• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi :cry:

Canım Allah sabır versin çok geçmiş olsun

İlk gittiğimde 7 haftalık olmam gerekirken 6 hadtalık çıktı kalbi atıyodu bir hafta sonra gel dedi ben şehir dışıma çıkıp geldim derken randevu alamadım anca uç hafta sonra gşdebildim yani bugun 9 haftalık olmam gerekiyordu onceki ultrasona göre ama 6+3 dediler. Hiç hissetmedim aynen gebeliğim devam ediyormuş gibiydi şok oldum anlayacağın
canım benim gerçekten yüreğim yandı benimde okuyunca allah sabır versin. Benimde 9. haftada 2 hafta karnımda ölü durduğunu anladık belirtiler hemen kesilmiyor malesef hormonlar düşene kadar anlaşılmıyor benim en son tamamen kesilince anlamıştım. Biz ne desek zor ilk haftalar çok zor geçiyor ama allah yardımcın olsun inş en kısa sürede kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.

Merhaba herkese,
çok fazla katılamasam da konuşmalara sıkı takip etmeye çalışıyorum. Umarım herkes iyidir.
benim yarın dr kontrolüm var. sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İlk defa gidicem ben dr kontrolüne.
umarım herşey yolundadır.
sevgiyle sağlıkla kalın...

Selam canlar bende InsaAllah Ocak 2017 Annesiyim. Benim gibi hop oturup hop kalkanlar burdami? 12 haftayi atlatmadan rahat nefes almak yok.

kızlar u
Merhaba herkese,
çok fazla katılamasam da konuşmalara sıkı takip etmeye çalışıyorum. Umarım herkes iyidir.
benim yarın dr kontrolüm var. sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İlk defa gidicem ben dr kontrolüne.
canım yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün yeterince üzüldük umarım bu hafta başka kötü haber almayız

kızlar u

canım yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün yeterince üzüldük umarım bu hafta başka kötü haber almayız
İnşallah çok teşekkürler mutlaka haber veririm zaten sizlerle paylaşırım...
Güzel düşünelim iyi olsun :KK46:

İlk gittiğimde 7 haftalık olmam gerekirken 6 hadtalık çıktı kalbi atıyodu bir hafta sonra gel dedi ben şehir dışıma çıkıp geldim derken randevu alamadım anca uç hafta sonra gşdebildim yani bugun 9 haftalık olmam gerekiyordu onceki ultrasona göre ama 6+3 dediler. Hiç hissetmedim aynen gebeliğim devam ediyormuş gibiydi şok oldum anlayacağın
İnan şoktayım. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda yıne gebe kalırsın. Bende daha önce dış gebelik yaşadım. Seni çok ıyı anlıyorum. Lütfen bızı bırakma. Arada gel buraya

Kizlar benim bi tedirginligim var ama bosunada tedirgin oluyorda olabilirim.soyle soyliyim benim oglumda sag tarafima yerlesmisti.arada agri yapar kendini hissettirirdi.buda sagda ama agrim olmuyor.bulantim olmasa hic hamile oldugumu hissetmiyecem.kontrolumde 30 haziran.ne bileyim ya.hamilelikler farkli olurmu.tecrubesi olanlar beni bilgilendirirlerse cok sevinirim bu bebegimi neden sag kasigimda hissetmiyorum.

Arkadaşlar gebelikte semiz otu tuketiminin bir zarari var mi? Daha once bilmeden naneye yuklendim yine oyle olsun istemiyorum.
Internetten bakindim ama sadece bir yorumda yenmemesi gerektigi yazıyordu.

dün rüyamda yine kız çocuğu gördüm 4-5 yaşlarında aynı zamanda hamileliğim de devam ediyormuş yani bebiş karnımdaymış eşime işte bu çocuk bizim kızımız olacak diyorum çocuk bize bakıp gülümsüyordu benim çocukluğuma benziyordu...

Rabbim sabrini versin insallah en kisa zamndaa saglikli uzun omurlu hayirli evlatlarin olur hersey rabbimden biz ne desek ne yapsak bos ne dediyse ne yazdiysa o.

Merhaba herkese,
Sende hoşgelfin canım

Back
X