut alışkın. 2 ay riskli dönemi atlatayım diye bekledim.
Kendine dikkat et. Yorulmadan ağır ağır yap
Bilmem sormadim ki. Aklima da gelmedi inan zararli mi diil mi. Yillardir yamuk bilekle yasadigim icin dolven vs yarenlik ettiler. Zararli olabileceklerini dusunmedim hic. Tabi o zaman Deniz yoktu. Surdum artik bugun sorarim yasak derse -ki diyecek galiba- baska bir yol buluruz artik. Muzmin bir durum cunku. Ne zaman fazla ayakta kalsam hemen aksamina buradyim ben der.@bugaza Can'ım doktor izin verdi mi dolvene. Ben krem ağrı kesici ve kas gevseticiler yaşam die biliyorum da. İzin varsa ne ala
Yok sahibinden'de gördüm. Buz icin kizakli biseyler olsa. Kisin kizaklari takilsa yazin ciksa nasil olur. Doona ölü yatirim sekerim.Instagram'da mı?Konuştum oyuncakçıyla sadece vida yeterli olur dedi. Tekerleği varmış. Joker'in outleti gibi bir şey. Bu seferde bizim odun kabul etmedi zaten. Ne onunla uğraşacağım, sıfır alırım diyor. Bu da sıfır diyorum. Yok, anlamıyor.
Böyle inatlaştığı zaman da gerçekten almayacağım varsa da hiç sormadan gidip
sıfır kutusunda al diyor şeytan görsün.
Hayır bu huyumu elli defa tecrübe ettiği hâlde hâlen uslanmıyor alınmak üzere olan bir şeyi olumsuzlamak konusunda.
Doona'yı beğendi beyefendi ama onu da kışın buzun üstünde ne kadar zaman kullanacağız ki. Kendini amorti bile edemez yaş sınırından ötürü.
Sadece tebessum koyayim suraya madem :)
+6,5. Tokken ama.
Bu konuda abartılı ünlemler görmek istemiyorum.
12 haftalik gebeyim..Beni biraksaniz aksama kadar uyurum da Deniz gibi 16 aylik kizim var 06:30 oldu mu gozler aciliyorMis gibi bir sabahtan gunaydin yavrular. Hava serin ve temiz. Ben yine 6bucukta gozlerimi actim. Bu Deniz erkenci bi cocuk olcak galiba. Sizinkiler nasil? Uyku duzenini etkilediler yeni aliskanlik cikardilar mi? Ben ikindilere kadar uyuyan biriydim "once upon a time" cunku. Artik alarm kurulmus gibi 06:30
Mis gibi bir sabahtan gunaydin yavrular. Hava serin ve temiz. Ben yine 6bucukta gozlerimi actim. Bu Deniz erkenci bi cocuk olcak galiba. Sizinkiler nasil? Uyku duzenini etkilediler yeni aliskanlik cikardilar mi? Ben ikindilere kadar uyuyan biriydim "once upon a time" cunku. Artik alarm kurulmus gibi 06:30
Günaydın canım bende 12 lere kadar uyurdum ama maalesef her gun 7 de ayaktayim bıktım valla şuan pastane de kahvaltı ediyorumMis gibi bir sabahtan gunaydin yavrular. Hava serin ve temiz. Ben yine 6bucukta gozlerimi actim. Bu Deniz erkenci bi cocuk olcak galiba. Sizinkiler nasil? Uyku duzenini etkilediler yeni aliskanlik cikardilar mi? Ben ikindilere kadar uyuyan biriydim "once upon a time" cunku. Artik alarm kurulmus gibi 06:30
Günaydın canım bende 12 lere kadar uyurdum ama maalesef her gun 7 de ayaktayim bıktım valla şuan pastane de kahvaltı ediyorum
Sagol canim yavas gidiyorum mecburen. Hic yapmamaktan iyidir diye yapiyorum ufak ufak.
Bilmem sormadim ki. Aklima da gelmedi inan zararli mi diil mi. Yillardir yamuk bilekle yasadigim icin dolven vs yarenlik ettiler. Zararli olabileceklerini dusunmedim hic. Tabi o zaman Deniz yoktu. Surdum artik bugun sorarim yasak derse -ki diyecek galiba- baska bir yol buluruz artik. Muzmin bir durum cunku. Ne zaman fazla ayakta kalsam hemen aksamina buradyim ben der.
Yok sahibinden'de gördüm. Buz icin kizakli biseyler olsa. Kisin kizaklari takilsa yazin ciksa nasil olur. Doona ölü yatirim sekerim.
(Oha isareti yok allah'tan)
o zaman Günaydın bebiş iyi anne ve babasi gibi keyfine cok duskun istemedigi gibi uzanir yada oturursam bi kasılma gonderiyor hemen hizaya geliyorum hamur isine cok düşkün bide 3 gundur bel ağrısına maruz bıraktı beni sağolsunMavili seninle doğum yapacağımız gun aynı, yazmadigim zamanlarda seni takip ediyorum bugün bebek ne yapıyo diye
Günaydın canımMis gibi bir sabahtan gunaydin yavrular. Hava serin ve temiz. Ben yine 6bucukta gozlerimi actim. Bu Deniz erkenci bi cocuk olcak galiba. Sizinkiler nasil? Uyku duzenini etkilediler yeni aliskanlik cikardilar mi? Ben ikindilere kadar uyuyan biriydim "once upon a time" cunku. Artik alarm kurulmus gibi 06:30
Bugun kontrolum var dıye gıtmek istemefım canım. İnşallah bır sorun yoktur.Dr a gitseydin canım benim de dün bel Ağrım ve kasiklarimda basınç vardı sabaha kanamam oldu bi dra git enfeksiyon da olabilir tahlil yaparlar
Neden rısklı gebelık yasıyosun canımGünaydın
Uyuma fırsatım olsa akşama kadar yatar acıkınca kalkarım herhalde ..
Malum iş vakti yine bir pazartesi herkese güzel Mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Yarın sabahtan dr kontrolüm var en son 7+4 de gördüm bebişimi çok ama çok heyecanlıyım umarım güzel haberlerle geri dönerim.. Malum riskli bir gebelik yaşıyorum
Aman sen be bakıyorsun millete ben ilk hamileliğimde çayır çatır 25 kilo aldım
+6,5. Tokken ama.
Bu konuda abartılı ünlemler görmek istemiyorum.
Millet hamileliğin toplamında bu kiloyu alıyor. Ben üç ayda. Bayramda sıkıntı var diye tartıdan yırtmıştım ama bu sabah kaçamam. :/ Eşim de yanımda olacak bu sefer. Iyice zıvanadan çıkar doktor artık.
Bende de romatizmal Ağrı'lar var. Normalde kas gevsetiviyle masaj yapar eşim sıcak tutarız baya hafifler ama şimdi yasak diye kullanamıyorum uykuya geçmem 2 saati buluyor ağrıdan. Keşke yasak olmasaSagol canim yavas gidiyorum mecburen. Hic yapmamaktan iyidir diye yapiyorum ufak ufak.
Bilmem sormadim ki. Aklima da gelmedi inan zararli mi diil mi. Yillardir yamuk bilekle yasadigim icin dolven vs yarenlik ettiler. Zararli olabileceklerini dusunmedim hic. Tabi o zaman Deniz yoktu. Surdum artik bugun sorarim yasak derse -ki diyecek galiba- baska bir yol buluruz artik. Muzmin bir durum cunku. Ne zaman fazla ayakta kalsam hemen aksamina buradyim ben der.
Yok sahibinden'de gördüm. Buz icin kizakli biseyler olsa. Kisin kizaklari takilsa yazin ciksa nasil olur. Doona ölü yatirim sekerim.
(Oha isareti yok allah'tan)
İnşallah sorun yoktur haberdar et bizideBugun kontrolum var dıye gıtmek istemefım canım. İnşallah bır sorun yoktur.
Bende de romatizmal Ağrı'lar var. Normalde kas gevsetiviyle masaj yapar eşim sıcak tutarız baya hafifler ama şimdi yasak diye kullanamıyorum uykuya geçmem 2 saati buluyor ağrıdan. Keşke yasak olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?