2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne yedim diye kendine gelip yat geber yemeği yemion de miii!!! Sadece yogrt ve süt 20:00dan sonra

Bizim kız ultrasonda o kadar hareketli ki anlatamam fır dönüyor takla atıyor kafası bir sağa bir sola geçiyor çok komik suda ki balık gibi mübarek ben hala nasıl hissedemiyorum ona şaşırıyorum..
Sen de 70+ için de mi bacım? Yanlış hatırlamıyorum dimi?

Şimdi baktım 73 dio hissetmezsin tabi :)))

Bu özel orta doğu hastanesi tam olarak nerde acaba? yakınsa ben de gidebilirim memnun kalan baya var çünkü
Yenimahallede canım belediyenin biraz ilerisinde. white_chocolate_mocha Bende az önce başka bir hastane daha denemeye karar verdim çok olumlu şeyler okuduğum mine sera aldan hastanesini mi denesek birde dedik. Sanırim bir dahakine oraya gideceğiz. Doktorumuzla ilgili bi sıkıntı yok ama takıldığım nokta hiç tahlil istemedi tansiyon kilo takibide yapılmadı. Ultrason da baya inceliyor ama.

Of ya yazmayım dedim ama el mahkum , dün 54.7 ilken bu sabah 55.7 çıktım , sabah değişmezse kalıcıdır bu kilo off

Of ya kendime bile itiraf edemiyorum kilomu Nasıl yazayım burda
Ben 4buçuk kilo aldım ama görseniz top gibi karnım sanki altı aylık 59,5 olmuşum

Sen de 70+ için de mi bacım? Yanlış hatırlamıyorum dimi?

Şimdi baktım 73 dio hissetmezsin tabi :)))
Bak ya üşenmeden kalktım içeri gidip tartılıp geldim ama yazmak istemiyorum yaaaa sabah tartılır yazarım bahane bahane. .. Ben zaten uzun zamandır 74 kiloydum bir süre önce 72 ye inmiştim hamilelikte özüme döndüm tekrar.. Çocukluğumda dahil kendimi hiç göbekli görmedim herhalde hep vardı kerata. Yağlardan çocuğu hissedemiyorum doktorda hissediyon mu artık diyip duruyor yoooo diyorum..

Kızlar hepinize selam, ben şu tayin işleriyle uğraşırken burda mesajlar uzamış, uzamış ... İştahım inanılmaz açıldı, ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım,82...84 e geçtim aslında 81,5 ile hamile kalmıştım çok iyi gitmiştim ilk 4 ay, sanırım hissetmekte kiloyla alakalı , elimi koyunca pıt pıt hissediyorum, yoksa başka bişi hissetmiyorum :) umarım hepiniz iyisinizdir, birebir hiçbirinizi tanımıyorum ama hepimizin iyi olması için dua ediyorum hep, Rabbim acısı olanlara da sabır versin ...

Of ya yazmayım dedim ama el mahkum , dün 54.7 ilken bu sabah 55.7 çıktım , sabah değişmezse kalıcıdır bu kilo off

Of ya kendime bile itiraf edemiyorum kilomu Nasıl yazayım burda
Ben 4buçuk kilo aldım ama görseniz top gibi karnım sanki altı aylık 59,5 olmuşum

Biri 55 diğeri 59 bi de offfluyonuz Yaw!!!

Size burdan 73.(küsür) gobegimle bi toslarim iki mahalle oteye yuvarlanirsiniz bak!!!!

eklicem şimdi durun az

Bu arada ağrılarla ilgili çok mesaj olmuş, ben Ayşe Önerin kitabındaki egzersizleri hergün yapıyorum 15 dk falan , ama çok iyi geldi bacağımdaki belimdeki ağrılar gitti çok şükür, S sevyeter özellikle senin ağrına çok benziyordu ağrılarım istersen biraz dene canım

Biri 55 diğeri 59 bi de offfluyonuz Yaw!!!

Size burdan 73.(küsür) gobegimle bi toslarim iki mahalle oteye yuvarlanirsiniz bak!!!!

eklicem şimdi durun az
Bacım ben ilk hamileliğmde ipin ucunu kaçırıp 80 küsürleri gördüğüm için evham yapıyom, kendimi biliyom başladıysam böyle gider ,hele son haftalar 2 şer 3 er almıştım kiloları

Aynı gidiyoruz cicim. Ama ben usendim şimdi banyoya gitmeye. Sabah yazarım ben de.

Dikiş mak başlangıç seviyesi ne tavsiye edersin?

And the Oscar goes toooooo aslanım benim seni yarının en birincisi ilan ediyorum su andan hem de :)))

Bacım ben ilk hamileliğmde ipin ucunu kaçırıp 80 küsürleri gördüğüm için evham yapıyom, kendimi biliyom başladıysam böyle gider ,hele son haftalar 2 şer 3 er almıştım kiloları
Son haftalar rekor ustune rekor kiriliomus di mi?? Ben 80i geçmeden diodum ama 19+1de +3.5 kiloyla zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…