2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Anladığım kadarıyla doktorum pek ilaç taraftarı değil. İlk doktorum da öyleydi kızımda. Bana hergğn maden suyu,Muz,bir avuç badem ye bidaki kontrole kadar dedi hafiflemezse vereyim magnezyum dedi. Madem suyu tamam badem de aklıma geldikçe ama muzu sevmiyorum. Yani bi kaç gün yiyince sevmediğimi farkettim :)

Toz zaten suya karıştırıp içiyorsun ama bağırsakları mahvediyor. Muzu ben de sevmiyorum. Kabızlık yapıyor zaten. Maden suyunu biz de hiç eksik etmiyoruz ama onu içerken de pek ağrıya faydasını göremedim ben de. Sadece regl zamanı olduğu için son birkaç gündür kasık ağrısı vardı. Onun dışında magnezyum kullandığım zamandan beri sıkıntı yok. Bende kasılma olduğu için mecbur verdiler. Bizim doktor da öyle ilaç karşıtı. :/

Bağırsakları mahvediyor derken Canım kabız mı yapıyor ishal mi. Neydi senin kullandığın magnezyum adı. Eğer bağırsağın çalıştırıyorsa bugün gidio alırım başlarım valla

herkese selam kızlar şükür kavuşturanabayramdı yolculuktu tatildi derken ancak düşebildim buraya, kuzucuklarda sizlerde iyisiniz inşallah, ben şöyle önceki sayfalara bir bakayım neler olmuş bu arada yarın ikili test için randevum var kuzucukla kavuşma varinşallah hayırla atlatırım

tam ahlas nerdesin donmedinmi yazacaktim ki yazmışsın Günaydın hos geldin

Geçmiş olsun. Ben çok değişik bi hamilelik yaşıyorum, hiç bişey hissetmiyorum, unutuyorum hamile olduğumu. Hala inanamadım sanırım. Çocuk doğunca ikna olucam

Geçmiş olsun. Ben çok değişik bi hamilelik yaşıyorum, hiç bişey hissetmiyorum, unutuyorum hamile olduğumu. Hala inanamadım sanırım. Çocuk doğunca ikna olucam
o konuda ustume tanımam bende hic birşey hissetmedim burada ki annelere özendim baya aseriyorlar mideleri bulanıyor vs ama son 3 gündür bel ağrısı var okadar doktorum nasıl gidiyor hamilelik dedigin de ultrason da gormesem hamile değilim diye düşünüyorum diyorum

oooh maşallah sana yaramıs biz sıkıldık ama genel anlamda bir an once bitse modundaydik
ailemin yanına gittik canım orada kıymetlisin özelsin günler dolu dolu geçti çook ta özlemişim, zaten gitmeden önce bahsetmiştim çok ağlak oldum herşeye ağlıyorum diye iyi geldi ama işte sayılı gün tez geçiyor

selam kızlar.uzun bayram tatillerini sevmiyorum.bayramdan geldik bugün tatile gitcez.dua edin bana 6-7 saat sürecek yol.hiç gözüm yemiyor.buarada ikinci dr da oğlum olacağını tasdikledi.kızımın erkek kardeşi olacak.o hala anne kız olsun aysima olsun diyor :) sizler nasılsınız?geçmişi okuyayım biraz

Bağırsakları mahvediyor derken Canım kabız mı yapıyor ishal mi. Neydi senin kullandığın magnezyum adı. Eğer bağırsağın çalıştırıyorsa bugün gidio alırım başlarım valla

Ishal yapıyor. :/ Çalıştırıyor yani. Kaslari gevsetmesine yoruyorum ben. Magnesium Diasporal ismi. Granul toz şeklinde.

Gunaydin kizlar,
Evde benim de kalkiş saatim en gec 7.
Ama su an babaevinde döne döne uyuyorum.
Eve gidince cok zorlanacagim.

Bir seylerin beni de ishal yapmasi gerekiyor gercekten, tuvalette cocugu dogurmaktan korkuyorum bazen.

Ilık su falan iç kuzum. Kabızlık çok kötü cidden hakikaten insan korkuyor. Normalde süt tozu ile yapılmış nescafe beni ishal yapar ama hamileyken içemiyordum. Magnezyum düzene soktu.

Benim arkadaşımı annesi tuvaleti geldi sanıp tuvalette doğurmuş. Sen söyleyince aklıma o geldi ona güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…