Dalga gecmiyorum :) alay etmiyorum :)))
Oscar listesine yaziyorum sadece :))
Ama mokkacim valla gulmuyorum :)))
Dikkat et kendine. Kilo almak bence gorunus olarak sorun diil, dogumda bebege ve sana zor olur diye dikkat et diyorum yoksa hala benden zayifsin :)))
AY ödemdir o ödem yoksa ben okadar kilo almam ya dikkat etmek nasıl oluo ben onu unuttum sanırım üzüme ara vermeyeli sanırım biraz bide ekmeğe Ama sabah kızarmış ekmek beni benden alırken nasıl olurda vazgeçerim .
Kızlar oğlumun ismini Tuna koymaya karar verdik. nasıl sizce arkadaşımın biri kısa falan dedi ama ben çok beğendim. sizcede kısa mı yani söylenişi kulağa kötü mü geliyor
Kızlar oğlumun ismini Tuna koymaya karar verdik. nasıl sizce arkadaşımın biri kısa falan dedi ama ben çok beğendim. sizcede kısa mı yani söylenişi kulağa kötü mü geliyor
çok teşekkür ederim bende çok beğendim. ilk okuduğumda aha bu olmalı demiştim. daha cinsiyeti bile belli değildi. bir de kız ismi ararken oğlumuz olduğunu öğrendik.
çok teşekkür ederim bende çok beğendim. ilk okuduğumda aha bu olmalı demiştim. daha cinsiyeti bile belli değildi. bir de kız ismi ararken oğlumuz olduğunu öğrendik.
Bizim ismimizde Emre olacak inş. Kızlık soyadım Emre benim... Aralıkta babamı kaybettim ben onun adını koyacaktım ama yiğenimin adı olunca Emre de karar kıldık
Bizim ismimizde Emre olacak inş. Kızlık soyadım Emre benim... Aralıkta babamı kaybettim ben onun adını koyacaktım ama yiğenimin adı olunca Emre de karar kıldık
Çok güzel bir mantık soyadınızı koymak. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın. Emre isminide severim ben tanıdığım emreler sakin ruhluydular hep
yaa ciddimi ohh bee rahatlayım azcıkdoguma kadar 5 kilo daha alsam yetmezmi işte 15 kiloyla dogumma giderim ama rüyamdamı gerçektemi zaman göstercek . Arada bi rencide edin benim kiloyla alakalı ki almayım
yaa ciddimi ohh bee rahatlayım azcıkdoguma kadar 5 kilo daha alsam yetmezmi işte 15 kiloyla dogumma giderim ama rüyamdamı gerçektemi zaman göstercek . Arada bi rencide edin benim kiloyla alakalı ki almayım
Doymak bilmiyorum sanki içimde sürekli yemek isteyen bir canavar var. Harbiden yardıma ihtiyacım var. Sabırsızlıkla bekliyorum planı.
Bu arada itiraf edeyim ilk kızımda da 20 kilo almıştım, doğumdan sonra bir yıl geçmeden hepsini geri vermiştim. Ama şimdi üzerinden beş yıl geçti. Tabi yaşımdan da beş yıl geçtiği için bu kez verememekten korkuyorum. Daha tedbirli olmak istiyorum ama olmuyor
Çok güzel bir mantık soyadınızı koymak. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın. Emre isminide severim ben tanıdığım emreler sakin ruhluydular hep
hamilemigin ilk basinda bende gittim Esra hanima orta dogu hastanesinde yeninahallede bu arada. evimize yakin oldugu icin secmisdik. gerekeni söylerdi fazlasini yapmazdi bana cok ilgili gelmedi acikcasi. simdiki doktorum 15 dk usg bakiyor detayli detayli her dönemi anlatiyor ama tabii simdi özel muayenedeyiz orasi hastane uzunuzub vaktide yoktur tabii. yinede güzel temiz hastane yeni zaten gidebilirsin