Ikili sonuctada yazar boy canim birde ferebthcg 50 ustu ise kiz alti ise erkek diyorlar bende tuttu ikiz kizlarima hamileyim rabbim nasip ederse insallah saglikla cumlemize nasip etsin rabbim
Meyra tuana kim cnm kizlaruna mi koyacaksın bu isimleri meyra ile tuana gorunce bi guldum benim kizim meyra gorumcemin kizi tuana ikiside zit karakterde hic anlasamiyorlar :)
Meyra tuana kim cnm kizlaruna mi koyacaksın bu isimleri meyra ile tuana gorunce bi guldum benim kizim meyra gorumcemin kizi tuana ikiside zit karakterde hic anlasamiyorlar :)
İşte bebek Deniz teyzeleri. Cinsiyet söylemedi. Polisi yukardaymis gorunmuomus. Ense kalınlığı mm dedi ama unuttum. Sınırlar içindeymis. Burun kemiği var. Kan verdim onun sonuçları çıkacak yine gidicem. Doktor herşey yolunda görünüyor dedi. Boyu usg kağıdında 11.7 cm yazio. Çok diil mi? 5-6 cm olması gerek diye biliyorum ben. Şimdilik herşey yo!unda çok şükür.
Babasıyla da sevinçten sarildik ya arada o da kaynadi.
Kızlar merhaba çok yazamasam da sürekli takipteyim sizi :) giriş yapmak bile zor geliyor bu aralar.
Bende 11 haftalik hamileyim en son 8. Haftada gittim doktora. Çarşamba randevum var inşallah herşey yolundadır.
bu arada son 1 haftadır sürekli tükürme ve kusma ile uğraşıyorum. Hamile kalmadan antidepresan kullanıyordum bırakınca psikolojik olarak çöktüm. Gidince doktora soracağım hamileyken kullanabilir miyim diye.
Son olarak size birşey danışacagim. Evde kedimiz var tüm asilari tam tuvaletini temizlemiyorum ben. Mama yiyor dışarı ile teması yok. Sürekli biyerlerimi çiziyor bu konuda endişeliyim. Hemen yıkıyorum ama işte takıntı yaptım. Doktora gidince soracağım.
Evinde benim gibi kedi besleyen hamile var mı acaba.
Biz doktora geldiiik. Randevulu olduğum halde önümde 5958393830 kişi var. Çok gerginim. Bana dua edin lütfen. Güzel haberlerle dönelim. Bbugza
senin ifadeni gelince alıcam. O 11.7 cm/Mhz vs yazan yer makinenin şeysidir.
Biz doktora geldiiik. Randevulu olduğum halde önümde 5958393830 kişi var. Çok gerginim. Bana dua edin lütfen. Güzel haberlerle dönelim. Bbugza
Ne diosunnnn!!!! Çok utandım kız yemin ederim. Bi de akıllı sanardim kendimi beeennn. Uç gün mesaj yazamam şimdi.
Sen de iyi haberle gelicen tabi bekliyorum merak içindeyim . Biraz uyuyayim bari sıra sana gelene kadar :)))
Haha canim fesatlik kiskanclik ara bozuculuk hepsi tuanda da var:) bi daha mi dusunsen acaba haahaha ona diyorum bazen cok yemek yiyo ama incecik fesatligindan kuruyorsun diye
Haha canim fesatlik kiskanclik ara bozuculuk hepsi tuanda da var:) bi daha mi dusunsen acaba haahaha ona diyorum bazen cok yemek yiyo ama incecik fesatligindan kuruyorsun diye
Hadi yaa neyse iki isim olunca belki oyle olmaz demi meyra uysal ya adida meyra tuana olucak bence uysal isimle cazgir ismi bir arada olunca bir orta yolu vardir :)))
Herkese merhaba en başından beri sessiz takipcilerdendim yazmasam da herkesten haberim var yani biz de 12+1 iz bugün hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza alırız inşallah bu arada yağlamanin nasıl biisi olduğunu bilmiyorum ama inanın netten gorsellerden bakmaya cesaret edemedim bilmeyeyim daha iyi
Herkese merhaba en başından beri sessiz takipcilerdendim yazmasam da herkesten haberim var yani biz de 12+1 iz bugün hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza alırız inşallah bu arada yağlamanin nasıl biisi olduğunu bilmiyorum ama inanın netten gorsellerden bakmaya cesaret edemedim bilmeyeyim daha iyi
canım sıra gelmedi mi daha benimde yarına randevum var seninle günümüz aynı dr cinsiyet tahmini yaparsa sana yarın için ben de heyecanlanırım hadi gari hayırlı haberlerle muayenen olsun
bu bebişlerin işi hiç belli olmaz canım ya bazen çıkmayı bilmez bazen de erkenden geliverir benim ilki sezeryandı 41. haftada zorla çıktıbu da öyle olacağından Rabbim nasip ederse ocak 12 gibi gün verdi doktor