- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Sen de mi öğretmensin ben fen öğretmeniyimBen çekiyorum malum yazılı haftalarıZaten radyasyon her yerde var. Çok sıkıntı etme inşallah bişey olmaz...
Neredesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi öğretmensin ben fen öğretmeniyimBen çekiyorum malum yazılı haftalarıZaten radyasyon her yerde var. Çok sıkıntı etme inşallah bişey olmaz...
Olcum yapiliyor ama kacinci haftada oldugunu hatirlamiyorumBana 15 gün sonra gel dedi. 10. hafta da sırt kemiğine bakılacakmış sanırım bebeğin?
O hesaplamayi drun yapacak canim ondan sonrada ona gore hep hareket edeceksinizSatı Mart 29 yaparsam eğer, 8 hafta 3 günlük hamile çıkıyorum sanırım böyle tutuyor.
Kizlar saat 17 de kontrolumuz var insallah bebegim iyidir
hahaha bende haberlerle gördüm ooh mis dedim valla :)) yaa ne güzel bulantısız felan hep böyle devam sen ne güzelKızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Bulantı kusma tiksinme falan sıfır. Karın ağrım var. Gaz gibi.
Ama aşerdim.
Eşim dün gece yana yakıla ramazan pidesi aradı![]()
belliki herkes aynı haberi izlemiş dün akşamDün tvde gösteriyorlardı ordan canın çekmiştir.![]()
Sağol canım iyi dedi doktor şükür sıkıntı yok dedi karından ultrasonla kalp atışını gördüm canım ben ishal de olmuşum bağırsaklarım ağrıyor o yüzden dahiliyeye gönderdi dahiliye doktoru da muz patates yoğurt filan ye dedi ilaç kullanamazsın dedi öyle işte canımAy şükür.. Benim de bugün çok ağrıyor beden olur bişey dedi mi doktor
Hiç aklıma bile gelmedi çekiyorum dışardan aldığımız radyasyon Yanında o hiç kalır gibi geliyor bana
Fen Bilimleri
Aynen .. Allaha emanet artık
bu bulantılarla zor canım ayrıca 3 kilo vermişim bayılırım herhalde Allah yine nasip eder inşallah tutmayıdaGünaydın hayırlı cumalar. Doktor randevum vardı bugün pazartesiye kaldı. Ne güzel bebeğimi göreceğim diye heyecanlıydım.
Ramazanda geliyor oruç tutamayacakmıyız. ?
Umarim canım sağlıklı geçirirz bendede ultrason kagıdı var ve beta hcg sonucu var dr solemio kac haftalık olduğunu dr degistircem beta hcg 11495.05 di bide 5 6 gün falan önce :) sizce Kaç haftalikMerhaba,
bende 8. hafta içindeyim :) birkaç haftadır yoğun bulantılarım var. en büyük sıkıntımsa kilo
umarım sağlıcakla geçiririz bu süreci:)
Bu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
Umarim canım sağlıklı geçirirz bendede ultrason kagıdı var ve beta hcg sonucu var dr solemio kac haftalık olduğunu dr degistircem beta hcg 11495.05 di bide 5 6 gün falan önce :) sizce Kaç haftalik
Matematik öğretmeniyim Karaman'da.Sen de mi öğretmensin ben fen öğretmeniyim
Neredesin
Aynı iştahsızlık bende de var. Hiçbir şey yiyemiyorum. Canım istemiyor. Süt yumurta tiksindim gibi oldu.Merhaba anneler bizde bugün ikinci kontrole gittik. İlkinde keseyi görmüştük bunda da kalp atışlarını gördük. Duymak için biraz erken dedi doktorumuz. Minik Minik pit pit atıyordu çok şükür. Hafif istahsizlik başladı bendede
Benimki bir hafta geriden geliyo canım normalde 7 bucuk civarında olmam gerekirken 6yımMaşallah. Benimde 31 mart. Kimi arkadaşlarda 1 2 hafta fark ediyorda o yüzden sordum.