2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ahlas hos geldin. Tatilinin guzel gecesine sevindim. Ben de annemlerdeyim hala, bir elim yagda bir elim balda. Daha simdiden eve nasil adapte olacagimi dusunuyorum.

hoş bulduk canım sağolbende senin adına sevindim ne güzel hala tatildesin yani, çook kıymetli bu günler tadını çıkar keyfine bak

Valla zaten kabızlık problemim var hem onu hem Ağrı'ları çözerse acayip bi dua kaptın benden haberin olsun :)

Doktorunla konuş ama kuzum. Magnezyum hemen hemen herkeste aynı etkiyi yapıyor sindirim konusunda. Bende fibromiyalji var. Normalde kas gevşetici kullanınca da ishal olurdum. Magnezyum da aynı etkiyi yaptı. :/ Normal tuvalet düzeninde ama ishal gibi oluyorsun. Kolik sorunu da geçti.

Hayırlı olsun canım. Sen nelere aşerıyosun. Neler yıyosun. Karnının hangı tarafı şiş daha çok

selam kızlar, ben de uzun zamandır yazamadım ve tabii ki yüzlerce mesaj olmuş son sayfalara bakabildim ve ne mutlu bize kii keyifler yerinde herkesin. Yanlış anlaşılmasın ağrılar sızılar için söylemiyorum, Allah bebişlerimizi korusun da hepimizin oluyor ağrıları. Hatta çok komik gelse de iki gündür göbek deliğim ve çevresi ağrıyor benim internete baktım da hamilelikte oluyormuş öyle, göbek kası da esnediği için.
Ben en son ayın 27 sinde gitmiştim dr.a, 4 hafta sonra gel demişti ama eşim de ben de dayanamıyoruz görmeden, bugün ya da yarın gidicez yine :)
kontrolü olan arkadaşlar, bebişlerle hasret giderip güzel sonuçlarla dönersiniz inşallah

iyi yapmışsın canım ne guzel bende anneme gittim biz yakınız zaten ama annemde hastaymısım gibi davraniyo aaa ben hamileyim hasta değilim dedim ilk torun olacak ya kismetse normalde cok nazli ve çıt kırıldım olan ben taş gibiyim şaşırıyorlar

D dorti cim sen de benim gibi tatlı ve özellikle çikolata yiyemiyordun değil mi? hatta çikolata benim midemi bulandırıyordu amaaa ben deli gibi tatlı yemeye başladım. Gece gündüz tatlı şeyler yiyorum hatta tatlı yoksa şeker yiyorum, bayram için aldığımız şekerleri 3 günde bitirdim Sende durumlar nasıl canım?

ah keşke bizde öyle olsakneyseki haftaya yanıma geleceklerbu arada canım eski yazılanları incelemedeyim hala da maşallah göbüşe yeni gördüm
sağolasın canım iyice şiştik yahu☺ benimde kayinpederim gelcek biz soylemedik hamile oldugumu duymuş galiba gözüyle gorecek sanırım senin icin sevindim destek olurlar sana ne guzel

Yok canım ben hala yıyemıyorum. Ne çikolata ne şeker ne tatlı. Geçmıyor bır turlu tıksınmem. İlk defa oluyor bu. Senın cınsıyet bellı oldumu canım

günaydın canlar nasılsınız? dr dan geliyorum kendisi bakmadı direkt radyoloji uzmanına gönderdi 2 li test için ense kalınlığı 1.4 mm çıktı gayet güzel görünüyor sorun yok dedi kan verdim 5 tüp haftaya salı çıkacak cinsiyeti söylemedi radyoloji uzmanı usg fotosu atsam yorumlayabilecek olan var mı? bu arada dr un usg sinde 12+4 olmam gerekiyordu radyoloji uzmanının usg sinde 13+3 çıktı boyu da 7.2 cm olmuş

canım benim çok şükür çok iyiyim, sen nasılsın tatil nasıl geçti? randevunu ne zamana aldın bayramdan sonra gidecektin sende
Bende ıyıyım hamdolsun. Çok heyecanlıyım çünkü bugun kontrolum var. İnan tıtrıyorum şimdiden. Çok oldu gormeyeli bebeği çünkü. Sol kasığımda bır acı oluyor. Yururken zorluyor benı. Ondan korktum bıraz. Bakalım ne dıyecek doktor. Bana bır Ayetel kürsi okurmusun canım

sağolasın canım iyice şiştik yahu☺ benimde kayinpederim gelcek biz soylemedik hamile oldugumu duymuş galiba gözüyle gorecek sanırım senin icin sevindim destek olurlar sana ne guzel

aynen canım kilo almadım ama maşallahı var göbüşümünsayılı gün yetmiyor çok iyi olacak inşallah insan ailesini böyle zamanda daha çok arıyor hassaslıktan mıdır nedir daha bir düşkün oluyor, senin kayınpeder uzak yerden mi geliyor torun sevgisi böyle işte görsün bakalım kuzuyu

Devletmı özelmı canım hastanen. Sevyeter arkadasımız yorum yapıyordu sanırım. Gözünaydın canım. İnşallah bende bugun iyi haberler alırım. Dua et ne olur çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım. Bebiş epey büyümüş.
Radyoloji uzmanları daha iyi inceliyormuş zaten. Bebişin fotosunu at. Anlayan arkadaşlar bakarlar. Biz de bugün babayla gideceğiz. Cinsiyeti söyler artık diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…