2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
AY ödemdir o ödem yoksa ben okadar kilo almam ya dikkat etmek nasıl oluo ben onu unuttum sanırım üzüme ara vermeyeli sanırım biraz bide ekmeğe Ama sabah kızarmış ekmek beni benden alırken nasıl olurda vazgeçerim .

çok teşekkür ederim bende çok beğendim. ilk okuduğumda aha bu olmalı demiştim. daha cinsiyeti bile belli değildi. bir de kız ismi ararken oğlumuz olduğunu öğrendik.

Bizim ismimizde Emre olacak inş. Kızlık soyadım Emre benim... Aralıkta babamı kaybettim ben onun adını koyacaktım ama yiğenimin adı olunca Emre de karar kıldık

Bizim ismimizde Emre olacak inş. Kızlık soyadım Emre benim... Aralıkta babamı kaybettim ben onun adını koyacaktım ama yiğenimin adı olunca Emre de karar kıldık
Çok güzel bir mantık soyadınızı koymak. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın. Emre isminide severim ben tanıdığım emreler sakin ruhluydular hep

Canım sıkma canını ödemdir birazı bebekte erkek iridir o sana gelmemiştir o kilolar
yaa ciddimi ohh bee rahatlayım azcıkdoguma kadar 5 kilo daha alsam yetmezmi işte 15 kiloyla dogumma giderim ama rüyamdamı gerçektemi zaman göstercek . Arada bi rencide edin benim kiloyla alakalı ki almayım

yaa ciddimi ohh bee rahatlayım azcıkdoguma kadar 5 kilo daha alsam yetmezmi işte 15 kiloyla dogumma giderim ama rüyamdamı gerçektemi zaman göstercek . Arada bi rencide edin benim kiloyla alakalı ki almayım
kuzum üzülme daha benim hamile kalma kiloma çıkmamışsın bebek doğunca o koşuşturmayla zayıflarsın tekrar.

Ben durduruyorum ve hemen sana plan yolluyorum eve gidince. Gerci hala benden cook zayifsin ama kendi standardını bul hemen acilen..

Doymak bilmiyorum sanki içimde sürekli yemek isteyen bir canavar var. Harbiden yardıma ihtiyacım var. Sabırsızlıkla bekliyorum planı.
Bu arada itiraf edeyim ilk kızımda da 20 kilo almıştım, doğumdan sonra bir yıl geçmeden hepsini geri vermiştim. Ama şimdi üzerinden beş yıl geçti. Tabi yaşımdan da beş yıl geçtiği için bu kez verememekten korkuyorum. Daha tedbirli olmak istiyorum ama olmuyor

Kızlar oğlumun ismini Tuna koymaya karar verdik. nasıl sizce arkadaşımın biri kısa falan dedi ama ben çok beğendim. sizcede kısa mı yani söylenişi kulağa kötü mü geliyor

Senin içine sindiyse takma bence güzel.

Bana da Ahmet Arhan ne, hızlı okusak tarhana derler dediler.Tuna güzel isim

Bu özel orta doğu hastanesi tam olarak nerde acaba? yakınsa ben de gidebilirim memnun kalan baya var çünkü
hamilemigin ilk basinda bende gittim Esra hanima orta dogu hastanesinde yeninahallede bu arada. evimize yakin oldugu icin secmisdik. gerekeni söylerdi fazlasini yapmazdi bana cok ilgili gelmedi acikcasi. simdiki doktorum 15 dk usg bakiyor detayli detayli her dönemi anlatiyor ama tabii simdi özel muayenedeyiz orasi hastane uzunuzub vaktide yoktur tabii. yinede güzel temiz hastane yeni zaten gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…