• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.

1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.

Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.

2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.

Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.

Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.

Kimseye söylemedim.

Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.

4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum :KK43:

Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.
canım çok sevindim çokda güzel artmış değerin doktoruna bakma sen rabbimiz devamini getirsin. ilaçları bırak artık. bende hafif dozda uyku sorunum olduğu için içiyordum antidepresan hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ilk haftalarda hiç etkisi olmuyormuş bebişe zaten içini ferah tut herşey iyi olacak inşallah

Canim bende martin 13 unde selectra 50 mq baslamistim kaygi bozuklugu icin neyse ilk hafta yarim ictim sonraki hafta 1 tane toplamda 11 12 tane ictim agir geldi diyip biraktim we 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim ilac prspektsnu okudum iste hamileler ve hamile kalma potansiyeline sahip.olanlar icmemeli gibi birsey yaziyodu su an cok uzUluyorum korkuyorumda ins birsey olamz 15 gun ictim.sadece ilaci :KK43: henuz dr gtmedim yrn gidince sorucam etkilemismidir bebegi diye sana hicmi birsey soylemedi?

Ben henüz kendi doktoruma gidemedim canım. 7 hazirana randevu verdiler gidince soracağım bakalım.
Başka doktora gittim böyle durumlarda ya hep ya hiç vardır dedi. Ya etkilenir düşer ya da yola devam eder falan dedi.

İnşallah bi sorun olmaz canım. Ama insan ister istemez korkuyo.

canım çok sevindim çokda güzel artmış değerin doktoruna bakma sen rabbimiz devamini getirsin. ilaçları bırak artık. bende hafif dozda uyku sorunum olduğu için içiyordum antidepresan hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ilk haftalarda hiç etkisi olmuyormuş bebişe zaten içini ferah tut herşey iyi olacak inşallah

Allah razı olsun canım benim. İnsan ister istemez korkuyo işte. İlaci hemen bıraktım zaten biraz da zor oldu ama herşey bebeğim için. Doktora 7 haziran da gidicem inşallah güzel haberler verir bana.

Bende dun gıttım doktora. Düşük tehlıkem var ama daha iyimiş bu sefer. Bebişin kalp atışı görunuyordu çok şükür. Sekız haftalık olunca bir düşük iğnesi daha vurulacakmış. İnşallah gerek kslmaz. Çikolatadan ve çikolatalı herseyden tiksiniyorum. Midem kalkıyor pasta çikolata görunce. Onun dışında bişey yok hamdolsun
Insallah dusuk tehliken de bir an once geçer ve tiksintilerin cok ileri gitmez. Dun aksam ve bu sabah cok az bulanti hissettim ben de.

Eki Görüntüle 1838321

Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükür :halay::halay::halay: Sat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk
Vajinal mi karından mı ultrason görüntüsü bu?

Kızlar merhaba, bende aranıza katıldım ama hala inanamıyorum. Çünkü kaygı bozukluğumdan dolayı ilaç kullanırken hamile kaldım.
Son adet tarihime göre 5 haftalik görünüyor.

1 senedir korunmuyorduk fakat ilaç prolaktin hormonu mu yükseliyordu sanırım göğsümden süt geliyordu çünkü ve Ben hamile kalamamami buna bağlıyordum salmistim artık hamile kalamam diye.
Ve şubat ayında o ilacı bırakıp başka ilaca geçtim daha düşük doz ama antidepresan. Ama onun yan etkileri daha az di göğsümden süt gelmesi kesildi.

Ve ben adetim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı inanamadım gittim kan verdim 666 çıktı sonuç. Ki ben o güne kadar hala ilaç kullanıyordum ve adetim gelecek diye ağrı kesici içip durdum.

2 gün önce ağrım olunca kendi doktoruma da randevu bulamayınca başka doktora gittim. Öyle bi umursamazca ultrason baktı 2 dk. Görünmez zaten bu sonuca göre dedi. 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kat artması lazım dedi.

Artmazsa sabah gel dedi.
İlaç kullanıyordum ben dedim çünkü.
Çok küçük zaten düşerse kanama şeklinde olur dedi o kadar umursamaz konuştu ki canımı yaktı sözleri.

Biz zaten eşimle hala sevinemiyoruz bile.

Kimseye söylemedim.

Kalp atışlarını duymayı nasip etsin Rabbim bize inşallah.

4 yıllık evliyim kızlar Rabbim bize bi mucize verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin hayırlısı olsun tabi ama bebeğim bizi bıraksın istemiyorum :KK43:

Bu arada dün kan verdim tekrar, değerim artmış 1862 falan olmuş.

Aramiza hosgeldin canim. Sakin canini sikma. Hamilesin iste ve bebisin senin ile. O haplari felan düsünme. Zaten ilk haftalarda yedigin ictiginde seylerin o kadar önemi yok. Sen iyi bir doktoru arastir. Hatta burda yasadigin il'i yaz ve sana tavsiye vereceklerinden emin. Tebrik ederim bu arada, anne oluyoorsuuuuun whoohooo :KK71:

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım benim. İnsan ister istemez korkuyo işte. İlaci hemen bıraktım zaten biraz da zor oldu ama herşey bebeğim için. Doktora 7 haziran da gidicem inşallah güzel haberler verir bana.
bende çok korkmuştum bırakınca asla uyyamam dedim ilacı kullanmadan ama hormonlar hemen kendini göstermeye başladı 1-2 gün sıkıntı çektim artık uyuyorum Allahıma şükür. aynen herşey bebişler için canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kizlar merhaba rabbim hepinize hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah.Bende Allah im nasip ederse ocak annesi olucam.6+2 gunluk hamileyim.Dun dr a gittim karindan bakti kese var ancak bebegi zor gordu henuz kalp atisi gorunmedi ve kese etrafinda kanama oldugunu soyledi haftaya tekrar cagirdi kalp atisi icin.Dua edin insallah duyarim hayirlisiyla.Birde normalde kanamam yok sadece kesede varmis progestan verdi kullanmam icin.Basina boylr birsry gelen var mi acaba?

Kizlar merhaba rabbim hepinize hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah.Bende Allah im nasip ederse ocak annesi olucam.6+2 gunluk hamileyim.Dun dr a gittim karindan bakti kese var ancak bebegi zor gordu henuz kalp atisi gorunmedi ve kese etrafinda kanama oldugunu soyledi haftaya tekrar cagirdi kalp atisi icin.Dua edin insallah duyarim hayirlisiyla.Birde normalde kanamam yok sadece kesede varmis progestan verdi kullanmam icin.Basina boylr birsry gelen var mi acaba?
6+2 yazmışsın ama hamilelik takviminde 8. Hafta yazıyo anlamadım benimki de 12 ocak görünüyor doğum tarihi ve bugün tam olarak 7 haftalık oldu sen nasıl 6+2 sin yani doğum tarihi 11 ocaksa kalp atışının görünmesi lazımdı bizden küçük haftadakiler gördüler kalp atışını

Bende 6+2 guluk hamileyim yarin gidicez kalp atisi icin iyi düşünelim iyi olsun

6+2 yazmışsın ama hamilelik takviminde 8. Hafta yazıyo anlamadım benimki de 12 ocak görünüyor doğum tarihi ve bugün tam olarak 7 haftalık oldu sen nasıl 6+2 sin yani doğum tarihi 11 ocaksa kalp atışının görünmesi lazımdı bizden küçük haftadakiler gördüler kalp atışını
Burdaki takvim sat a gore o yuzden buyuk yaziyor ultrasonda sat ile uyumlu degil daha kucuk 6+1 haftalikken gittim bebek gorundu kalp atisi gorunmedi henuz

Daha önce isteğe bağlı sezaryen yapmış arkadaşlara bir sorum var.
En başından mı sezaryen dediniz yoksa atıyorum 6. Ayda mı karar verdiniz?
Lütfen atlamayın önemli benim için.
33.haftada kaburgamın altına kafasını leğen kemiğine de poposunu dayadı ve Asla kımıldamadı ters olduğu için zorunlu sezeryan oldum
Dua edin bana çok ihtiyacım var
Allah hayırlıs ise gönlündekini versin
Kizlaar kan sonucumu aldim. Gecen hafta hcg'm 189'du, bu hafta 2369'a yükselmis!! Coook sevindim! Cok mutlu oldum kizlar yaaa!!
Gözün aydın
Eki Görüntüle 1838321

Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükür :halay::halay::halay: Sat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk
Gözün aydın darısı bize. Manisa lı mısın ben de Manisa lıyım
Ben de 2 seneye yakın kullanıyorum ilaç. Baktım ilacı bıraktınca yine aynıyım neden erteliyorum çocuk işini dedim. Ki doktorum bana düzelirsin ilaçlarla dedi ama olmuyo o iş kendinde bitiyo birazda. Ben sürekli kusuyorum kaygı dan. İnşallah bi sorun olmaz.

İlaçları kullanirken hamile kaldığım için endişeleniyorum. Sence bi sorun olur mu.
Sorun olmaz gelirimiz zayıflama ilacı kullanırken hamile kaldı. Şu an yeğenim 5 aylık maşallah
Ben hiç hatırlayamadım inan. Ama bu çikolatadan pastadan böyle tıksındığımı hatırlamıyorum. Kızım 2011 doğumlu. Oğlum 1999 doğumlu
Benim kızım da 2011 doğumlu

Bu arada kizlar annelere anlatmak istiyoruz torun gelecegini, ancak nasil anlatcagimiza karar veremedik esim ile. Sizin bu konuda fikirleriniz varmi kizlar?

Kizlaaar yine sacma bir soru soracam. Ben bügün isten gelip cok acilmistim. Ve biraz fazla yemisim. Iki saat oldu yiyeli ve sanki halen migdemde oturmus gibi o yemek. Acaba bebise zarari olmusmudur? Bir taraftan migde nerde, rahim nerde diyorum ama yinede sormak istedim :oops:

Aramiza hosgeldin canim. Sakin canini sikma. Hamilesin iste ve bebisin senin ile. O haplari felan düsünme. Zaten ilk haftalarda yedigin ictiginde seylerin o kadar önemi yok. Sen iyi bir doktoru arastir. Hatta burda yasadigin il'i yaz ve sana tavsiye vereceklerinden emin. Tebrik ederim bu arada, anne oluyoorsuuuuun whoohooo :KK71:

Hosbuldum canım Allah razı olsun. Düşünmemeye çalışıyorum zaten. Rabbim en doğrusunu bilir diyorum. Bize çok güzel bir hediye verdi şükürler olsun.
İnşallah devamı gelir. Yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

bende çok korkmuştum bırakınca asla uyyamam dedim ilacı kullanmadan ama hormonlar hemen kendini göstermeye başladı 1-2 gün sıkıntı çektim artık uyuyorum Allahıma şükür. aynen herşey bebişler için canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bende yeni bıraktım zorlanmaya basladim. Allaha dua ediyorum Düşünmemeye çalışıyorum düzelecek diyorum kendi kendime. Psikolojik işte herşey.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlaaar yine sacma bir soru soracam. Ben bügün isten gelip cok acilmistim. Ve biraz fazla yemisim. Iki saat oldu yiyeli ve sanki halen migdemde oturmus gibi o yemek. Acaba bebise zarari olmusmudur? Bir taraftan migde nerde, rahim nerde diyorum ama yinede sormak istedim :oops:
Bulantı kusma olmadığı sürece sorun olmaz en iyisi bi soda içip rahatlamak

Peki doktor sata göre geç döllenmiş demez miydi? Sizin sata göre ultrason haftanız tutuyor mu peki?
Benim tutuyor benim dr daha sormadi sati yarin kontrolum var bakalim soracakmi.seninde belki bir dahaki kontrolde degerlendirme yapar ne zaman kontrolun

Back
X