- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Zor oluyor ya. Bizimki ayın 5-10 günü muhakkak dışarıda hep. Kışın yavaşlıyor biraz. Önceden çanta gibi peşinden ben de geziyordum. Hamileliğin başında kestim. Ona kalsa yine götürecek, etraftan hamile kadını nereye gezdiriyorsun tepkilerine maruz kaldığı için dizginlendi biraz.
Vallahi ben de çok bunaldım aslında.Normalde sürekli gezip birden sabit kalınca kötü oluyor. Gelsem süper olurdu. Hakikaten toplaşma yapsanıza öyle. Güzel olur.
Dün e-bebek'in Elazığ mağazasında bazı araçlarda ciddi indirimler varmış. Bugün de Ankara'dakine bakacak.
Bu e-bebek'in bi' markası var, Baby&Me diye. Onun tanışma paketleri var. 12 paket yenidogan mendil, biberon temizleyiciler, alt değiştirme pedi paket, çamaşır deterjanı, yumuşatıcı falan epey daha bi'seyler var içinde 69.90 olması lazım. Internet mağazasında stoğu yoktu. Herkes biberon temizleyicinden çok memnun onun.
Bulabilirsen Ankara'dan bir bak. Bayağı avantajlı gözüküyor.
Bende çok geziyorum eşimle de gidince o işte oluyor tüm gün ben biraz şehri geziyorum çoğu zaman otel odasında sıkılmakla geçiyor onu da rahat bırakmıyorum işin bitmedi mi gelde gezelim ben sıkıldım diye başını yiyorum. En son ilkbaharda kayseriye gittik bayada kaldık güzeldi ama sıkıldım yinede. Bizimki inşaat işi yaptığı için uzunda sürüyor gittiği yerde işi.
Ben o markayı biliyorum dışarı çıkınca bi bakayım e bebeğe. Benim dayımın eşi de e bebek genel merkezinde çalışıyor aslında bulamazsam ona da sorabilirim.