2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bende çok geziyorum eşimle de gidince o işte oluyor tüm gün ben biraz şehri geziyorum çoğu zaman otel odasında sıkılmakla geçiyor onu da rahat bırakmıyorum işin bitmedi mi gelde gezelim ben sıkıldım diye başını yiyorum. En son ilkbaharda kayseriye gittik bayada kaldık güzeldi ama sıkıldım yinede. Bizimki inşaat işi yaptığı için uzunda sürüyor gittiği yerde işi.

Ben o markayı biliyorum dışarı çıkınca bi bakayım e bebeğe. Benim dayımın eşi de e bebek genel merkezinde çalışıyor aslında bulamazsam ona da sorabilirim.

Canım ben Tekirdağ-Çorluluyum :)
Çok güzeldir küçük İstanbul :))
Okulları çok güzel öyle sıkıntılı değildir merak etme.Lise mi İlköğretim mi?

Ah canım memleketim
Canım ben farkettim seni zaten, ben de Malkaralıyım, yabancı değilim, ben İngilizce öğretmeniyim, ilkokul , ortaokul lise hepsi oluyor, karar vermek çok zor , urfada meslek lisesindeydim, sevmiştim aslında, ama şimdi hamilelik te var , tabi açılacak okullara da bağlı , iyi okul benim için eve yakın okul olsun istiyorum sanırım , Hamilelik sebebiyle Urfada duramamıştım, mayıs ta başladı tatil hala tatildeyim :) okula nasıl dönücem bilemiyorum Çorlu gerçekten güzel :) belki sizde buraya gelirsiniz? Belli olmadı mı tayinler ?

Oğlunuz hayırlı olsun. Bende ipler aldım örmek için havaların biraz serinlemesini bekliyorum sıcakta zor olur diye ama bir yandan da sabredemiyorum ipleri gördükçe. Benim daha önceden de ördüğüm bir iki birşey var.
Bende dimesin ananas suyunu bulamamıştım zumasol almıştım tadı da güzel beğendim bende daha önce meysunun içtim ama o konsantreydi o çok güzel gelmemişti. Zumasol güzel hemde katkısız.

Okullar kapandığında beri No sutyen!!! Bi dışarı cikarken ve biri gelirse takiorum. Yerçekimi mi kaldı canım yaaa :))) 38 yas zaten bi de oğlan emcek. 41 42 gibi elden geciririz artık belki :))))
bende iki çocuk emzirdim bide şimdi üçüncüyü emzircem zaten hayatı kaymıştı Memiş'lerin şimdi iyice elden çıkacak.bu arada kızlar size tavsiyem emzirirken işiniz kolay olsun diye penye sütyen takmayın sonuç içler acısı oluyor.

Teşekkürler cnm Ben çok sıkılıyorum canım evde, okul başlayınca bu kadar vaktim de olmaz , o yüzden şimdiden bi iki bişe yapıyım diyorum :) bundan sonra zumosol forever :)

Tayinleri açtılar hazırladık sonrada üssü kapamıyoruz diye yollamadılar bizi :)
Çorlu da bir kaç ilkokulun yeri sıkıntılı umarım onlar olmaz.
Lise olarak sıkıntılı değiller ama hamilelikte uzağa git gel sorun olabilir.

Çorluyu ben çok istiyorum ama gitmemiz şu koşullarda en iyi ihtimalle 2 yıl

Eşin gitmiyor yani ? Bak buna çok sevindim , inşallah gelirsiniz daha doğrusu inşallah Allah gönlüne göre verir canım

a
aaa çok sevindim Melina gözün aydın.tayin yok düzen devam

Amin canım sağol. 2 oğlum olduğu için üçüncüyü kız istedim. Hakkımızda hayırlısı tabi ilk önce.
hııımm o Zaman işler değişiyor.seni iyi anlıyorum benim de iki kızım vardı üçüncü erkek olsun çok istedim öyle oldu çok şükür.senide anlıyorum iki oğlandan sonra bir kız istemekte haklısın ama ne yapalım Hakkı'nda hayırlısı demek böyle hayırlıymış

Eşin gitmiyor yani ? Bak buna çok sevindim , inşallah gelirsiniz daha doğrusu inşallah Allah gönlüne göre verir canım

Yok dizimin dibinde :) Ama bir dengesizlik var bir tayincisiniz denildi bir üssü kapamayacağız dediler.
Şu koşullarda yanımızda henüz yarın yine derler diye bekliyoruz :)

Hepsi çok cici

Evet aynen

Geçmiş olsun kuzum. Bol bol dinlenmeye çalış. Ah, kıyamam ya. Ufaklık nasıl?

Ben de diyorum bu niye yok ortalıkta. Meğer tatillere gitmiş hanımefendi.

Benim şu an ciddi şekilde büyükşehire ihtiyacım var. Gidip bütün bebek mağazalarını parmaklayasım var. Kayseri'ye bile razıyım. Geçen kış biz de oradaydık. Forum'dan çıkmamıştım, hiçbir yeri bilmediğim için.

Elazığ mağazasında varmış. Orada varsa Ankara'da da vardır kesin. Yeşil Anne var bir de. Bi' set de ondan alacağım çamaşırlar için. Epey gider herhalde doğduktan sonra.

İyiyiz biz de sen nasıl düştün öyle :))) geçmiş olsun düşene çok gulerim ben. Kendim düşünce daha çok gulerim :)))) bebek iyi olsun da sen toparlarsin çanağı bi şekilde :))))

Kislik domates biber salça kurutmaliklarla uğraşıyorum ben bugün bitiyor ve kışın bol bol süt yapıyorlar inşallah.

cordeliac elma kurusu falan diosun bahçelerde yerlere yıkılıo diye. Gelirken getirsene biraz şekerim. Ne zaman gelceksin bi de? Lotus'un Eylül kurslarından birine yer ayırt tüm bentam tarihi belli diil aricaz dediler. 20haftaen idealiymis. Fb gözde çavuş var daha önde de yazmıştım. İlgilenenler eklesin çok tatlı bi doula ebe. Lotus da İstanbul Doğum Akademisi gibi eğitim veriyor. Doğal ,anne ve bebek dostu. Ucreti600 lira. Esli de katiliniyor.

Eylül olmazsaEkime beraber gideriz

Kimler vardı İzmir'de baska? Bizim bu topik karılarının bilgileri ne top secret yaaa deliricem. Hala eksikler var. Kim kime yakın kim kaç yaşında kiminle meslektaşız belli diil!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…