2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar hiç geçmeyen bel ve kasık ağrım var 3 dra gittim resmen önemsemiyorlar kanama yok diye ama dahayanamaz duruma geldim artık
Geçmiş olsun, idrar tahlili yaptirdin mi hic? Belki enfeksiyon vardir. Ben bobreklerimde agri hissediyorum sık sık. Dr dogrudan tit istedi. Bir gunde bile enfeksiyon cogalabilir gebelikte dedi.
cordeliac hos geldin bu arads. Gecmis olsun cikmissin maphustan

S SweetNovember30 sweetim benim sen ses işte ben kulaklarını patlatirimMMmMm
Hayat sana güzel tabi tatil matil ohhhhh!! Ben balkonda şişme havuza sokuyom ayaciklarımı sonra yegenim gelince o da bitio
Canım tatil iyi hoş da benim tipi görsen bütün vücudum benek benek kırmızı bugün hadi yırttık da yarın bu tiple nasıl bikini giycem onu düşünüyorum

Aynı gidiyoruz cicim. Ama ben usendim şimdi banyoya gitmeye. Sabah yazarım ben de.

Dikiş mak başlangıç seviyesi ne tavsiye edersin?
Benim makinada profesyonel bir makina değil arada a 101 filan singerin çok ayarı olmayan makinelerini getiriyor ben bir kaç sene önce öyle almıştım. Sadece düz dikiş yapacaksan teferruata gerek yok ama farklı pikolar vs. istiyorsan iş değişebilir.

Esra o tahlili sabah ilk idrarinla ver. Hattâ yetişme durumun yoksa evde hallet, yarım saat içinde hastaneye götür. Gün içinde alınan sivilarla idrar seyreldigi için sabahki kadar net sonuç vermiyor. Bobreklere geldiyse hemogramda'da çıkar.

Sağol kuşum.

Selam aleyküm güzel anneler nasılsınız varmı benim gibi sıcaklardan uyuyamayan? 2_3 haftadır giremedim 100 küsür sayfa ilerlemiş üşendiğime okumadımda ama dün birtakımü üzücü olaylar olmusttu umarım tatlıya baglanmıştır. O hararetin içine düşünce usulca bakındım. Ya bu arada dortiye ne oldu kötü bir haber mi yoksa Bebişler nasıl umarım herkes rahat bir gebelik geçiriyordur. Benim tosun resmen top oynuyoriçerde

Son haftalar rekor ustune rekor kiriliomus di mi?? Ben 80i geçmeden diodum ama 19+1de +3.5 kiloyla zor gibi
3.5 mu??? Çok iyiymiş şimdi tartıldım 72.1 yani toplamda 7 kilo göbek desen davul oldu ahhh ahhh ben kendimi nerelere atsam gerçi bu gidişle doğuma yuvarlanarak giderim

Kızmıydı canım seninkinin cinsiyeti. Kızlar narin olur dicektimm .

canım eve esra hanım doçent biraz daha farklı ücreti. Günnür hanımıda çok duyuorum gidenler gayet memnun . ama içine neresi siniosa oraya git derim önemli çünkü doktorda kendini güvende hissetmen.

B bugza kara listede beni güncelle o zaman. Son kilo durumu 65kg. +7,5 kilo ile rekora koşuyorum. Biri beni durdursuuunnn

Anneler günaydın. Keyfiniz hep böyle yerinde olur umarım diyerek kötü konuları geçiyorum.
ahlas Tekrar tekrar geçmiş olsun. Artık neyin ne olduğunu biliyorsun, bundan sonra temkinli davranarak yeni bebişlerini kucağına alırsın inanıyorum ben. Bahsettiğin problemi yaşayan bi arkadaşım var. Doğurmak üzere. Biz buralardayız. Kafa dağıtmak istediğin her an.
B bugza cordeliac Sizler de hoşgeldiniz. Gerçi size içimden güle güle demek gelmemişti hiç :)
Ben kendime gelince yarın doktor randevum var. Uzun zamandır görmedim bebeği. Merak ediyorum çok. Prenatest'imin sonucu da temiz geldi. Henüz evhamlanıp nu testi yaptırdığımdan doktorumun da haberi yok.
Yavruyu hissetmiyorum ben henüz. Bu tedirgin etmiyor değil beni. Sadece ara ara karnımda, özellikle solda bir sertlik akabinde de böyle bir acı bir yanma gibi his. Soracağım doktora.
Kramplarla da başım dertte. Dün kendime bir iki bir şey alayim dedim ama üzerimdekileri çıkarırken kabinde kramptan yere oturuverdim. Alt arka bacağım, yine sol. Bir kasıldı bir kasıldı.
Vitamin konusu geçmiş yine. Bana sadece decavit vermişti. Yarın değiştirir mi bilmiyorum. Onu da zaten içemiyorum midemi berbat yapıyor. İki günde üç günde bir içmeye çalışıyorum. Hiç balık yiyemiyorum, pek sevmem. Balık hapı isteyeceğim ben de yarın. İmom demişti bir arkadaşım, onu al sadece onu iç diye tavsiye de bulunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…