2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım öncelikle henüz e
canım henüz 18 desin yavaş yavaş hisetmeye başlarsın bir hafta daha bekle. Tedirgin olacak bişey yok . Decavite gelince çok önemli benimde midemi berbat yapıodu akşam yatarken içiyorum hiç bişicik olmuo. kesinlikle ihmal etme. Ceviz yemeye çalış hergün .

Ceviz de yemiyorum, decavit'de hak götüre Yatarken içeceğim bundan böyle, teşekkür ederim. white_chocolate_mocha
canım ozman decaviti içmeme gibi şansın yok . Kendin içinde sonra halsiz düşersin özellikle dogumdan sonra çıkıo acısı . Yani birsürü şey çıkıo çocuk seni sömürmüş oluo sakın ihmal etme

Bizim kız ultrasonda o kadar hareketli ki anlatamam fır dönüyor takla atıyor kafası bir sağa bir sola geçiyor çok komik suda ki balık gibi mübarek ben hala nasıl hissedemiyorum ona şaşırıyorum..
Canım seninle aynıyız bende hissedemiyorum kırk yılda bir bir leyler oluyor içerde o kadar. Benim birde 2. 8 yıl ara olunca ilk gebelik gibi oluyor galiba

Bişey olmadı kuzum. Geçti, gitti. Arada bi' bebeğin kontrollerini söyle bari.

Biz bugün doktora giittiik. Bizim hergele 26,5 cm 530 gram olmuş. Semirmiş içeride adeta. Dr resmen sağlıklı beslenmeyi yasakladı.
nasıl sevindim konunun tatlıya bağlanmasına umarım B bugza da döner hemencecik. kuzuna da maşallah

Canım hiç belli olmuyor ki ne zaman yükseldiği bi gidiyorum temiz 3 gün sonra enfeksiyon

3.5 mu??? Çok iyiymiş şimdi tartıldım 72.1 yani toplamda 7 kilo göbek desen davul oldu ahhh ahhh ben kendimi nerelere atsam gerçi bu gidişle doğuma yuvarlanarak giderim
Oh maşallah nolmusun kiz. Ekmek tatliyi azalt dogumda sana zor olur. Kilo vermek sorun diil de.

Dalga gecmiyorum :) alay etmiyorum :)))
Oscar listesine yaziyorum sadece :))
Ama mokkacim valla gulmuyorum :)))
Dikkat et kendine. Kilo almak bence gorunus olarak sorun diil, dogumda bebege ve sana zor olur diye dikkat et diyorum yoksa hala benden zayifsin :)))

Gunaydin herkese.
B bugza da gelmis hos gelmiş.
Kilo guncellememi ilk sordugunda yazmistim ama sonrasinda olaylar olaylaar oldugundan belki gozunden kacmistir:)
63 baslangic, 66 guncel.
Doktoruma gore 11-12kg ile bitirebilirmisim hadi hayirlisi :)

Günaydın anneler :))

10 kilo alanları tebrik ediyorum

Günaydın hayırlı cumalar bizde de durum vahim gibi şimdilik 58kilo ile başladık 64kiloya vardıkaslında cok yemiyoruz ama ekmeksiz doymuyoruz sanırım sorun orda
Evet canim altin kural ekmek ve seker minimum yoksa istedigin kadar et balik sebze ye sorun yok. Ama ekmek pirinc meyve sınırlı yemek gerek ve kizartma.

Sen listede yoksun galiba bana bilgilerini atsana mesajla ekliyeyim.

Yavrum hoşçakal demek icin erken :)
Sana da cok tesekkur ederim ayrica pm yazicam

tabi ben geriden gelince senin geldiğinide görmemişim. hoş geldin. gittiniz diye korktuydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…