- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Zor oluyor ya. Bizimki ayın 5-10 günü muhakkak dışarıda hep. Kışın yavaşlıyor biraz. Önceden çanta gibi peşinden ben de geziyordum. Hamileliğin başında kestim. Ona kalsa yine götürecek, etraftan hamile kadını nereye gezdiriyorsun tepkilerine maruz kaldığı için dizginlendi biraz.
Vallahi ben de çok bunaldım aslında.Normalde sürekli gezip birden sabit kalınca kötü oluyor. Gelsem süper olurdu. Hakikaten toplaşma yapsanıza öyle. Güzel olur.
Dün e-bebek'in Elazığ mağazasında bazı araçlarda ciddi indirimler varmış. Bugün de Ankara'dakine bakacak.
Bu e-bebek'in bi' markası var, Baby&Me diye. Onun tanışma paketleri var. 12 paket yenidogan mendil, biberon temizleyiciler, alt değiştirme pedi paket, çamaşır deterjanı, yumuşatıcı falan epey daha bi'seyler var içinde 69.90 olması lazım. Internet mağazasında stoğu yoktu. Herkes biberon temizleyicinden çok memnun onun.
Bulabilirsen Ankara'dan bir bak. Bayağı avantajlı gözüküyor.
Canım ben farkettim seni zaten, ben de Malkaralıyım, yabancı değilim, ben İngilizce öğretmeniyim, ilkokul , ortaokul lise hepsi oluyor, karar vermek çok zor , urfada meslek lisesindeydim, sevmiştim aslında, ama şimdi hamilelik te var , tabi açılacak okullara da bağlı , iyi okul benim için eve yakın okul olsun istiyorum sanırım , Hamilelik sebebiyle Urfada duramamıştım, mayıs ta başladı tatil hala tatildeyim :) okula nasıl dönücem bilemiyorumCanım ben Tekirdağ-Çorluluyum :)
Çok güzeldir küçük İstanbul :))
Okulları çok güzel öyle sıkıntılı değildir merak etme.Lise mi İlköğretim mi?
Ah canım memleketim
Saol cnm hepimize inşallahAy bu arada hayırlı olsun canım oğlan :)
Oğlunuz hayırlı olsun. Bende ipler aldım örmek için havaların biraz serinlemesini bekliyorum sıcakta zor olur diye ama bir yandan da sabredemiyorum ipleri gördükçe. Benim daha önceden de ördüğüm bir iki birşey var.Günaydın kızlar ben de bebişimi gördüm, kesin erkek dedi doktorum, mutluyuz Kuzucuğuma birşeyler örmeye bile başladım bitince paylaşırım, :) biraz bende dua istiyorum , kadrom Şanlıurfa'da eş durumu istedim Tekirdağ Çorlu'ya gelmek için onaylandı fakat okul belli değil daha , dua edin iyi bir okul olsun, bu arada zumosol ananas suyu , konsantreden değil meyveden diyor dimesi beğenememiştim ama bunu çok beğendim tavsiye ederim
bende iki çocuk emzirdim bide şimdi üçüncüyü emzircem zaten hayatı kaymıştı Memiş'lerin şimdi iyice elden çıkacak.bu arada kızlar size tavsiyem emzirirken işiniz kolay olsun diye penye sütyen takmayın sonuç içler acısı oluyor.Okullar kapandığında beri No sutyen!!! Bi dışarı cikarken ve biri gelirse takiorum. Yerçekimi mi kaldı canım yaaa :))) 38 yas zaten bi de oğlan emcek. 41 42 gibi elden geciririz artık belki :))))
Teşekkürler cnm Ben çok sıkılıyorum canım evde, okul başlayınca bu kadar vaktim de olmaz , o yüzden şimdiden bi iki bişe yapıyım diyorum :) bundan sonra zumosol forever :)Oğlunuz hayırlı olsun. Bende ipler aldım örmek için havaların biraz serinlemesini bekliyorum sıcakta zor olur diye ama bir yandan da sabredemiyorum ipleri gördükçe. Benim daha önceden de ördüğüm bir iki birşey var.
Bende dimesin ananas suyunu bulamamıştım zumasol almıştım tadı da güzel beğendim bende daha önce meysunun içtim ama o konsantreydi o çok güzel gelmemişti. Zumasol güzel hemde katkısız.
Amin çok sağol hepimizin inşallahen önce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve gönlüne göre versin inşallah.
Canım ben farkettim seni zaten, ben de Malkaralıyım, yabancı değilim, ben İngilizce öğretmeniyim, ilkokul , ortaokul lise hepsi oluyor, karar vermek çok zor , urfada meslek lisesindeydim, sevmiştim aslında, ama şimdi hamilelik te var , tabi açılacak okullara da bağlı , iyi okul benim için eve yakın okul olsun istiyorum sanırım , Hamilelik sebebiyle Urfada duramamıştım, mayıs ta başladı tatil hala tatildeyim :) okula nasıl dönücem bilemiyorumÇorlu gerçekten güzel :) belki sizde buraya gelirsiniz? Belli olmadı mı tayinler ?
Amin canım sağol. 2 oğlum olduğu için üçüncüyü kız istedim. Hakkımızda hayırlısı tabi ilk önce.cnm ne farkeder kiz erkek..
saglikli olsun, eli ayagi tam olsun, hayirli evlat olsun.. senin icin erkek daha hayirliysa öyle olmustur :)
Eşin gitmiyor yani ? Bak buna çok sevindim , inşallah gelirsiniz daha doğrusu inşallah Allah gönlüne göre verir canımTayinleri açtılar hazırladık sonrada üssü kapamıyoruz diye yollamadılar bizi :)
Çorlu da bir kaç ilkokulun yeri sıkıntılı umarım onlar olmaz.
Lise olarak sıkıntılı değiller ama hamilelikte uzağa git gel sorun olabilir.
Çorluyu ben çok istiyorum ama gitmemiz şu koşullarda en iyi ihtimalle 2 yıl
aaa çok sevindim Melina gözün aydın.tayin yok düzen devamTayinleri açtılar hazırladık sonrada üssü kapamıyoruz diye yollamadılar bizi :)
Çorlu da bir kaç ilkokulun yeri sıkıntılı umarım onlar olmaz.
Lise olarak sıkıntılı değiller ama hamilelikte uzağa git gel sorun olabilir.
Çorluyu ben çok istiyorum ama gitmemiz şu koşullarda en iyi ihtimalle 2 yıl
hııımm o Zaman işler değişiyor.seni iyi anlıyorum benim de iki kızım vardı üçüncü erkek olsun çok istedim öyle oldu çok şükür.senide anlıyorum iki oğlandan sonra bir kız istemekte haklısın ama ne yapalım Hakkı'nda hayırlısı demek böyle hayırlıymışAmin canım sağol. 2 oğlum olduğu için üçüncüyü kız istedim. Hakkımızda hayırlısı tabi ilk önce.
Eşin gitmiyor yani ? Bak buna çok sevindim , inşallah gelirsiniz daha doğrusu inşallah Allah gönlüne göre verir canım
a
aaa çok sevindim Melina gözün aydın.tayin yok düzen devam
Hepsi çok ciciSelam kızlar herkesin iyi olmasına sevindim @kargasa geçmiş olsun.
Ben bugün aldıklarımı ayırdım da 0-3 ay yeni doğan olarak aldıklarım bunlar az mı yeter mi bilemedim yeni doğan bir iki bişey daha alsam mı ki acep. Yenidoganı abartmayayım diye 6 aylığı abartmışım sankikışlıkları çıkınca kalın bireylerde alsam yeter mi ki B bugza cordeliac @ahlas ne dersiniz?
Evet aynenhııımm o Zaman işler değişiyor.seni iyi anlıyorum benim de iki kızım vardı üçüncü erkek olsun çok istedim öyle oldu çok şükür.senide anlıyorum iki oğlandan sonra bir kız istemekte haklısın ama ne yapalım Hakkı'nda hayırlısı demek böyle hayırlıymış
3 umuz ayni gunuz. benim de 10 gun once 180 gr 16 cm diKız ayniyiz senle tarihlerde. 17+0da gittim ben 200gr 15cm di. Bu kadar büyümüş mu 9gunde sipalar :)))))
Bende çok geziyorum eşimle de gidince o işte oluyor tüm gün ben biraz şehri geziyorum çoğu zaman otel odasında sıkılmakla geçiyor onu da rahat bırakmıyorum işin bitmedi mi gelde gezelim ben sıkıldım diye başını yiyorum. En son ilkbaharda kayseriye gittik bayada kaldık güzeldi ama sıkıldım yinede. Bizimki inşaat işi yaptığı için uzunda sürüyor gittiği yerde işi.
Ben o markayı biliyorum dışarı çıkınca bi bakayım e bebeğe. Benim dayımın eşi de e bebek genel merkezinde çalışıyor aslında bulamazsam ona da sorabilirim.
İyiyiz biz de sen nasıl düştün öyle :))) geçmiş olsun düşene çok gulerim ben. Kendim düşünce daha çok gulerim :)))) bebek iyi olsun da sen toparlarsin çanağı bi şekilde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?