2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ahlas canım arkadaşım

Daha iyisindir umarım. Dün senin adını paylaşmaya ve kendi yaşadıklarımı yeniden yaşamaya çalışırken sana yansittiklarimiz için yeniden ozur dilerim kendi adıma. cordeliac da yazdı zaten yukarıda. Biz hep buradayız ne zaman iki geyik yapayım dur bi kafam değilsin desen ses ver yeter.her turlu eğlence var :))

Evet canım biz çok net olmasa da yüzünü görebildik.

Biz de öyle koltuğun altından burnunun ucunu gösteren kedi gibi görebildik çok az. Bu sefer neredeyse hiç. Önceden bacaklarını açmazdı. Çocuğum edepli olacak diye severdim. Şimdi usg açılır açılmaz münasebetsiz yerlerini sergiliyor bol bol edepsiz. Ikidir dr. alay ediyor bu yüzden.

Yine yeniden
Kızlar ben cordeliac kadar laf salatası yapamicam :)))
Ama burdayım ve sınıf başkanlığına devam ediyorum haberiniz olsun.
Kilosunu soylemeyenler var hala!!!!!yarın kara listeyi acikliyorum ak koyun kara koyun ortaya çıksın

Kilo oscarlarini vericem haberiniz olaaaa!!!

Ne gibi eğlenceler mesela?

Gene mi şeyini gösterdi

Deminden beri bunu yazacağım. Gevezelik yapmaktan erteliyorum. Muayenede tartıldım bugün. 63.8'im gün itibariyle.

Ekledim eklemem mi. Listedeki ilk gıcık yazılan sarra13 dır. Bugün de bi resim koymuş hamileyim diye. Sahtecilik ten içeri alçaklar yakında ben diyeyim :)))

masmaviyim canım ben ara ara hissediyorum uzanınca genelde geceleri.

Ama eşim elini koysa anlamaz çok hafif çünkü.

Göbişimi de birden büyütür belki zaman :)
Bizim kız ultrasonda o kadar hareketli ki anlatamam fır dönüyor takla atıyor kafası bir sağa bir sola geçiyor çok komik suda ki balık gibi mübarek ben hala nasıl hissedemiyorum ona şaşırıyorum..

Bugün hayvan gibi yedim kaç gram eklendi kimbilir çok sağlıksız yedim

Ekledim eklemem mi. Listedeki ilk gıcık yazılan sarra13 dır. Bugün de bi resim koymuş hamileyim diye. Sahtecilik ten içeri alçaklar yakında ben diyeyim :)))

Ya demeyin böyle nereme yiyorum bilmiyorum normalde bu kadar yeseydim tombik tombik olurdum şimdiye.
Otobüste kimsenin yer vermemesi çok acı bir durum ayrıca o acıyı tattıkça göbeğimi şişiresim geliyor :))

Aynı bizimki :)

S SweetNovember30 sweetim benim sen ses işte ben kulaklarını patlatirimMMmMm
Hayat sana güzel tabi tatil matil ohhhhh!! Ben balkonda şişme havuza sokuyom ayaciklarımı sonra yegenim gelince o da bitio

Son düzenleme:
Neyse kızlar iyi geceler gözlerim dayanmıyor benim birsürü müvekkil dinledim bugün kafam ağrıdı.

Uyuyup mümkünse 12 saat kalkmayasım var

Zayıflamışsin bacım hayırdır :)))) ananas yemeyi bıraktın galiba :))))

Yok yavrum. Çok yürümekten son günlerde. Bizim hergele şehir dışında olunca onun işlerle de uğraştım. 12bin adım attınız falan yazıyordu telefonun sayacinda. Bi'de genel olarak iştahım yok bu ara. Kahvaltı yapıyorum. Sonra gecenin bi' köründe ulan ben bugün ne yedim diye kendime geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…