• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba,

bende 8. hafta içindeyim :) birkaç haftadır yoğun bulantılarım var. en büyük sıkıntımsa kilo:KK43:

umarım sağlıcakla geçiririz bu süreci:)

Yaa demin yine kırmızıya yakın pembe renkli bir akıntı geldi dr gitmek istemiyorum kan sonucunda cikmadiysa

Kızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Bulantı kusma tiksinme falan sıfır. Karın ağrım var. Gaz gibi.
Ama aşerdim.
Eşim dün gece yana yakıla ramazan pidesi aradı:KK70:
hahaha bende haberlerle gördüm ooh mis dedim valla :)) yaa ne güzel bulantısız felan hep böyle devam sen ne güzel

Ay şükür.. Benim de bugün çok ağrıyor beden olur bişey dedi mi doktor

Hiç aklıma bile gelmedi çekiyorum dışardan aldığımız radyasyon Yanında o hiç kalır gibi geliyor bana

Fen Bilimleri

Aynen .. Allaha emanet artık
Sağol canım iyi dedi doktor şükür sıkıntı yok dedi karından ultrasonla kalp atışını gördüm canım ben ishal de olmuşum bağırsaklarım ağrıyor o yüzden dahiliyeye gönderdi dahiliye doktoru da muz patates yoğurt filan ye dedi ilaç kullanamazsın dedi öyle işte canım

Günaydın hayırlı cumalar. Doktor randevum vardı bugün pazartesiye kaldı. Ne güzel bebeğimi göreceğim diye heyecanlıydım.
Ramazanda geliyor oruç tutamayacakmıyız. ?
bu bulantılarla zor canım ayrıca 3 kilo vermişim bayılırım herhalde Allah yine nasip eder inşallah tutmayıda

Merhaba,

bende 8. hafta içindeyim :) birkaç haftadır yoğun bulantılarım var. en büyük sıkıntımsa kilo:KK43:

umarım sağlıcakla geçiririz bu süreci:)
Umarim canım sağlıklı geçirirz bendede ultrason kagıdı var ve beta hcg sonucu var dr solemio kac haftalık olduğunu dr degistircem beta hcg 11495.05 di bide 5 6 gün falan önce :) sizce Kaç haftalik

Ca
Umarim canım sağlıklı geçirirz bendede ultrason kagıdı var ve beta hcg sonucu var dr solemio kac haftalık olduğunu dr degistircem beta hcg 11495.05 di bide 5 6 gün falan önce :) sizce Kaç haftalik

Canım internette bazı şeyler var haftayı tahmin etmek için ama ben hiç bakmadım. Bana doktor söylüyor. Hatta ilk konuşmamız o oluyor. Sende doktoruna sor, en sağlıklısı

Merhaba anneler bizde bugün ikinci kontrole gittik. İlkinde keseyi görmüştük bunda da kalp atışlarını gördük. Duymak için biraz erken dedi doktorumuz. Minik Minik pit pit atıyordu çok şükür. Hafif istahsizlik başladı bendede

Kizlaar, daha öncede sormustum, anneanne ve babaanne adaylarina en güzel nasil anlatiriz aday olduklarini? :KK73:

Merhaba anneler bizde bugün ikinci kontrole gittik. İlkinde keseyi görmüştük bunda da kalp atışlarını gördük. Duymak için biraz erken dedi doktorumuz. Minik Minik pit pit atıyordu çok şükür. Hafif istahsizlik başladı bendede
Aynı iştahsızlık bende de var. Hiçbir şey yiyemiyorum. Canım istemiyor. Süt yumurta tiksindim gibi oldu.

Back
X